Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aa yutubunn telefon numrası var mı kıslarr?? kütomm at bence yaa takım adınaa inan ben de çok merak ediyorum,onun eşi de askerdi,bütün akrablarından çok uzakta oldugunu biliyordum ben de tek başına oracıkta of offff valla içim tuhaf oldu zaten kendi adıma da korkuyorum onun eşi de benmki gibi asker olunca hepten kötü oluyorum

var bende ceylinim benımkıde kamu hattıda ole almıştık numaralarımızı sabahlara kadar msn de takılırdık (( hep ailemi özledim derdi iiçim kötü oldu şimdi biz vah tuh diyoruz unutuyoruz o nasıldır şimdi

kütom,ceylinim farkettiniz mi mesaj temizliğiyapılmış yine..valla benden bi 150 gitmiş...

bence de pınarım dogru söyluyor ya, onu aramızda görmek istedigimizi,çok merak ettigimizi söyleyebilirz.en azından iyi olup olmadıgnı söylesin bize...

konuyu değiştireyim dedim ama olmadı,benimde ailem yanımda değil ya,ane babasına hasret gitti kız,aynen bende öyle olucam, birgün babamın,birgün annemin haberi gelecek,bunlar hep gerçekler,ama rabbim gecinden versin,sıralı ölümler nasipetsin diyorum ve başka konuya geçelimmmm.......:Saruboceq:

benim çocuklar bu gece bensiz sızdılar kaldılar,büyük biraz rahatsız,boğazları şişmiş,küçükte yoruldu heralde koştur koştur,bende burada rahat şlak lak yapabiliyorum yaniii....

benim çocuklar bu gece bensiz sızdılar kaldılar,büyük biraz rahatsız,boğazları şişmiş,küçükte yoruldu heralde koştur koştur,bende burada rahat şlak lak yapabiliyorum yaniii....

bende diyorum bu saat oldu musti cagırmadı hala CADIARZUşakkıdı

yaa söylemeyin kızlar böyle vallahi kötü oluyorum bennn,yutubun eşi subay oldugu için aileisini ziyaret edemiyordu,benm de benmkiyle evlenmekten en çok korktugum nokta bu subay olması ve benm ailemden uzak kalmam ( çocuk çok iyi ama en büyük sorun bu bizim aramızda benim korkularım (zaten bugün haberlerde ahmet mete dede 17 nisana kadar büyük bir deprem oalcak dedi çok korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsinn,aileme bişy olcaksa beni de yaşatmasın((

ceylinnn kız sen heyecanlısındır şimdi,,ne güzeldir o nişan hazırlıkları,yazada düğün hazırlığı yaparsınız,alışverişi bi zevklidir,hazırlanması ayrı zevk,gerçi büyükler için yorgunluk ama onlarda pek mutlulardır şimdi,,ayyy ne güzel....

ceylinim ecel birdir deişmez nasıl yazıldıysa o yaşanacak senın secimlerin kararların asla etkilemiyecek biraz teslimiyet gerekiyo bunu yapabilirsek insan rahat nefes alabiliyo yoksa korkular endişeler yakamızı bırakmıyo tevekkul etmek lazım :Saruboceq:

delüüü şamşekeri,tek kocası asker olanlar mı gurbet oliiyyy?benimkiler beni evlendirip burada bırakıp,kendileri gurbete gittiler...işte 12 senedir gurbetlikiz canım yaa....
insan alışıyor onada....
depreme gelince öyle olacak demeyle deprem mi olurmuş..dedem reyting yapayım dedi herhal...:roflol:

pinar kız bizde msn ye zıplayam komsuları uyandırmadan usulca sabah gecmiş okuyacaz die helak olacak takımdaşlarımız özellikle simitlimm vakti yok yazık zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…