Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

AYYYYYYYYY bu çok garip bir duggudur ....delikafadulden bilenler bilir bilmeyenlerde en kısa zamanda ögrensin ...:1hug: göbüşünde bir canlı var ...:1shok: hele bide kıpe
ırdamaya başaladımı uyyyyyyyyyyydelikafadulden:1rolleyes::sm_cool: ay 4.. yapsammı neeeeee...naniknaniklaelaelaelaelae:1ninca:sırnaşık şey:1rolleyes:

kızz otur oturdugun yere bir eve 3 cucuk yeterde artar bile memetle sütlendin şimdide ösge sen niyeti bozacan potansiyel var sende

kızlar
sakatlandım
bugün dolmuştan nerken şöför inmem beklemden hareketlenince hızlıca ineyim dedim tek ayağımın üzerine sertçe zıpladım sanırım sol ayağımın tarağını incittim..
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
eşim sağ olsun beni pc. nin başına oturrtu öyle giriyorum nete...
öptüm sizi

öskeeemmmmmmm
bebiş mi yolda

Çok sevindim canım
o tatlı bebişin bi dolu teyzesi var haberin olsun....
çok sevindim........

kızlar
sakatlandım
bugün dolmuştan nerken şöför inmem beklemden hareketlenince hızlıca ineyim dedim tek ayağımın üzerine sertçe zıpladım sanırım sol ayağımın tarağını incittim..
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
öptüm sizi

çok geçmiş olsun fatumyaa rontgen cektrdinmi ihmal etme sakın bak acil şifalar inş.

kızlar
sakatlandım
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
öptüm sizi

fatunuz çok geçmiş olsun

kızlar akşam yürüyüşümü yaptım.
bugünkü raporumuda vereyim

sabah
3 adet kuru kayısı
1 adet tost

ara
1adet portakal

öğlen
1 kase çorba
1 su bardağı yoğurt

ara
3 adet kuru kayısı
1 adet potakal
1 adet kiwi

akşam
1 kase çorba

ara olarakta 1 adet elme
1 adet portakal yiyeceğim.

hanimişte hanimiş 6 . takımın güzel teyzeleri nasıllarmış benim minik solucanımın teyzeleri de mi varmış amanda aman:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

kızlarr geçmişi okuyordum kii karşıam çıkan ilk ilginç mesajda hemen atlayıverdimm:=)) özgemm hamilemisinn kızzzz,anamm sanki kardeşim hamileymiş gibi sevndmmm:=)))) çok çok tebrk ederim canımmm mucksssssss

kızlarr nişan resimlerinden elime geçenlerden bazılarını yükledimmmmm,isteyenler bakabilir mucksss

kızlar acaip midem bulanıyo benım ofss çok kötüyüm strestenmi acep anlamadım

ben cıktım artık yarın görüşürük inş.

cceylinnn ilk bana nasipmiş gördüm fotoları çokkkkk güselsin ya maşallahhhh sana Allahım nazarlardan saklasın bahtın ömrün güsel olsun abinleride Allah mesut etsin tekrarrr

kızlar
sakatlandım
basamıyorum üzerine...
yatıyorum öyle...
öptüm sizi
delikafadulden alah iyilini versen emi fatuu ne ettin ....dr. gitinmi filim çektirseydın ....
kızlarr nişan resimlerinden elime geçenlerden bazılarını yükledimmmmm,isteyenler bakabilir mucksss
ceylinim gelinimm .nişanda güneş gibi parlamışın gelinizde sönükkalmış cadı yanında .....:nazar:

kızlar acaip midem bulanıyo benım ofss çok kötüyüm strestenmi acep anlamadım

ben cıktım artık yarın görüşürük inş.

işte anacım takım ruhu budur,özgem yerine mide bulantılarını kütom çekiyor...canım kütom benim muccckksss...:roflol::roflol:

kızlar ne diycem .. benım dogum günüm biliyosunuz kasımda koyu bir akrebim ....
benim ki bu gün neetmiş ... şimdi benı nufus cüzdanında dogum yarıhim farklı ..ben bile pek bilmem . ...bizinki bu gün elinde bi pastayla geldi . hiç sormadım her zaman arada alır ..
mutfakta yemek hazırlıyom benım büyük kız geldi anne dedi babam pastayı niye almış biliyomusun ...dedi afalladım kimsenın dogum günü falanda degil .. anne senin dogum günün diye almiş babam dedi ..:1shok: normalda çocukların dogum günlerini bile ben hatırlatırım ....:dilcikar: tabi çokk şaşırdım .:asigim: gitti bide çocuklara annenizin dogum gününü kutlayın bakalım dedi ...:1shok:neymiş benım adam nufus kagıdında ne yazıyosa onu kabul edermiş ...purosedür adamı ne olcak kaydirigubbakcemile3

bu arada anladınız 1 dilim pasta yedim ..:mymeka:.hemide ben seviyom diye gene kestaneli almış ..:asigim: hadi yeme ....naniknanik

günaydın 6. takımın güzelleri. bugün ilk açılışı ben yaptım.

ceylinim resimlerde süper çıkmışsın gerçektende gelin yanında sönük kalmış.
kızlar ya sabah işe gelirken seviste çok kötü oldum sanki kalbim sıkışır gibi oldu. benim en kısa zamanda bir doktora gitmem lazım.

