Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet geçmişi okuyunca pınarımın yazısıyla farkettim. bu hafta 2 kez dışarıda yedik. hem de bayağı kalorili. onlar da olmasaydı ne güzel kilo verebilirdim. buna da şükür gerçi. ben iyice motive oldum kızlar. bitecek bu iş
birde mart sonu püsküütün analizleri tekrarlanacak ya kırmızı yüzlülere :eek: o etkili oldu bende. keşke sizlerde kırmızılılar arasında olsaydınız delikafadulden
aebencim yeni resimlerini dört gözle bekliyorum...
birde bana önerdiğin oturarak bel inceltme hareketini dün yaptım her aklıma geldikçe. bugün karın kaslarımın gerildiğini hissediyorum :dance:

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr dilerim
nasılsınız
inşallah hepiniz kilolardan kurtulmuşsunuzdurrr

aebencim foto mu dedin oy çok merak ettim
ya ben kiloluyken 88 e kadar çıkmıştım ünivde o zaman bol bol çekilirdim
şimdi hiç çekilmiyorum yaaaa

en iyisi bende çekilip ekliyeyim bir fırsatını bulunsam ya huu

günaydın kızlar
kilom 56,5 sengözlerimebaksanab
üstelik wc problemiyle birlikte. ama hala karnım çok şiş :CüvCüv:
bugün form çay getirdim işyerime. öğlen yemeğinden sonra içicem. akşam içince ertesi gün etkili oluyor. işyerinde rahat olamıyorum ve yine işe yaramamış gibi oluyor.

asicim bi önceki hafta ya göre epey vermişsin zaten daha da ım verecektin bacım kııı
ne yapıyon sen yaaaaa

günaydın kızlar:1no2:benim kilomdada fazla bir değişiklik olmamış malesef:1no2: tam yarım kilo bile verememişim:çok üzgünüm: oysa yeme işinde bu hafta çok iyiydim.
sadece spora çok fazla ağırlık veremiyorum.
eşim diyorki ee geçensene hiç durmadan tepiniyordun bu sene o kadar aktif değilsin.kaydirigubbakcemile
artık yatmadan önce 1 kupa yeşil çay içip tepinip te yatacağım onun tabiriyle:mymeka:
moralim bozuldu bozulmasına ama bu beni dahada kamçıladı.

bu sabah 2 galeta 2 zeytin bir parçada kaşar yedim

dün yine klasik kahvaltı
ara öğünde kepekli bisküvi3 tane
öğleye
1 kase yayla çorbası 1 tabak salata
ara öğünde lahana çorbası

akşama yarım patatest kızartması 1 ısırık kepek ekmeği çeyrek dilim kek. 1 ısırıkta
kaşar.
ara öğünde

1 domatest 1 ısırık kepek ekmeği
aebenin ciğim bu yediklerime bakta bir yorum yaparmısın canım benim. şimdi farkındayım patatest kızartmasına cıss diyeceksin Çok üzgünüm çoook

doram canım evet diycem ben patatesi yemeyeli baya oldu ... bak dün pilavın tuzuna bile bakmadınm ..(tam kararındadır eminim .):jeyyar:bak bide kek yemişin onun yerine 1 tabak yemek yiye bilirdin hem karnında doymuş olurdu ...sositosositoo bi isırıkları bende yapıyorum bazan kaşara . ondan pek bişi olmaz ..
sebn biraz benim gibi acelecisin biraz sabır olacak .. bak montideki yenmeyecekleri yememeye çalışıyorum kan şekerini yükseltecekleri ... gerisinden yiyyorum az az....cokacimcoook dün hariç tabi baklavayı reddedemedim kaç gündür kaçamak yapmıyodum zaten .. sabır ecele etme bakkk cumalar hemen geliyo zaten ...a.s

günaydın kızlar. dünkü menümü yazayım ben.

