Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu günki menümü vereyim,az kalorili oldu ama aşırıda değil kanımca....sabah az ekmekle kahvaltı,peynir,zeytin,çay...öğleden sonra arkadaşta az fırında patates ve 2 dilim tavuk göğsü yedim,ama oğlanla beraber...akşam,fazla yemedim,tavuk ciğeri vardı,3-4 ondan aldım,yeşil çayımı içip,jimnastiğimi yapıcam 1 saat kadar sonra....

bu günki menümü vereyim,az kalorili oldu ama aşırıda değil kanımca....sabah az ekmekle kahvaltı,peynir,zeytin,çay...öğleden sonra arkadaşta az fırında patates ve 2 dilim tavuk göğsü yedim,ama oğlanla beraber...akşam,fazla yemedim,tavuk ciğeri vardı,3-4 ondan aldım,yeşil çayımı içip,jimnastiğimi yapıcam 1 saat kadar sonra....

bence süper olmş pınarımmm,mucksssss:=) yarına mutlu haberler verebilr herkes inşallah ben de dahil... benm kendimden pek umudum yok ama neyse, geçen derse gittigimde ucundan kıysında da olsa kaçamak yaptım,kaçamak yapınca veremiyorum verdiysem bile grei almş oluorum:KK43:

ben geldimm pınar her gecen gün dahada yoluna sokuyosunn bu uzun bir yolhiç sıkılma bıkma tamammı

arkadasım geldi oturduk biraz gitti şimdi ben baya şifayı kapmısım ateşim falanda cıkmaya başladı kulaklarım hamamdaymısım gibi yankılı duyuyo öksürük hapşuruk offf nese gecerrr

günün özetine gelirsek

sabah 1 dilim k.ekmegi 1 domates

öglen 1 kase mercimek çorba bi kase yogurtlu makarna

şimdilik cok tokum ama bişiler atıştırırım galiba sporda yaptık sayılır tee saglık ocagına eczaneye yurudum geldimm bikaçta göbüş için yaparım uyumadan diyet adına verimli birgün olmuş yani

6. TAKIM * *92. ETAP* *

asibulut ( 57,2 )
dora ( 65,0 )
aeben ( 64,9 )
kütahya ( 79,5 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 59,2 )
özgekrd ( 73,5 )
fatunuz ( 79,8 )
referans ( 75,7 )
nazlıgüleç ( 60,0 )
enesin annesi ( 103,0 )
mmmf27 ( 67,6 )

6. TAKIM TOPLAM KİLO

merhaba kızlar misafirleri gönderdim size geldim ...
mutfakta şaheserler yarattım gine yahu .. ama yedinmi derseniz tadımklık çünki pişirirken doydum .. ben öyleyimdir çok yemek yapınca kokusumdan dayorım ...
yanlız 3 dilim bekleva yedim pişman falanda deyilim ha... hemen doyyorum kızlar . az ve sık yeme işini tuttum ben böyle devam edecegim .. diyet pikkolejisine girmeden .ohhh ..

ve şimdi vaktim yok yeni fotolar çektim hem kendimim hem pişirdiklerimin yarın eklerim . moralim çokk iyi kızlar resimlerde çok inceyim valla süperrr.......biraz merak edin bakem .....

bende bir yazımlık girdim...yaaa aebenim az yiyip herşeyden ama az yemek hem diete yararlı hem zevkli,ve rahat....ceylin maytap sizede merhaba..kütom erken gitmiş bugün...

şu nişan geçtikten sonra ben de başlıycam bu çorba olayına sanırım... nazlım peki tadı gerçekten çok kötü müü?? küto yapamadı diye hatırlıyorum benn....çok kötüyse bende yapamam hiç ugraşmıyım en iyisi öyleyse.
bu lahana gerçektende iğrenç bir şey. nimete böyle demek iyi değil ama ne yapalım tadı kötüükötükedihüso en son dün ara öğünde içmiştimkafamçokkarıştı
refimm lahana diya,eti bana çok zor geldi bi kaynat corbayı tadına bak içebilirsen diyet kısmı zorlamadıda corbayı içebilme kısmı zorladı ama işe yarayacagından eminim o çorbadan üstüme dök yag olsam bende kacarım ucarım eririm kurtulurdum

ceylin kız ne bu hamaratlık maşşallah kısmetlerin cıkacak başına iş acacan bak demedi deme ole hec yemem deme bi lokma al gözün kalmasın ama bende tadına varmayınca yememek daha kolay die yemiom gerci

aebenımm kolay gelsinnn neler döktürecen sen şimdi kimbilirr misafirler yaşadııı

dora gell gaza gellllllllllll olacaz olacaz yaza istedigimiz bedenlerin içinde olacazzz

ösge bugün işe gelecekti ama msn kapalı ulaşan oldumu
aslında şu kaynana çorbası vardıya o da güzel kilo verdiriyor ama tembelleştim ben iycene. hiç yapasım yok. havalarda soğuk içesimde yok açıkcası-tatlicadiarzu-

merhaba kızlar misafirleri gönderdim size geldim ...
mutfakta şaheserler yarattım gine yahu .. ama yedinmi derseniz tadımklık çünki pişirirken doydum .. ben öyleyimdir çok yemek yapınca kokusumdan dayorım ...
yanlız 3 dilim bekleva yedim pişman falanda deyilim ha... hemen doyyorum kızlar . az ve sık yeme işini tuttum ben böyle devam edecegim .. diyet pikkolejisine girmeden .ohhh ..