kızz otur oturdugun yere bir eve 3 cucuk yeterde artar bile memetle sütlendin şimdide ösge sen niyeti bozacan potansiyel var sende

ben 4. hatta 5. yi yapabilecek potansiyel görüyorum kütom,bencede herşeyden umma bakalım....:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar..bu gün ağır misafirlerim gelecek,muhtemelen zor uğrarım bugün..nazlıcım merhaba ,aç karnınaysan,miden kalkmıştır,korkma ..ama yinede bir dr. a görün canım...
kütom tekrar geçmiş olsun şaka yaptım özge yerine bulanıyon diye,neye stresleniyon ki sen?haaa annesi kalacak ya kütomla...olsun kız ana kız ne güzel olur..ama annenin zıttına gitme haa ne derse he de. yapmazsan yapma.....
hadin hepinizi öpüp temizlik,vs.vs. işlere girişeyim bayyyy....

kızlar ne diycem .. benım dogum günüm biliyosunuz kasımda koyu bir akrebim ....
benim ki bu gün neetmiş ... şimdi benı nufus cüzdanında dogum yarıhim farklı ..ben bile pek bilmem . ...bizinki bu gün elinde bi pastayla geldi . hiç sormadım her zaman arada alır ..
mutfakta yemek hazırlıyom benım büyük kız geldi anne dedi babam pastayı niye almış biliyomusun ...dedi afalladım kimsenın dogum günü falanda degil .. anne senin dogum günün diye almiş babam dedi ..:1shok: normalda çocukların dogum günlerini bile ben hatırlatırım ....:dilcikar: tabi çokk şaşırdım .:asigim: gitti bide çocuklara annenizin dogum gününü kutlayın bakalım dedi ...:1shok:neymiş benım adam nufus kagıdında ne yazıyosa onu kabul edermiş ...purosedür adamı ne olcak kaydirigubbakcemile3

bu arada anladınız 1 dilim pasta yedim ..:mymeka:.hemide ben seviyom diye gene kestaneli almış ..:asigim: hadi yeme ....naniknanik

benim içinde yeseydin kestaneliyi...neyse ehh aebenim tekrardan doğum günün kutlu olsun bakalım,senin cüzdana göre 1 gün arayla doğmuşuz ama 2 sene sonraç.....kaydirigubbakcemile5

benim içinde yeseydin kestaneliyi...neyse ehh aebenim tekrardan doğum günün kutlu olsun bakalım,senin cüzdana göre 1 gün arayla doğmuşuz ama 2 sene sonraç.....kaydirigubbakcemile5
naniknanikhe pınar ablammmm ..:jeyyar: gardaşım kutlamıştım ama gözünden kaçtı galiba allah hayırlı ömürler versin takrarda ....:1hug:
bu arada eriyosum galibaaaaa....:içelim:

nazlı canım hızlı kila veriyosun bünyen kabul etmemiş olabilir sen genee bi doktora görün .....:1hug:

bedişş nasıl oldun kız ... iyileşmeden tekrar hastamı oldun .....:1no2: annen kalsın be kaynanadan iyidir ....kaydirigubbakcemile3

aaben geldim işte teşekkür ederim canım :1hug:kutlaman için
ee ne var ne yok
nasıl gidiyo diyetler :kahve:

günaydın
geçmişi okudum geldim. 2 sayfacık...
aebenim ben hiç kestaneli pasta yemedim biliyor musun senağlama tadını bilmiyorum. şu zayıflamaya çalışma maratonu biter bitmez ilk işim kestaneli pastayı hüpletmek olsun :1closedeyes:
dün akşam çok kötü yedim yaww. hem de zararlı zararlı. ama bugün onu telafi etmeye kararlıyım. annemler kayınvalideme geldi. o da döktürmüş.
dün sabah 2 çatal kadayıf tatlısı ile kahvaltımı yaptım delikafadulden
ara 1 ayran
öğlen et sote + salata
ara yoğurt
akşam azıcık yumurtalı ıspanak
sonra annemler gelince ...........

ama bugün sadece 3 adet kuru kayısıyla kayvaltı ettim. bugün dikkat ederek akşam yediklerimi eriticem kaydirigubbakcemile2

aaben geldim işte teşekkür ederim canım :1hug:kutlaman için
ee ne var ne yok
nasıl gidiyo diyetler :kahve:
iyidir ablam senın kadar süper olmasakta yavaş gitde mezun olma hemen .....kaydirigubbakcemile3
günaydın
geçmişi okudum geldim. 2 sayfacık...
aebenim ben hiç kestaneli pasta yemedim biliyor musun senağlama tadını bilmiyorum. şu zayıflamaya çalışma maratonu biter bitmez ilk işim kestaneli pastayı hüpletmek olsun :1closedeyes:
dün akşam çok kötü yedim yaww. hem de zararlı zararlı. ama bugün onu telafi etmeye kararlıyım. annemler kayınvalideme geldi. o da döktürmüş.
dün sabah 2 çatal kadayıf tatlısı ile kahvaltımı yaptım delikafadulden
ara 1 ayran
öğlen et sote + salata
ara yoğurt
akşam azıcık yumurtalı ıspanak
sonra annemler gelince ...........

ama bugün sadece 3 adet kuru kayısıyla kayvaltı ettim. bugün dikkat ederek akşam yediklerimi eriticem kaydirigubbakcemile2
asüüüüüü misafir olunca zorrr be gülüm .....:teselli: kaçamak saylım dünü ....a.s emme bu gün sık sıkabildigin kadar .....kaydirigubbakcemile5repinede çok güldüm ...:jeyyar:korkma ne ben mezun olabilirim nede sizi bırakabilirim ...-tatlicadiarzu-püsküt kovana kadar ....kaydirigubbakcemile3

X