ceylinim ecel birdir deişmez nasıl yazıldıysa o yaşanacak senın secimlerin kararların asla etkilemiyecek biraz teslimiyet gerekiyo bunu yapabilirsek insan rahat nefes alabiliyo yoksa korkular endişeler yakamızı bırakmıyo tevekkul etmek lazım :Saruboceq:
günaydın kızlar. akşam iyi dedikodular etmiş takımın sayfalarını doldurmuşunuzdelikafadulden
bende sviti ve yutubu merak ediyorrum. kız içini döküyordu bir arkadaşımız onun üzüntüsüne üzüntü kattı.:1no2:
fatuda gelmez olduÇok üzgünüm çoook
pınar bende kütoya hep diyorum sen iyi yazar olurmuştun diye . keşke okusaymıştı çok ileriye yönelik düşüncelere sahip. doktor olmalıymıştı doktorrsırnaşık şey yada yazarşakkıdı
bu arada zattten gaza gelen beni iycede gazlandıurıp alevlendirdiniz akşamki yazışmalarınızladelikafadulden bende zayıf olacağım bende 38 lere girmek istiyorum:sm_cool:şu anda 42 bazen e giriyorum. ama beden bedeni tutmuyormu ne bir markadada 40 a giriyorum
üst tarafta bu farklı ama üstete L kötükedihüso
Üst bluzlardada M olmak istiyorumsırnaşık şey
S bedene gireceğimi de hiç ummuyorum o bana çok uzaknaniknanik
refimm hoşgeldin. ben ceylinle yarışıyorum. onun için acayip gaza geldim. sende biriyle yarışsan işe yarar bence.
Günaydın Nazcım :) biri ile yazışacak vakit yok ki malesef ama birkaç haftaya kadar bir problem daha eklenmezse inşallah toparlayıp daha sık aranıza katılacağım :) :1hug:
Günaydın güzeller....................................
ceylin canım ben indirmiştim nıveyayı .. çok zor iniyo .. spor bölümünde vardi dovlandı ...ben indirdim parça parça ama birleştıramadım .. vürüs temizleyim derken hepsinide sildim ..Çok üzgünüm çoook aptal kafam ...:mymeka: ama hala gözüm var bi ara indiricen hecerden yardım isteyıp açtırıcam ....:1closedeyes:kızlar bir de şu nivea body cd leri yada diger spor videolarını nerden bulabilirmmm,bilgisayar bozulduktan sonraa hepsi gitti,bana bi yardım ediverinn,aebenim sen yapıyordun canım sanırım onlardan.
Gönlünü ferah tut refim .....:1hug:herşey düzene girer umarım ...:Saruboceq:Günaydın Nazcım :) biri ile yazışacak vakit yok ki malesef ama birkaç haftaya kadar bir problem daha eklenmezse inşallah toparlayıp daha sık aranıza katılacağım :) :1hug:
bencede fıstıgım anca yeşil paklar bizi ..günaydın aebenim. ya canım şöyle şekerli nescafe istiyo içsemmi acaba. ben en iyisi yeşil çay yapıp içeyim.
refem geçmiş olsun sabırla bekliyoruz o günü hade...
yok refem bence bu hafta bende iş çıkmaz :roflol:...
ben ders çalışcam gelerim geneŞeniz...
canım bizim şu cadılar varya onları sıkı takip et. acayip motivasyon var onlarda bu aralar. baksana yaza şöle girelim böyle girelim gardoroplarımızı yenileyelim gibilerinden:jeyyar:Günaydın kızlarrrr :) Ahh Doracım biride beni gaza getirse kaşkeee
günaydın doracığım inşallah 38 bedenlere m üstlüklere girersin. bu hafta takım olarak çok azimliyiz. en kısa zamanda vericez kiloarımızı.