ve şimdi vaktim yok yeni fotolar çektim hem kendimim hem pişirdiklerimin yarın eklerim . moralim çokk iyi kızlar resimlerde çok inceyim valla süperrr.......biraz merak edin bakem .....

fotolarını heyecenla bekliyoruz canımdelikafadulden

günaydın kızlar:1no2:benim kilomdada fazla bir değişiklik olmamış malesef:1no2: tam yarım kilo bile verememişim:çok üzgünüm: oysa yeme işinde bu hafta çok iyiydim.
sadece spora çok fazla ağırlık veremiyorum.
eşim diyorki ee geçensene hiç durmadan tepiniyordun bu sene o kadar aktif değilsin.kaydirigubbakcemile
artık yatmadan önce 1 kupa yeşil çay içip tepinip te yatacağım onun tabiriyle:mymeka:
moralim bozuldu bozulmasına ama bu beni dahada kamçıladı.

bu sabah 2 galeta 2 zeytin bir parçada kaşar yedim

dün yine klasik kahvaltı
ara öğünde kepekli bisküvi3 tane
öğleye
1 kase yayla çorbası 1 tabak salata
ara öğünde lahana çorbası

akşama yarım patatest kızartması 1 ısırık kepek ekmeği çeyrek dilim kek. 1 ısırıkta
kaşar.
ara öğünde

1 domatest 1 ısırık kepek ekmeği
aebenin ciğim bu yediklerime bakta bir yorum yaparmısın canım benim. şimdi farkındayım patatest kızartmasına cıss diyeceksin Çok üzgünüm çoook

günaydın kızlar. dünkü menümü yazayım ben.

sabah
3 adet kuru kayısı
1 kase salata yedim

ara
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay içtim

öğlen
1 kase şehriye çorbası
1 su bardağı yoğurt
1kase salata

ara
1adet elma
1adet muz yedim

akşam
2 adet diyet bisküvi
2 adet salatalık
2 adet havuç ( salatalık ve havucu pınarım gibi limonlayıp yedim. )

ara olarakta annem un helvası yapmıştı onun ucundan azcık tırtıkladım.

günaydın nazlıcığım. yok bu hafta izinli değilim. geçen hafta izinliydim.

şu çizelgeme aylardır dokunmamışım. yeniden diyet moduna iyce adapte olduğuma göre artık bunuda yenileyimki gözüm gönlüm açılsın:teytey:

günaydın nazlıcığım. yok bu hafta izinli değilim. geçen hafta izinliydim.

şu çizelgeme aylardır dokunmamışım. yeniden diyet moduna iyce adapte olduğuma göre artık bunuda yenileyimki gözüm gönlüm açılsın:teytey:

tamam canım diyet moduna girmene sevindim.

tamam canım diyet moduna girmene sevindim.

nazlım yaza birşey kalmadı canım ya. ne yapalım artık biraz daha incelelimki istediğimizi yiyelim ve giyinelim(dondurmadelikafadulden)
geçensene hiç ağız tatıyla tüketemedim ben bu dadluyu:icecream:

6. TAKIM * *92. ETAP* *

asibulut ( 57,2 )
dora ( 65,0 )
aeben ( 64,9 )
kütahya ( 79,5 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 59,2 )
özgekrd ( 73,5 )
fatunuz ( 79,8 )
referans ( 75,7 )
nazlıgüleç ( 60,0 )
enesin annesi ( 103,0 )
mmmf27 ( 67,6 / 67.1 / 0.5 / 0.74% )

6. TAKIM TOPLAM KİLO

günaydın güzeller bu hafta 500 gitti benden ama geçen haftayla birleştirirsek 1.3 oluyo keşke hepsini bu hafta gösterseydim diye geçti içimden.sonra aman dedim verdiğine şükret:mymeka:bu sabah elma sirkesi bal sıcak su içmeye başladım kuzen 1.5 haftada 2 kg vermiş ki benim gibi 68 kiloydu hemde deli gibi yedim hiçbişeyimden kısmadım şimdi siz bilmiyobnuz tabii nasıl yediğini kıtlıktan çıkmış gibi diim.bende kavanoza 1 günlük hazırladım yemeklerden önce 1 bardak içicem.injşallah sütümüde çoğaltır.biraz daha beklesem belki azalıcak e emziricem wc gidicem ama bekleyemedim hemen yaziim cuma günleri tedirgin oluyo insan bildirimden sebep

Günaydın kızlar kilo verenleri tebrik ederim. Ben regliiyim belki onunda etkisi ile bu sabah 76 çıktım :KK43: -300 gram yani napalım bunada şükür bol çikolatalaı bir haftaydı :KK43: Regli öncesi yabni dün akşam 1 cocostar yedimde :))))))

günaydın kızlar
kilom 56,5 sengözlerimebaksanab
üstelik wc problemiyle birlikte. ama hala karnım çok şiş :CüvCüv:
bugün form çay getirdim işyerime. öğlen yemeğinden sonra içicem. akşam içince ertesi gün etkili oluyor. işyerinde rahat olamıyorum ve yine işe yaramamış gibi oluyor.

X