Oooo kütom sen benide geçtin yahu(ben zaten boğazımı tutuyorum desene)gerçi ben başlayalıda 3 gün oldu ama......:teytey::dance:
görecez kız ne kaldı surda 4 5 kilo bişiyimiz kaldı (hedef deiştirmessek) oncasını verdik gitti nolacakk en rahat sekilde 2 aya kadar mezun olabilirik bence ayda 2,5 kilo dersek işte bu kadarrr:lepi:
kız 75 yetecek galiba sana...gerçi boyunda 170 senin teken de etli butlu seviyor..mezun olursun sen vallahi...ben 70 olmadan şurdan şuraya gitmem ona göre kızlar...... ilk hedefim 79...sonra 75...sonra 70....yeterli,keşke hep 70 te kalsam sonra...almak çok basit,vermek çok zor,kiloyu sabit tutmak ondanda zor..... offff ki ne of...:sm_confused:
naniknanik
heeee ben zaten bogazımı tutuyom bugün çok bile yedim tomtokum ne demekse artık hihoyyyt
hiçte zor deil pinarım artık ögrendik yiyelim desek bu zor günleri hatırlıcaz o kıyafet bulamadıgımız el içine karışmayı çekindigimiz günleri eskisi gibi olmayız artık spor yapmassak yemeyi abartmıcaz yok abarttık spor yapıcaz 2 3 kilo aldıkmı hemen çaresine bakacaz artık asla şişko olmak yokkk
ya ben bi papatya cayı edecem geliom hemen pinarım yavrımm bogazım agrıyo öskürük oldum bennn birinis gelin bakin bana yasık bana yaww
evet kütom doğru diyorsun,içimi ferahlattın vallahi... o eski günlerimi( 99-100 lük)hatırlamak bile istemiyorum,zaten hatırladıkçada ya spor yapıcam yada boğazdan kesicem(form için)zaten ikisinide yaparsam dietteyim demektir...tabiii 70 e geldikten sonra...
kız elbise bulamıyordum,bulsam da nenem işleri,son 2 yıldır büyük beden moda olduda buluyordum oda büyük beden yani battalın en son numarası 6 numara..şimdi 2-3 no olur heralde 46 olduğuna göre..ama battaldan çıkıp 40-42 olmayı çok istiyorum ve olacağım....:hooray::dance::teytey:
evet kütom doğru diyorsun,içimi ferahlattın vallahi... o eski günlerimi( 99-100 lük)hatırlamak bile istemiyorum,zaten hatırladıkçada ya spor yapıcam yada boğazdan kesicem(form için)zaten ikisinide yaparsam dietteyim demektir...tabiii 70 e geldikten sonra...
kız elbise bulamıyordum,bulsam da nenem işleri,son 2 yıldır büyük beden moda olduda buluyordum oda büyük beden yani battalın en son numarası 6 numara..şimdi 2-3 no olur heralde 46 olduğuna göre..ama battaldan çıkıp 40-42 olmayı çok istiyorum ve olacağım....:hooray::dance::teytey:
ay maç var devre arasında kardeşim oturdu bilgisayara ancak cevap yazabiliyorum,versek de bitse şu işkence... lara neler yapıyor acabaa resim de koymadı cadıı merak ediyorum vallahi.
ay pınarımm gecen bişiy alıyorum ne aldıgım möhüm deel nese kıza sordum buyuk bedeenleri varmı tabi var xxxl ye kadar dedi bakabilirmiyim dedim size l olur dedi ve oldu :))))))))))
ha gayret pınarımmm,sen şimdi kremle bir çırpıda verirsin inşallh büyük kısmını sona da küçük kilocuklar kalır... bakalım en önce kim mezun olucakkkk
inşallah canım,bir çırpıda olmasa bile 3 ayda veririm bi 10-12 kilo buda 72-74 olmam demektir yupppiiii....:teytey::sm_cool::dance:
ya pınar haklısın valla yutub fatu ösgeee viva böle kopuk olunca insanın aklı yuregi orda kalıyo gercekten gecen yutubu aradım acmadı mesajyazayım dedim ne yazacam bilemedim
cadıı sen yüzmüşünde kuyruğuna gelmişin yavrımmm biz düşünelim gerisini....lara yı bizde merak ediyoruz canım,resimde koysun artık di mi?:teytey:
ama benim merak ettiğim 2 kişi daha var:yutub ve fatunuz..yutubum canım o acıyla dertleşmek için geldi biraz ama sonra kesti,aslında katılsa bize acısını hafifletemeyiz belki ama ortak olabiliriz...:Saruboceq:
fatu da nereye kayboldu ki?en son kayak felan derken kayboldu..çığ falan düşmesin üzerine:roflol: (şaka tabii allah korusun)..