sabah
3 adet kuru kayısı
1 kase salata yedim

ara
1 adet portakal
1 fincan yeşil çay içtim

öğlen
1 kase şehriye çorbası
1 su bardağı yoğurt
1kase salata

ara
1adet elma
1adet muz yedim

akşam
2 adet diyet bisküvi
2 adet salatalık
2 adet havuç ( salatalık ve havucu pınarım gibi limonlayıp yedim. )

ara olarakta annem un helvası yapmıştı onun ucundan azcık tırtıkladım.
fıstıgım sen çok aç gezmaya başladın böyle olmaz bu gün yada hafta sonu biraz sıcak yemek ye bakimmm....kaydirigubbakcemile

kilom hala 58,4 bi değişiklik yok kızlar.
kıs nasıl degişiklik yok cadı geçen hafta kaç kiloydun ki ...kaydirigubbakcemile5
evet geçmişi okuyunca pınarımın yazısıyla farkettim. bu hafta 2 kez dışarıda yedik. hem de bayağı kalorili. onlar da olmasaydı ne güzel kilo verebilirdim. buna da şükür gerçi. ben iyice motive oldum kızlar. bitecek bu iş
birde mart sonu püsküütün analizleri tekrarlanacak ya kırmızı yüzlülere :eek: o etkili oldu bende. keşke sizlerde kırmızılılar arasında olsaydınız delikafadulden
aebencim yeni resimlerini dört gözle bekliyorum...
birde bana önerdiğin oturarak bel inceltme hareketini dün yaptım her aklıma geldikçe. bugün karın kaslarımın gerildiğini hissediyorum :dance:
işte bu benim görmek istedigim asim bu.. oleyyyyy .....:hooray:Şeniz

günaydın kızlarrr hayırlı cumalarrr dilerim
nasılsınız
inşallah hepiniz kilolardan kurtulmuşsunuzdurrr

aebencim foto mu dedin oy çok merak ettim
ya ben kiloluyken 88 e kadar çıkmıştım ünivde o zaman bol bol çekilirdim
şimdi hiç çekilmiyorum yaaaa

en iyisi bende çekilip ekliyeyim bir fırsatını bulunsam ya huu
Kadisim şu hesap işi bitsim ekliyecegim resimleri 5. takımada haber bırakırım ....
bende seni merak ediyorum canım hiç görmedim ...delikafadulden

abenim 58,4 çarşamba günü tartıldığımdı cuma yine aynı çıktım. sen hiç merak etme bugün iyi kaçamak yaptım ben. öğretmen olan kardeşim akşam kek yapmıştı sabah 2 dilim yedim valla biraz pişman oldum ama çok güzel görünüyodu ne yapayım.

asicim bi önceki hafta ya göre epey vermişsin zaten daha da ım verecektin bacım kııı
ne yapıyon sen yaaaaa

ama kadiscim geçen hafta regliydim. bu hafta bitti. laf aramızda birazda onun etkisi var şakkıdı
neyse buna da şükür diyerek önümüze bakalım dimi sengözlerimebaksanab
acayip motiv oldum ben ya :teytey:

abenim 58,4 çarşamba günü tartıldığımdı cuma yine aynı çıktım. sen hiç merak etme bugün iyi kaçamak yaptım ben. öğretmen olan kardeşim akşam kek yapmıştı sabah 2 dilim yedim valla biraz pişman oldum ama çok güzel görünüyodu ne yapayım.
nasıl fıstıgım lapada verdigin geri mildi 1.6 hı ....
olsun kaçamak lazım biliyosum ama sıcak yemekten yana kullan kaçamagını .....

nazlım hesap yaptınmı ben yapayımmı hesapmakineyle . hı ..... sen yaptıysan ben ugraşmayım bide şimdi işim yogunsa yaparım fıstık hı ..

