Selam aebn dora ve kütahya nasılsınız arkadaşlar doracım kaç gündür sesin çıkmıyor.
kütahya canım ben ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum ve bunun en doğrusu olduğunu düşünüyorum umraım sendede işe yarar hadi güzeller görüşmek üzre
şöyle yap . bediş . sabah az yaglı süt.. öylen dedigin gibi sebze yogurt..aebenım sen anlarsın ben şimdi önümüzdeki 5 gün protein agırlıklı bişi yapacam sabah yogurt ögle sebze yogur ara meyve yogurt akşam protein yogurt kilo alırmıyımki verirmiyimki
Selam aebn dora ve kütahya nasılsınız arkadaşlar doracım kaç gündür sesin çıkmıyor.
kütahya canım ben ağırlıklı olarak proteinle besleniyorum ve bunun en doğrusu olduğunu düşünüyorum umraım sendede işe yarar hadi güzeller görüşmek üzre
şöyle yap . bediş . sabah az yaglı süt.. öylen dedigin gibi sebze yogurt..
ara meyve süt meyveyle yagurt yeme midede kalır o zaman olmaz ...:1rolleyes:
akşama yiyecegini sanmam zaten genelde 2 ögün yiyyosun ... ama yogurdu yiyebilirsin gene .. yatarkende süt iç sütlerini ya tüm yagsız al yada yarım yaglı .. yogurtta fark etmiyo ama sütte ediyo
canım ne kadar verecegini yada alacagını bilemem canım ya . ama vucudunu şaşırtacagın belli . denemekle ne kaybedersin . ki. şutarafagitti:içelim:
abenciğim seni gizli takip ettim didsin ordada yakaladımkaydirigubbakcemile
ama iyikide etmişim süper bilgiler vardı ordahihoyyyt
:teytey:
doram ya ben başarılı olamam die göbüş yarışmasına başvurmadım 1 ayda 5 cm. gitti keşkem katılsaymışım yaa
şart degil ama öyle alsan daha iyiymiş . bide onun purotegin degeri daha yüksek olluyo .canım haklısın aslında sut konusundada 2 ögün konusundada liste bu şekilde şimdi meyve yogurt kısmını yaptım ıspanak yedimya acıkmamıştım bile birde akşam die yumurta yogurt düşünüyodum gene ama fazla gelecek bana acaip tokum şimdi ya akjşam yemeyecem yada ara yemeyim cok gelecek dedigin gibi sabahta süt içeyim yogurt gitmiyo sut içer yurur gelirim ögle sebze yogurt yaparım yarım yaglı alıyorum benya olmasmı sıfır yaglımı almak lazımki
şart degil ama öyle alsan daha iyiymiş . bide onun purotegin degeri daha yüksek olluyo .
unutma meyveyle yogurt yeme sütle ye ....süprizzzzz
pinarım yavrımm hoş geldinnnnnnnnnn