Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasılsınız çıtırlarımm ŞenizŞeniz:emir_bebek:kaydirigubbakcemile5
ooo kaçamak yapanlar var :1shok::1shok:

aebenim ozaman doğum günün kutlu olsun a.s. geç kalmış olsamda ...

fatu hastamısın geçmiş olsun cnmcımm...

özge hoşgeldin ,bende hayali kaybettim onu arıyordum buldum sırnaşık şey

hepiniz kocamn öpüyorum 6.takımn çıtırları ,kk'' nın en tatlı fıstıkları ...Şeniz

aebenim doğum gününmüydü kıs anam ben ders çalışcam diye kaçırmışım doğum günün kutlu olsun tatlım mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bi ömür senin olsun sevdiklerinle evlatlarınla inş...

iyidir ablam senın kadar süper olmasakta yavaş gitde mezun olma hemen .....kaydirigubbakcemile3
husel izin vermedi zaten aaben :icecream:
yeni gelen kızlar hoş gelmişler Şeniz
aaben kız şu çorbanın tarifini yaz gümbürtüye gitmesin bizim çorba unuttum sanma :eek:klava:

aebencim doğum günün kutlu olsun canım benim
hayalim tatlım sen napıyorsun fatum ayağını halletmiş yahu üzüldüm
benimde bir sürü işim bir o kadar da uykum var bakalım nasıl halledeceğiz kendinize iyi bakın

msnde kişisel iletime hamiş olmuş ösge yasınca ösge cadısı ders çalışıyom yazamadım haliynen,
ders çalışcam ahada çıktım :)...

çıktım çıktım dio hala burda bu deli :mymeka: benimde burda toplantı yapıolar yoksam bende çalışacaktım :mymeka:

nasılsınız çıtırlarımm ŞenizŞeniz:emir_bebek:kaydirigubbakcemile5
ooo kaçamak yapanlar var :1shok::1shok:

aebenim ozaman doğum günün kutlu olsun a.s. geç kalmış olsamda ...

fatu hastamısın geçmiş olsun cnmcımm...

özge hoşgeldin ,bende hayali kaybettim onu arıyordum buldum sırnaşık şey

hepiniz kocamn öpüyorum 6.takımn çıtırları ,kk'' nın en tatlı fıstıkları ...Şeniz
gülümmm.bizde seni ...Şeniz

aebenim doğum gününmüydü kıs anam ben ders çalışcam diye kaçırmışım doğum günün kutlu olsun tatlım mutlu huzurlu sağlıklı hayırlı bi ömür senin olsun sevdiklerinle evlatlarınla inş...

:roflol:ben akrebim ne tez unttunuz ...:mymeka:

husel izin vermedi zaten aaben :icecream:
yeni gelen kızlar hoş gelmişler Şeniz
aaben kız şu çorbanın tarifini yaz gümbürtüye gitmesin bizim çorba unuttum sanma :eek:klava:

ablam vallaha yazdım hemde özene bözene .. göndere bastım hepici silindi bende sinir oldum o vakit zamanda yoktu yeniden yazacam aklımda .....:eek:

aebencim doğum günün kutlu olsun canım benim
hayalim tatlım sen napıyorsun fatum ayağını halletmiş yahu üzüldüm
benimde bir sürü işim bir o kadar da uykum var bakalım nasıl halledeceğiz kendinize iyi bakın
bak bak özgeye bide beni iyi tanıyo ...naniknanikben akrep degilmiyen çatlak kiremitler 1 sayfa arkayı okumamışnız ....kaydirigubbakcemile:eek:klava:
tünaydın bu arada kızlarrr a.s. :nazar:
sanada fıstık .....Şeniz

kızlar ne diycem .. benım dogum günüm biliyosunuz kasımda koyu bir akrebim ....
benim ki bu gün neetmiş ... şimdi benı nufus cüzdanında dogum yarıhim farklı ..ben bile pek bilmem . ...bizinki bu gün elinde bi pastayla geldi . hiç sormadım her zaman arada alır ..
mutfakta yemek hazırlıyom benım büyük kız geldi anne dedi babam pastayı niye almış biliyomusun ...dedi afalladım kimsenın dogum günü falanda degil .. anne senin dogum günün diye almiş babam dedi ..:1shok: normalda çocukların dogum günlerini bile ben hatırlatırım ....:dilcikar: tabi çokk şaşırdım .:asigim: gitti bide çocuklara annenizin dogum gününü kutlayın bakalım dedi ...:1shok:neymiş benım adam nufus kagıdında ne yazıyosa onu kabul edermiş ...purosedür adamı ne olcak kaydirigubbakcemile3

bu arada anladınız 1 dilim pasta yedim ..:mymeka:.hemide ben seviyom diye gene kestaneli almış ..:asigim: hadi yeme ....naniknanik
heh bunu okuyum bari ....naniknanik:roflol::roflol:

geçmiş olsun diyen herkese çok teşekkür ederim...

(demeyen o cadılar var yaa....
haha işte onların ayaklarını ben inciticem :)

öptüm fıstıklarım benüm....

fatuu kıyma bana delikafadulden
kıss hemen çıkmam gerekti. canım benim çok geçmiş olsun. istirahat aldın mı barii :eek:

fatum okudum canım. geçmiş bitsin yazacaktım ama tam o sıra yine zil:1shok: ve misafir. yazamadan gittim.
şimdide ocağa poğaça patatest koydum sırf senin için geri döndüm:1hug:
çok geçmiş olsun canım. aman o acıyı bilirim banide acıtma ilencinlekaydirigubbakcemile3
eşine yavaş yavaş oğlattır bayağ faydası oluyor:asigim:
ben 1 sene oğlattırmıştım nerdeyse:nazar:
fakat benimki hem incilme hem çıkıktı malesefkafamçokkarıştı
şimdi gidip misafirimi(yani annemi) doyurayım bari:lepi:

yerim sizi ben
kıyar mmıyım hiç size
şaka yapıorum...
benim kociş ovalamak değil de gel öpiyim diyor....
deli bu yaaawww..
ay 10 yıl sonra gene der mi bunu acaba???????????

:1hug:
yerim sizi ben
kıyar mmıyım hiç size
şaka yapıorum...
benim kociş ovalamak değil de gel öpiyim diyor....
deli bu yaaawww..
ay 10 yıl sonra gene der mi bunu acaba???????????

Der der :))) :emir_bebek: Geçmiş olsun canım bende çokkk hastayım oğluşta pek uğrayamıyorum buralara seni şimdi geçmişte okudum aman dikkat et canm kocişin öpsünde geçsinnn :eek::1hug:

:1hug:

Der der :))) :emir_bebek: Geçmiş olsun canım bende çokkk hastayım oğluşta pek uğrayamıyorum buralara seni şimdi geçmişte okudum aman dikkat et canm kocişin öpsünde geçsinnn :eek::1hug:

refff size de geçmiş olsun canım :1hug:
ay bu çocuklar hasta olmasın yaww Çok üzgünüm çoook
benimki de yine grip oldu :nazar:

kış günü hastalık hiççç bitmiyo demi kıslar .......

kızlar takıma yeni üyeler lazım galiba çagırmak istediginiz arkadaş eş dost varsa çagırım deneme haftasına başlasınlar ......... kapdamımız gelincede bi el atsın bu işe .......

X