6. TAKIM * *92. ETAP* *

asibulut ( 57,2 )56.5/0.7/
dora ( 65,0 )64.8) 0.2/
aeben ( 64,9 ) 65.2/-0.3/
kütahya ( 79,5 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 59,2 )
özgekrd ( 73,5 )
fatunuz ( 79,8 )
referans ( 75,7 ) 76.0 ) -0.3
nazlıgüleç ( 60,0 )60.0 / 0.0
enesin annesi ( 103,0 )
mmmf27 ( 67,6 )67.1 /0.5 /0.74)

6. TAKIM TOPLAM KİLO

[/

[

günaydın güzeller bu hafta 500 gitti benden ama geçen haftayla birleştirirsek 1.3 oluyo keşke hepsini bu hafta gösterseydim diye geçti içimden.sonra aman dedim verdiğine şükret:mymeka:bu sabah elma sirkesi bal sıcak su içmeye başladım kuzen 1.5 haftada 2 kg vermiş ki benim gibi 68 kiloydu hemde deli gibi yedim hiçbişeyimden kısmadım şimdi siz bilmiyobnuz tabii nasıl yediğini kıtlıktan çıkmış gibi diim.bende kavanoza 1 günlük hazırladım yemeklerden önce 1 bardak içicem.injşallah sütümüde çoğaltır.biraz daha beklesem belki azalıcak e emziricem wc gidicem ama bekleyemedim hemen yaziim cuma günleri tedirgin oluyo insan bildirimden sebep

canım demek emziriyosun bende emziriyorum hala 3 martta 1 yaşına gircek bebeğim senin kaç aylık
bol su içmeni tavsiye ederim çok güzel süt yapıyo:emir_bebek:

çok işim var tıkaldım kaldım sizee
ben kaçtm grş:1shok:

nazlım hesap yaptınmı ben yapayımmı hesapmakineyle . hı ..... sen yaptıysan ben ugraşmayım bide şimdi işim yogunsa yaparım fıstık hı ..

6. TAKIM * *92. ETAP* *

asibulut ( 57,2 )56.5/0.7/
dora ( 65,0 )64.8) 0.2/
aeben ( 64,9 ) 65.2/-0.3/
kütahya ( 79,5 )
pınarım ( 84,0 )
cceylin ( 59,2 )
özgekrd ( 73,5 )
fatunuz ( 79,8 )
referans ( 75,7 ) 76.0 ) -0.3
nazlıgüleç ( 60,0 )60.0 / 0.0
enesin annesi ( 103,0 )
mmmf27 ( 67,6 )67.1 /0.5 /0.74)

6. TAKIM TOPLAM KİLO

ben yapıyorum canım vivayı listeden çıkaracakmıyım.

abenim ben lapayla verdiklerimi almadım. 58,4 düm. çarşambadan cumaya hiç kilo veremedim ama lapayla verdiğimde az değil hani

abenim ben lapayla verdiklerimi almadım. 58,4 düm. çarşambadan cumaya hiç kilo veremedim ama lapayla verdiğimde az değil hani
delikafaduldenheh bende onu diyom işte sanki hiççç kilo vermemiş gibi konuşuyon ...:mymeka: daha ne olsun ... alala ....
tamam sen yap bende resimleri ekleyım o zaman .. kadışım . bebişinmi varkıs bilmiyodummmm....:1shok: 1 yaşında ha ....:1hug:

kızlar
biliyorum hiç girmedim günlerdir
takımdan çıkıyorum...
ister geri girmek üzewre deyin ister çıkarıldı diskalifiye deyin
ben verimli olmadığım bir sistemde olmamam gerektiğini düşünüyorum....
sevgiler...

kızlar
takımdan çıkıyorum...
sevgiler...
fatuuu elime düşdün öldürcim seniiikaydirigubbakcemile gene bunalıma girdin demi . manyak ...:mymeka: kilo veremediysen veremeyecegin anlamına gelmaz dimi ...:teselli: dön çabuk ..... yok öyle kali alınca hemen havlu atmak ... bak bende bu hafta eksideyim ne yapayım ..:sm_confused:eek:lsun vericem cericez . vericeksin ....:jeyyar:kaydirigubbakcemile5

kızlar
takımdan çıkıyorum...
sevgiler...

fatuuuu
dur canım. hele bir anlat. neden böyle bir karar aldın fisfisfis
kendi adıma konuşayım. senin burda olmanı istiyorum. eminim diğer kızlar da ister

X