Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba reff nasılsın canım? verebildin mi*aynı mısın?

Merhaba canım veremedim hatta bu sabah fazla baya bi fazla çıktım ama hergün tartıldığım için oldu bu hata yaptım :KK43:
Canım ben çok hasta olduğum için listeyi yapmaya aday değilim ama haftaya bir aksilik olmazsa yapabilirim konuşuruz yine olar mıııı a.s.:1hug:

Merhaba canım veremedim hatta bu sabah fazla baya bi fazla çıktım ama hergün tartıldığım için oldu bu hata yaptım :KK43:
Canım ben çok hasta olduğum için listeyi yapmaya aday değilim ama haftaya bir aksilik olmazsa yapabilirim konuşuruz yine olar mıııı a.s.:1hug:

olur hayatım yaparım dede canımı ye..haftaya felan farketmez....Şeniz

kızlar,,benim kız salatalıkları doğramış,üzerine yarım limon sıkmış,ve tuz tabiki,kendine tabak hazırlamış,ve harika bişey olmuş tam dietlik,tabii tabağı elinden kaptım ve o yine gitti hazırlanmaya yavruuummm....

kızlar,,benim kız salatalıkları doğramış,üzerine yarım limon sıkmış,ve tuz tabiki,kendine tabak hazırlamış,ve harika bişey olmuş tam dietlik,tabii tabağı elinden kaptım ve o yine gitti hazırlanmaya yavruuummm....

afiyet olsun pınarım.

nazlım baya verdi,bende vermişim ama yarın daha iyi belli olur,kütomda verdi,durun bakalım sonuç ne olacak?reff az aldım dedi,aebenim de az ekside, ceylinim de verdim dediydi ama kaç verdi bilemiyom 500 dü en son.maytap çımda verdim dediydi..doram ve asim konusunda bilgim yok,ama asim bu hafta hep dışarda yedi ,almıştır kesin,doramında misafiri eksik olmuyorki kilo verebilsin garibğim....enesin annesi inşallah bu akşam girer,fatu da gelir inşallah,...

nazlım baya verdi,bende vermişim ama yarın daha iyi belli olur,kütomda verdi,durun bakalım sonuç ne olacak?reff az aldım dedi,aebenim de az ekside, ceylinim de verdim dediydi ama kaç verdi bilemiyom 500 dü en son.maytap çımda verdim dediydi...enesin annesi inşallah bu akşam girer,fatu da gelir inşallah,...

evet bakalım yarın tartılcam belki biraz daha vermişimdir. enesin annesi bu haftada bildirim yapmazsa 3 hafta olacak inşallah gelir akşam

evet bakalım yarın tartılcam belki biraz daha vermişimdir. enesin annesi bu haftada bildirim yapmazsa 3 hafta olacak inşallah gelir akşam

doğru söylüyorsun canım,bu gün mutlaka gelmeli,yada yarın sabah engeç,katılımı çok az,halbuki pc oldu demişti....kaydirigubbakcemile5

kızlar bohça bakmaya yengemler filan geldi ondan yazamadım,şu nişan geçtikten sonra bir hafta da ben yaparım pınarım bu hafta nişan oldugu için sesimi çıkaramadım.yediklerime diakket ediyorum ama tatılmadım da bakalım neler olacak yaırn,aynı da olabilirm vermiş de olabilirm....

Ceylinnn Rüzgar sana öpücük gönderdi haaaa unutmaa ::) hala HAdiseyi geçip kendine aşık etme şansın var :))

ceylinim benimde aynı sorun göğüslerim için var benimde göğüslerim için dikleştirici ve sıkılaştırıcı çözümler bulmam lazım.
canım göğüs için kollarla yapılan hareketler var sanırım,kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı:=)) Allah sonumuzu hayır etsin.

ösgemi ösledim ben ya,
lahana suyu beter zaten canım dedim ya herşeye evet ama ona asla evet demem büyük konuşmayım,
ceylin gülüm üsülme buna bak ne dicem hani kollar için yapılan hareketler varya onları,1 er kiloluk dambılla çalıştır,
yda daha olmadı küçük şu şişeleriyle fırsat buldukça çalıştır bak gör kısa sürede toplarsın tatlım,
bende dambıl alcaktım onun için gülayım ahediye alıyomuş bana sağolsun cadı sürpriz yapcaktı mahvettim o ayrı,
ağırlıklı açlış o zaman sıkılaşma olur hayalet dedi dersin...

ewet canım ya dambıl almam lazımmm su şişeleri beni pek kesmiyo hafif kalıyo:KK43:(( sen başka hayalim bi an önceee fıstık giibi olcasss:=)

kız sevsinler senin angelina jolie dudaklarını,ilahi güldürdün beni ya allah ta seni güldürsün....:roflol:
:=)) napim pinarım konu bebeişler hele hele de rüzgar gibi sevimli bi velet olunca ( maşallh) kendimi tutamıyorum:=)) yakın olsan senin oglan da alırdı benden nasibini:=))

X