Şenizpinarım iyi gitmişin afferim sana:sm_cool:Şeniz
3 gün bitti valla iyi gidiyom,devamda edeceğim,ama kendimi kasmıyorum,asla yemiycem demiyorum,tadına bakıyorum,çok hoşuma giderse 2-3 lokma alıyorum,asla larım yok,ve ben zaten böyle vermiştim,geçen senede....:lepi:
hadi şimdilik bay canlar...kızıma devrediyorum pc yi...
stepper yaptım 850 adım,ve göbiş hareketleri,basen hareketleri,yine ben kazandım oleyyy....
ii akşamlar kızlarrr,ben bugün diger arkadaşlara ders anlatmaya gittiim bildiginiz üzree,ders anlatmaya gidiyorum diye börekler çörekler pastalar hazırlanmşş,sofrayı bi gördüm tam bir işkence gibiydi,allahtan ortada salata vardı ama o da patates salatası,bir diliim böregin yarısını kesip yedim,bir de pastadan 3 çatal aldım ve salata yedim kalktım hemen.kendimden büyük insanlara ders anlatırken de çok zorlandım devamlı su içtim:=)) şiş gibyim sanki,sonra da hemen eve gidip spora gittim ama bugün kendimi vicdanen kötü hissediyorum.... spordan gelince ıspanak yogurt salata yedim.... bugün yediklerimin cezası olarak biraz daha egzersiz yapmaya karar verdim....
yok kız kendini kötü hissetme bozulmamış diyettt :lepi:bana bak çok fazla yıpratmada kendini yorgunsan bırak yeter bugünlükk yazık deilmi canına hasta olacan Allah korusun
dids demiş ki:
Göbek 2 yılda ancak erir
Piknik bir tipseniz göbek yağlarınızı eritmeniz uzun ve külfetli olacaktır. Hızla kilo verebilirsiniz yüzünüz zayıflayabilir, vücudunuz incelebilir ama göbeğiniz kalır, çünkü en son kilo verilen yer göbektir. Ancak iki yıl düzenli beslenerek de göbekten kurtulabilirsiniz. Çünkü iki yıldan önce karındaki yağ hücreleriniz yok olmaz. Belki göbeğiniz yok oluyor gibi görünebilir ama kilo alır almaz önce göbeğiniz çıkar. Göbeğinizden kurtulmak için diyet yapıyorsanız bu bölgede yavaş yavaş oluşan yağlardan tamamen kurtulmak için iki yıla ihtiyacınız var
yandık vallaa2 yılll napcaz biz yaaaaaaaa
ay bende okudum kız onu neyseki 13 ay oldum diyet hayatına atılalı kaldı 11 ay gider inş. 11 ayda sanmıyorum ama
he yav kütomm çogu gitmiş azı kalmışş:=)))) ay şu mezun oldugumuz günnleri de görebilecek miyiz çok merak ediyorummm
bende günün özetini vereyim
sabah çay yuruyus 1 kase yogurt
öglen ıspanak haşlama yogurt
akşam: 1 portakal yogurt
uyumadanda bikaç kuru erikle papatya cayı içicem işte bölee