- 27 Nisan 2008
- 1.720
- 4
- 50
hadi inş:Saruboceq: hatta 15 20 ver inş...
ya ya sende iyi gaza getiriyon valla..ahhh keşke versem bi 15 kilo ohhhh 69 oluyom mu?ayyy başka ne isterim?(kilo konusunda)delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inş:Saruboceq: hatta 15 20 ver inş...
ya pınar haklısın valla yutub fatu ösgeee viva böle kopuk olunca insanın aklı yuregi orda kalıyo gercekten gecen yutubu aradım acmadı mesajyazayım dedim ne yazacam bilemedim
ha birde swet var çok özledim keşke gelse
aklıma ne geldi 6. takım olarak ortak bi mesaj yazalım ben gönderirimm nasıl olur
var bende ceylinim benımkıde kamu hattıda ole almıştık numaralarımızı sabahlara kadar msn de takılırdık (( hep ailemi özledim derdi iiçim kötü oldu şimdi biz vah tuh diyoruz unutuyoruz o nasıldır şimdi
kütom,ceylinim farkettiniz mi mesaj temizliğiyapılmış yine..valla benden bi 150 gitmiş...
ay ben hiç takip etmiyorummm bu arada 20 kişiyi seyetmişim sıra sende
laelaelaelaelae:roflol::roflol:
benim çocuklar bu gece bensiz sızdılar kaldılar,büyük biraz rahatsız,boğazları şişmiş,küçükte yoruldu heralde koştur koştur,bende burada rahat şlak lak yapabiliyorum yaniii....
konuyu değiştireyim dedim ama olmadı,benimde ailem yanımda değil ya,ane babasına hasret gitti kız,aynen bende öyle olucam, birgün babamın,birgün annemin haberi gelecek,bunlar hep gerçekler,ama rabbim gecinden versin,sıralı ölümler nasipetsin diyorum ve başka konuya geçelimmmm.......:Saruboceq:
bende diyorum bu saat oldu musti cagırmadı hala CADIARZUşakkıdı
musti mışıl mışıl uyuyor tetesi,işte ayda bir böyle kendi sızar kalır....
yaa söylemeyin kızlar böyle vallahi kötü oluyorum bennn,yutubun eşi subay oldugu için aileisini ziyaret edemiyordu,benm de benmkiyle evlenmekten en çok korktugum nokta bu subay olması ve benm ailemden uzak kalmam ( çocuk çok iyi ama en büyük sorun bu bizim aramızda benim korkularım (zaten bugün haberlerde ahmet mete dede 17 nisana kadar büyük bir deprem oalcak dedi çok korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsinn,aileme bişy olcaksa beni de yaşatmasın((
kızlar acil çıkmam lazım yarın görüşürz mucks
yaa söylemeyin kızlar böyle vallahi kötü oluyorum bennn,yutubun eşi subay oldugu için aileisini ziyaret edemiyordu,benm de benmkiyle evlenmekten en çok korktugum nokta bu subay olması ve benm ailemden uzak kalmam ( çocuk çok iyi ama en büyük sorun bu bizim aramızda benim korkularım (zaten bugün haberlerde ahmet mete dede 17 nisana kadar büyük bir deprem oalcak dedi çok korkuyorum Allah sonumuzu hayır etsinn,aileme bişy olcaksa beni de yaşatmasın((