Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar öskenın selamı var aradım rahatsızmış biraz yarında raporluymuş abisiyle ilgili olan sorun bence kötü bişi deil gelir gecer genclikte abisinin üzüldügüne üzülmüş içim rahatladı merakta kaldıydım

kütom çok geçmiş olsun canımmm

biz de dışarıya alışverişe gittik ama moralim bozuldu da geldimmm:KK43:(
terziye gittik ki terzideki kadın bizi baya iyi tanır ailecek,çok iyi kilo vermişsin ama dedi kolların sarkmaya başlamş kızım dikakt et hemen önlemini al spor salonuna filan git,ne kadar kilo verirsen ver onlar ancak özel çalşmayla incelebilir dedi:KK43:(
zaten salona gitmeyi düşünüyordum kadın beni kamçılamş oldu,salonlar da acayip pahalı...

ceylinim benimde aynı sorun göğüslerim için var benimde göğüslerim için dikleştirici ve sıkılaştırıcı çözümler bulmam lazım.

ösgemi ösledim ben ya,
lahana suyu beter zaten canım dedim ya herşeye evet ama ona asla evet demem büyük konuşmayım,
ceylin gülüm üsülme buna bak ne dicem hani kollar için yapılan hareketler varya onları,1 er kiloluk dambılla çalıştır,
yda daha olmadı küçük şu şişeleriyle fırsat buldukça çalıştır bak gör kısa sürede toplarsın tatlım,
bende dambıl alcaktım onun için gülayım ahediye alıyomuş bana sağolsun cadı sürpriz yapcaktı mahvettim o ayrı,
ağırlıklı açlış o zaman sıkılaşma olur hayalet dedi dersin...

kızlar ya benim bugün habire bişeyler yiyesim geliyor. elma yedim şimdide yeşil çayımı içicem.

naslı maden suyu iç yeşil çay iç baktın geçmiyo bi parça tatlı bişey at ağzına sonra kriz büyüyo yesende kar etmiyo...

Ayy nazlıcım bende de var birşeyler yeme isteği 2 gündür
hamilemiyim ne :)

Aaaa kimseler yok..merhaba kızlar...ben heralde vermeye başladım ama yarın kesin sonucu yazıcam...
neyse yarın hesapları kim yapıyor bakalım?ben yaparım diyen babayiğit göremedim,hiç sesiniz çıkmıyo... evet gece yarısına kadar ben yaparım diyecek bir gönüllü çıksın bekliyorum.....

Aaaa kimseler yok..merhaba kızlar...ben heralde vermeye başladım ama yarın kesin sonucu yazıcam...
neyse yarın hesapları kim yapıyor bakalım?ben yaparım diyen babayiğit göremedim,hiç sesiniz çıkmıyo... evet gece yarısına kadar ben yaparım diyecek bir gönüllü çıksın bekliyorum.....

yapacak kimse çıkmasam ben yaparım canım.

ceylin lerinde bu hafta nişanı var ama haftaya o öğrenip yapacak artık....
kendiliğinizden ben yaparım demiyonuz ben belirliycem artık yapacak olanı...mazereti olan söyler başkasını seçeriz....

X