Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Menum Sahur Biraz domates 9 tane zeytin Bir avuc findik Bir avuc fıstık 2 kuru incir 2 hurma 2 lokma tam bugday lavaş Kk vegan peynir Bir tatlı kaşığı vegan parmesan krem peynir
Iyi geceler kızlar Iftar 5 kaşık bulgur Haşlama kırmızı et 1 sıkım çiğköfte Sahur Bir bardak kefir Domates Salatalik 1.5 litre su Ezana kadar 2.5 yaparım 1.5 saat yürüyüş
Su 2 lt Kahvaltı 09:00 3 beyaz 1,5 sarı h. yumurta 1 kk peynir 4 zeytin 1/3 demet maydanoz Ceviz badem Kayısı kiraz çilek muz (hepsi bir kase kadar toplam)
Ara 15:45 Kahvaltıyı abartınca öğle yemeği yemeyi unuttum. 1 muz yedim.
Akşam 18:30 Kıymalı 2 yumurta yağsız Sarımsaklı yoğurt 2 ceviz 10 badem
Sabah iki yumurtayla omlet yarim dilim ekmek Oglen bir kücuk icli kofte iki kase yogurt Ara ogun 3 ayran Aksam 6 mercimek koftesi Ara ogun bir avuc ceviz Bugun hep disardan yedim o yuzden sebze yok.
Bugünkü menüm 02.30 sahur 1 dilim ekşi mayalı ekmek 1.5 dilim peynir 5 çatal kavun
20.15 iftar 1 kepce sebze çorbası (aslında aklınıza gelecek tüm sebzelerle yapılmış annemin tarhanası) 2 kaşık marul domates ve kornisonla yapılmış limonlu patates salatası 2 kaşık taze fasulye 2 kaşık yoğurt
1.5 lt su 8500 adım orta tempo 25 dakika karın ve ayrıca tüm bölge egzersizleri (çok yorucudur. Güzel terledim) Bugün de her şeyi çok detaylı yazdım kusura bakmayın
Kahvaltı: 1 yk tahin pekmez Biraz peynir 5 tane yeşil zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği 1 haşlanmış yumurta, dereotu Ara 1 bardak rezene 1 adet hurma Öğlen 1 kase ezo gelin çorbası Ara 1 yk tahin pekmez Akşam 1 tabak kıymalı ıspanak 1 kase ezo gelin çorbası Ara: 3 yk yoğurt , yarım limon suyu,1 tatlı kaşığı pul biber karışımı