Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aebencim sende burdaymışın canım bak sana ne getirdim oku bakalım hadi öptüm cnım görüşürüz

bak şimdi kütooo
diyelim ki ben senin annenim. kendimi annenin yerine koydum şakkıdı
kızım yalnız ve garip bir şekilde asker kocasının yolunu bekliyor. gece yalnıııııızzzz, gündüz yalnıııııızzzzzzzz :nazar:
ben kızıma gelmişim ve kızım beni rahat ettirmek için odasını veriyor, ben rahat uyuyayım diye tv yi odadan alıyor, hatta pcyi de alacak ama arapsaçı yaparım diye vazgeçiyor -tatlicadiarzu-
ben ne düşünürüm biliyor musun :1ninca:
ahhh benim canım kızım
ahhh benim kuzucuğum
meğer yalnızlıktan ne kadar sıkılmış, ben rahat edeyim diye neler yapıyor. kal diyemiyor ama kalmamı istediği belli. ben en iyisini onu yalnız bırakmayayım laelaelaelaelae

vel asıl-ı kelam naniknanik
senin annen kalıcı. demedi demeeeee lülülülülülü

ne fenasınız kızzzzzzz.....naniknanikyarın birgün sizde kız anası olacanız .. yanlız bırakırmısınız bi başına bakem . cadılar sizi ...:mymeka:

aebencim sende burdaymışın canım bak sana ne getirdim oku bakalım hadi öptüm cnım görüşürüz

hemen geliyom mehalimmm....Şeniz

kıslar üye alım linki kapanmış 1.2 kişiye not bıraktım ama . gelirlermi bilmem ...
eger çagırmak istediginiz arkadaşınız varsa buyursun ....
pınar senın 80 üstünde yazdıgın topikte katılmak isteyen olursa yazabilirsin mesela ...

ben geldim asii agzından yel alsın beee

aebenım kapanmışmı ya tuhh ben fazla kalamıycım size zahmet el atın artık o dedigin topiklerden buluruz kesin bence

nazlım 3 ay kaldı gelmesine kısa dönemdi işte 2 si gitti 3 ü kaldı hayırlısıyla

arkadasta tuttum bogazımı 1 portakalla yırttımdı cıkar ayak cikolata tuttu bi bitter yedim madlen olarak zarar etmez heralde şimdide akşam yemegi olarak salata ve kepekli makarna yedim yagsız yogurtlu baya yuruduk gece uyumadan accık bişiler yaptımmı daha ne olsun

ben geldim herkese merhabaa.s.
a.s.:1hug: BENDE SENİ BEKLİYODUM CANIM HOŞ GELDİN 6. TAKIMIZA .....
öncelikle deneme haftan var canım 1 hafta ondan sonra arkadaşlarda okeylerse bizimle beraber bu taşlı yolda yürürsün ....kaydirigubbakcemile3:1hug:

öncelikle katılım lazım canım .. buraya fırsat buldukca yaptıgın diyetleri günlük menünü yazarsın ..a.ssana yol gösteren tecrübeli fakat kendine faydası olmayan ...laelaelaelaelae( benım gibi )kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar yol gösterir .. zaten bi süre sonra kopamassın bizden alışkanlık yaparız ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bide burayı oku canım ....
tekrar hoş geldin ....a.s.

24 yaşındayım 70 kiloyum:eek:
9 aylık evliyim evlendiğimde 63 kiloydum 9 ayda 72ye çıktım
70-79 kilo grubundaydım inşallah gidicek bu kilolar hedef 58:lepi:
cuma mı kilo bidirimi yapıyoruz?

ben geldim herkese merhabaa.s.

merhaba else cim,takımımıza katılmak için geldin sanırsam,kendinden bahseder misin?bir kaç gün paylaşımda bulun bizimle.. belki sende bizimle yarışırsın...kaydirigubbakcemile5
günaydın pınarım uyanda balığa çıkalım..lay lay lom....

a.s.:1hug: BENDE SENİ BEKLİYODUM CANIM HOŞ GELDİN 6. TAKIMIZA .....
öncelikle deneme haftan var canım 1 hafta ondan sonra arkadaşlarda okeylerse bizimle beraber bu taşlı yolda yürürsün ....kaydirigubbakcemile3:1hug:

öncelikle katılım lazım canım .. buraya fırsat buldukca yaptıgın diyetleri günlük menünü yazarsın ..a.ssana yol gösteren tecrübeli fakat kendine faydası olmayan ...laelaelaelaelae( benım gibi )kaydirigubbakcemile3 arkadaşlar yol gösterir .. zaten bi süre sonra kopamassın bizden alışkanlık yaparız ....http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

bide burayı oku canım ....
tekrar hoş geldin ....a.s.

kk bende bağımlılık yaptı zaten sabah9 akşam 23 burdayım
paylaşımlarımla bıktırabilirim sizikaydirigubbakcemile3

he canım cumaları bildirim günü ama hergün burada paylaşımda bulunuyoruz,ne yedik ne yaptık nasılız vs. vs.

Else canım seni takım kaptanımız küto be yardımcısı pınarla başbaşa bırakıp 3 bebeyi doyurmaya gidiyorum iyi akşamlar a.s.ha sen kimsin diye sorarsan xxl başkan:roflol::roflol::roflol::roflol:

kütommm 1 kişi daha bulll.... bende bişey yok aradın mı dersen oda yok..ben 80 liler grubundan çıktım paylaşımda bulunmuyorum artık ..geri gidip bizim takıma kişi lazım desem ayıp olmamı?

kütommm 1 kişi daha bulll.... bende bişey yok aradın mı dersen oda yok..ben 80 liler grubundan çıktım paylaşımda bulunmuyorum artık ..geri gidip bizim takıma kişi lazım desem ayıp olmamı?
ülen manyak gacı elseyi nerden buldum sanıyon ......naniknanik 70 ler topgınden özel mesajla .....hihoyyytkaydirigubbakcemile3

ülen manyak gacı elseyi nerden buldum sanıyon ......naniknanik 70 ler topgınden özel mesajla .....hihoyyytkaydirigubbakcemile3

aebenim beni biliyonya sen...gider 3.5. takımlardan birini çağırırım şimdi,hangi takıma üye değil ben nebilem,elimde listelen mi insan arıyım napıyım?:roflol:

24 yaşındayım 70 kiloyum:eek:
9 aylık evliyim evlendiğimde 63 kiloydum 9 ayda 72ye çıktım
70-79 kilo grubundaydım inşallah gidicek bu kilolar hedef 58:lepi:
cuma mı kilo bidirimi yapıyoruz?

hoş geldin tekrar bende 24 yasımdayım 6 yıllık evliyim eşim asker suan cucuk yok başkaaaa 97 ile başladım çizelgeden görüldügü üzre şimdi 78 hedefim 70 işte böle cuma bildirim günümüz ama bol bol takımda dertleşmek isteriz delikafadulden

kk bende bağımlılık yaptı zaten sabah9 akşam 23 burdayım
paylaşımlarımla bıktırabilirim sizikaydirigubbakcemile3

ee bu çok güselmiş

Else canım seni takım kaptanımız küto be yardımcısı pınarla başbaşa bırakıp 3 bebeyi doyurmaya gidiyorum iyi akşamlar a.s.ha sen kimsin diye sorarsan xxl başkan:roflol::roflol::roflol::roflol:

pinarım dogru diyi has başkan sensin kuzuuuu a.s.sen bebeleri doyuracan ama bende anamı agırlayacam çay faslı bende cıkıyorum malesef:nazar:

X