Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız lar bu takım da böbüş bekleyen biri varmış haberini aldım da kim olduğunu anlayamadım -tatlicadiarzu-
özge diye duydum ama yanlışsam şimdiden özür
eğer doğruysam kutlar allah tamamına erdirsin derim Şeniz
hoşbulduk kızlar şimdi deneme sürem haftaya salıya kadar mı?
grupta kaç kişi var?
kız lar bu takım da böbüş bekleyen biri varmış haberini aldım da kim olduğunu anlayamadım -tatlicadiarzu-
özge diye duydum ama yanlışsam şimdiden özür
eğer doğruysam kutlar allah tamamına erdirsin derim Şeniz
hoşbulduk kızlar şimdi deneme sürem haftaya salıya kadar mı?
grupta kaç kişi var?
haftaya cuma diyelim,şimdi sen bize giriş kilonu tam olarak ver,belki cumaya kadar birkaç gr. verirsin,belli mi olur,cumaya seni listeye ekleyebiliyoz mu ?dur bi başkanıma sorayım kütom cevapla...kaydirigubbakcemile5
kilom 70 pınarım
sizin özel olarak yaptığınız şeyler var mı?
günde şu hareket şu kadar yapılacak gibi mesela
ya da şunu içiyoruz,bunu yiyoruz gibi:uhm:
iyi geceler kızlar uyumadan bi bakayım dedim ceylin reff nasılsınız bakalım ref toparlandınızmı canım biraz benım odaMA GİTMEM LAZIM gec oldu yarın görüşürük inş. öpüyorum hepinizi iyi geceler
Yeni üyemiz hoşgeldiniz hadi bakalım taze kan olarak bizide gaza getirmeni bekliyoruz canım :)))
Merhaba canım bugünde aynıyız ama oğluş benden çok kötü uyuyor ve sürekli ağlıyor şuan napıcaz bilmem Allah sonuumuzu hayr etsin ne diyim ne pis bir mikropmuş fukara sümüğü gibi yapıştı :))))))))))))))))))) Annen gelmiş canım gözün aydın :))) Allah yardımcın olsun eğer 3 ay kalırsa bittin sen :)))
hoşbulduk
ama gazı ben sizden alıcaktım yaa:)))
ixsir yukarı yaz canım .... görüyorum seni merhaba ....