Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet şimdi 1 tane kremalı bisküvi gümlşettim,ama 1 adet haaa 1 paket değil.... yaa ben bu gün çok yürüdüm ve yorgunum,stepperi yapmasam olmaz mı ki?onuda yaparsam dahada karnım acıkacak. zaten belim ağrıdı belki yapamam....

Şenizpinarım iyi gitmişin afferim sana:sm_cool:Şeniz

3 gün bitti valla iyi gidiyom,devamda edeceğim,ama kendimi kasmıyorum,asla yemiycem demiyorum,tadına bakıyorum,çok hoşuma giderse 2-3 lokma alıyorum,asla larım yok,ve ben zaten böyle vermiştim,geçen senede....:lepi:

pınarım sporu ihmal etme kıs yap bence o 1 adet kramalı bisküviyi yiyecegine stepperden sonra 1 elma yerdin naberrr asla yemiyecem dememekte iyi ilerde bunun faydasını görürsün kolay almassın kiloları geri abertmassan avantaj tamamen kesmemek

böcükkk hoş geldinnn

kızlar bende cıkıyorumm azcık spor ediyim ya gelirim ya gelmem eyi geceler hepiniseee öpüldünüss

iyi akşamlar kızlar
bugünkü menümü yazayım

sabah
3 adet kuru kayısı
1 adet havuç
1 adet salatalık

ara öğün
1 adet elma
1 fincan yeşil çay

öğlen

3 yemek kaşığı fırında patates
1 su bardağı yoğurt

ara öğün

1 adet elme
1 fincan yeşil çay

akşam

4 adet kara lahana sarması
1 kase salata

ara olarakta 1 elme yiyeceğim şimdi

105 dakika yürüyüşümü yaptım.
2 litre suyumu içtim.

şimdide gidip biraz plates yapayım .

herkese iyi akşamlar öptüm hepinizi.

iyi geceler nazlıcım ben ne diyim sana o kadar yurudun ve plates hadi bakalım çıtır olmayı sençoktan hakettınn

bende bikaç bişi yaptım daha yaparım uyuyana kadar artık

bende günün özetini vereyim

sabah çay yuruyus 1 kase yogurt

öglen ıspanak haşlama yogurt

akşam: 1 portakal yogurt

uyumadanda bikaç kuru erikle papatya cayı içicem işte bölee

stepper yaptım 850 adım,ve göbiş hareketleri,basen hareketleri,yine ben kazandım oleyyy....

ii akşamlar kızlarrr,ben bugün diger arkadaşlara ders anlatmaya gittiim bildiginiz üzree,ders anlatmaya gidiyorum diye börekler çörekler pastalar hazırlanmşş,sofrayı bi gördüm tam bir işkence gibiydi,allahtan ortada salata vardı ama o da patates salatası,bir diliim böregin yarısını kesip yedim,bir de pastadan 3 çatal aldım ve salata yedim kalktım hemen.kendimden büyük insanlara ders anlatırken de çok zorlandım devamlı su içtim:=)) şiş gibyim sanki,sonra da hemen eve gidip spora gittim ama bugün kendimi vicdanen kötü hissediyorum.... spordan gelince ıspanak yogurt salata yedim.... bugün yediklerimin cezası olarak biraz daha egzersiz yapmaya karar verdim....

yok kız kendini kötü hissetme bozulmamış diyettt :lepi:bana bak çok fazla yıpratmada kendini yorgunsan bırak yeter bugünlükk yazık deilmi canına hasta olacan Allah korusun

yok kız kendini kötü hissetme bozulmamış diyettt :lepi:bana bak çok fazla yıpratmada kendini yorgunsan bırak yeter bugünlükk yazık deilmi canına hasta olacan Allah korusun

saoll kütom benmmm birass göbek hareketlerinden yaptımmm,sporda da yapmştık satenn belki faydası olur die... benm göbek oturunca çok çıkıyo halaa

dids demiş ki:

Göbek 2 yılda ancak erir

Piknik bir tipseniz göbek yağlarınızı eritmeniz uzun ve külfetli olacaktır. Hızla kilo verebilirsiniz yüzünüz zayıflayabilir, vücudunuz incelebilir ama göbeğiniz kalır, çünkü en son kilo verilen yer göbektir. Ancak iki yıl düzenli beslenerek de göbekten kurtulabilirsiniz. Çünkü iki yıldan önce karındaki yağ hücreleriniz yok olmaz. Belki göbeğiniz yok oluyor gibi görünebilir ama kilo alır almaz önce göbeğiniz çıkar. Göbeğinizden kurtulmak için diyet yapıyorsanız bu bölgede yavaş yavaş oluşan yağlardan tamamen kurtulmak için iki yıla ihtiyacınız var

yandık vallaa2 yılll napcaz biz yaaaaaaaa

ay bende okudum kız onu neyseki 13 ay oldum diyet hayatına atılalı kaldı 11 ay gider inş. 11 ayda sanmıyorum ama

kızlar bir de şu nivea body cd leri yada diger spor videolarını nerden bulabilirmmm,bilgisayar bozulduktan sonraa hepsi gitti,bana bi yardım ediverinn,aebenim sen yapıyordun canım sanırım onlardan.

he yav kütomm çogu gitmiş azı kalmışş:=)))) ay şu mezun oldugumuz günnleri de görebilecek miyiz çok merak ediyorummm

görecez kız ne kaldı surda 4 5 kilo bişiyimiz kaldı (hedef deiştirmessek) oncasını verdik gitti nolacakk en rahat sekilde 2 aya kadar mezun olabilirik bence ayda 2,5 kilo dersek işte bu kadarrr:lepi:

bende günün özetini vereyim

sabah çay yuruyus 1 kase yogurt

öglen ıspanak haşlama yogurt

akşam: 1 portakal yogurt

uyumadanda bikaç kuru erikle papatya cayı içicem işte bölee

Oooo kütom sen benide geçtin yahu(ben zaten boğazımı tutuyorum desene)gerçi ben başlayalıda 3 gün oldu ama......:teytey::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…