Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ceylinim ecel birdir deişmez nasıl yazıldıysa o yaşanacak senın secimlerin kararların asla etkilemiyecek biraz teslimiyet gerekiyo bunu yapabilirsek insan rahat nefes alabiliyo yoksa korkular endişeler yakamızı bırakmıyo tevekkul etmek lazım :Saruboceq:

çok doğru dedin kütom,kız ben senin bu laflarından dolayı bazen yaşından şüpeleniyorum haaa? felsefii felsefiii kaydirigubbakcemile535-40 lıklar gibim konuşuyon...

günaydın kızlar. akşam iyi dedikodular etmiş takımın sayfalarını doldurmuşunuzdelikafadulden
bende sviti ve yutubu merak ediyorrum. kız içini döküyordu bir arkadaşımız onun üzüntüsüne üzüntü kattı.:1no2:
fatuda gelmez olduÇok üzgünüm çoook
pınar bende kütoya hep diyorum sen iyi yazar olurmuştun diye . keşke okusaymıştı çok ileriye yönelik düşüncelere sahip. doktor olmalıymıştı doktorrsırnaşık şey yada yazarşakkıdı
bu arada zattten gaza gelen beni iycede gazlandıurıp alevlendirdiniz akşamki yazışmalarınızladelikafadulden bende zayıf olacağım bende 38 lere girmek istiyorum:sm_cool:şu anda 42 bazen e giriyorum. ama beden bedeni tutmuyormu ne bir markadada 40 a giriyorum:nazar:
üst tarafta bu farklı ama üstete L kötükedihüso
Üst bluzlardada M olmak istiyorumsırnaşık şey
S bedene gireceğimi de hiç ummuyorum o bana çok uzaknaniknanik

günaydın kızlar. akşam iyi dedikodular etmiş takımın sayfalarını doldurmuşunuzdelikafadulden
bende sviti ve yutubu merak ediyorrum. kız içini döküyordu bir arkadaşımız onun üzüntüsüne üzüntü kattı.:1no2:
fatuda gelmez olduÇok üzgünüm çoook
pınar bende kütoya hep diyorum sen iyi yazar olurmuştun diye . keşke okusaymıştı çok ileriye yönelik düşüncelere sahip. doktor olmalıymıştı doktorrsırnaşık şey yada yazarşakkıdı
bu arada zattten gaza gelen beni iycede gazlandıurıp alevlendirdiniz akşamki yazışmalarınızladelikafadulden bende zayıf olacağım bende 38 lere girmek istiyorum:sm_cool:şu anda 42 bazen e giriyorum. ama beden bedeni tutmuyormu ne bir markadada 40 a giriyorum:nazar:
üst tarafta bu farklı ama üstete L kötükedihüso
Üst bluzlardada M olmak istiyorumsırnaşık şey
S bedene gireceğimi de hiç ummuyorum o bana çok uzaknaniknanik

günaydın doracığım inşallah 38 bedenlere m üstlüklere girersin. bu hafta takım olarak çok azimliyiz. en kısa zamanda vericez kiloarımızı.

refimm hoşgeldin. ben ceylinle yarışıyorum. onun için acayip gaza geldim. sende biriyle yarışsan işe yarar bence.

refimm hoşgeldin. ben ceylinle yarışıyorum. onun için acayip gaza geldim. sende biriyle yarışsan işe yarar bence.

Günaydın Nazcım :) biri ile yazışacak vakit yok ki malesef ama birkaç haftaya kadar bir problem daha eklenmezse inşallah toparlayıp daha sık aranıza katılacağım :) :1hug:

kızlar bir de şu nivea body cd leri yada diger spor videolarını nerden bulabilirmmm,bilgisayar bozulduktan sonraa hepsi gitti,bana bi yardım ediverinn,aebenim sen yapıyordun canım sanırım onlardan.
ceylin canım ben indirmiştim nıveyayı .. çok zor iniyo .. spor bölümünde vardi dovlandı ...ben indirdim parça parça ama birleştıramadım .. vürüs temizleyim derken hepsinide sildim ..Çok üzgünüm çoook aptal kafam ...:mymeka: ama hala gözüm var bi ara indiricen hecerden yardım isteyıp açtırıcam ....:1closedeyes:
Günaydın Nazcım :) biri ile yazışacak vakit yok ki malesef ama birkaç haftaya kadar bir problem daha eklenmezse inşallah toparlayıp daha sık aranıza katılacağım :) :1hug:
Gönlünü ferah tut refim .....:1hug:herşey düzene girer umarım ...:Saruboceq:

Doram sende 38 olursun canım inşallah .saglıkla ...delikafadulden

nazlım kız aclık krizi geçirecen cumadan sonra bi gün fazla ya bünyen alışmasın açlıga ...yerimseniben

kütom zaten aç geziyo o yüzden istegi kadar veremıyo birazdaha yese olacak ...:teytey:
pınar hadi canım bu gazla vermemen imkansız ....:teytey:

ceylinim üzülma yediklerini kaçamak gününe say arkasını getirmeden ...:1hug:

eski kızları bende özledim ya .... dün ya turruna gitti bide dönmedi swit ..:sm_confused:
yutubda içinemi kapandı keşke gelsede açılsa biraz ...:nazar:

fatuuuu. nerdesin cadıııı..bunalım modundan çık gelip dövecem bak .8umarın bişi yoktur ..):uhm:

günaydın aebenim. ya canım şöyle şekerli nescafe istiyo içsemmi acaba. ben en iyisi yeşil çay yapıp içeyim.
bencede fıstıgım anca yeşil paklar bizi ..
cumadan sonra iç ama gönlün kalmasın emi ...a.s

kızlar ben kilo veremedim bu hafta hatta azbişi eksideyim ...da kavaltıda yapmadım lapa yapsan nasıl olur .. ama hiç yapasım yok .. bu gün çok az yiyyim bari ...:nazar:

Günaydın Aabenim ve Hayalimm :) herşey güzel olacak ama benim biraz zamana ihtiyacım var iki haftadır çok ağır gribim bir düzeleyim görün siz beni :)

Nazlıcım canım sen şu senin lahana diyetini yaptıktan sonra Pınara olduğu gibi ani açlıklar ve aşırı iştah kabarması yaşadın mı ona göre bende yapıcam. Birde sana zahmet en iyi sonucu sen aldın bana bir tarifi versen kaç gün yapayım ve gün içinde neler yiyeyim zahmet olcek ama canım napim sen başardın belki bende başarırım.

Günaydın kızlarrrr :) Ahh Doracım biride beni gaza getirse kaşkeee
canım bizim şu cadılar varya onları sıkı takip et. acayip motivasyon var onlarda bu aralar. baksana yaza şöle girelim böyle girelim gardoroplarımızı yenileyelim gibilerinden:jeyyar:
günaydın doracığım inşallah 38 bedenlere m üstlüklere girersin. bu hafta takım olarak çok azimliyiz. en kısa zamanda vericez kiloarımızı.

inşallahhhh:Saruboceq: allahımmmmm:Saruboceq:

şu an çok acıktım ve 3 tane diyet şekersiz kraker yedimdelikafadulden
1 kupada yeşil içtim.:içelim:

X