Sağol canım cumlemizinn. 18 15 ve 3 yaşında lar.çalışan bir insanım hafta sonu anladığım kadarı ile yerleri elinle silersen spor yerine geçiyorakşam ekmek yeme çorba salata gibi hafif yemekler yersen günü kapatırsın.. bir an kendimi 3 çocuklu hayal ettim ve gözüm korktu allah bağışlasın canım yaşları kaç
Ben de varim.
Yas 31 boy 1.62
Kilo 68.4
Hefef 62
Boy =1.65
Kilo=52.7
Yaş=25
ben de katılmak istiyorum.yeni üyeyim
boy 1.62 kilo 78.3
Boy:1.60
Kilom tokken 67 sabah aç karnına tartilp yazarım
Hedef:55
Allah bağışlasın maşaallahSağol canım cumlemizinn. 18 15 ve 3 yaşında lar.
Aynen boyle sanki daha eglenceli olur diye dusundum bende hosgeldinizBen de listeye girmek istiyorum. Benim de aklimda vardi kucuk amaclar belirleyip kendime guvenimin gelmesini istiyordum.
Gorunce hemen yazayim dedim.
98 kilo olunca verilmesi gereken kilolar insani korkutuyo haliyle.
En son 98 kiloydum sabah yine tartilirim.
38 yas
1.59 boy ve 1çocuk
Hoşgeldin canim ALLAHIM bağışlasin kuzucklariniYas 32 boy 1.68 kilo 86.9 3 cocugum var 1 kiz 5yasinda 1 de ikizlerim var 1 kiz 1 oglan 10 aylik oldular nuffin Allah yardimcin olsun benimkilerde tüp bebek pco ve hipotroidim var doktor nekadar zayiflarsan tedavin daha kolay olur demisti 70 düstum 2 haftada ignelerle 8 kilo aldim hamileligim kanamali geçti yaklasik 8 ay yattim 40 kilo aldim dogum emzirme 15 kilo somrasimda 9 kilo gitti şimdi veremiyorum sirf bunun için üye oldum 86 takildim yarin yazarim menü yu
haftada her sali gunu tartilicaz canim 6 defa bakalm kac gidiceek 6 7 gitsin ne giderse gitsin kuzum gelmesinde 10 vermek sart degik
Agzin bal yesin 6 hafta sonra -10 inşallah.haftada her sali gunu tartilicaz canim 6 defa bakalm kac gidiceek 6 7 gitsin ne giderse gitsin kuzum gelmesinde 10 vermek sart degiksuoer eksi 10nu zaten gormussun canimmm tebrikler bakalim bu 6 haftada ne gibi sonuclar alcaz
AMIN ALLAH razi olsun canimm
Allah bağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kilolarıYas 32 boy 1.68 kilo 86.9 3 cocugum var 1 kiz 5yasinda 1 de ikizlerim var 1 kiz 1 oglan 10 aylik oldular nuffin Allah yardimcin olsun benimkilerde tüp bebek pco ve hipotroidim var doktor nekadar zayiflarsan tedavin daha kolay olur demisti 70 düstum 2 haftada ignelerle 8 kilo aldim hamileligim kanamali geçti yaklasik 8 ay yattim 40 kilo aldim dogum emzirme 15 kilo somrasimda 9 kilo gitti şimdi veremiyorum sirf bunun için üye oldum 86 takildim yarin yazarim menü yu
Inşallah canım hepimize uğurlu gelirKilo vermedeki en buyuk sebeb 10 kilo verip ALLAHIN izniyle bebek sahibi olmak canlar bu topik ugurlu gelir INŞALLAH
Doktor halime bakip stress yaparsaniz olmaz demişti nasil stress olmiycaksa allah sığındım eşimle hz ibrahim in duasını çok okuduk Rabbi heblin minessalihin.Allah ım bize hayırlı zurriyet nasip et.Allah bağışlasın canım ben 2 tedavi gördüm pgtye gidecek embriyolar 3 tedaviden sonra darısı başıma.2015 te ameliyat oldum sonra tedaviler bayağı kilo aldım vermek zor oluyor ilaçla aldığın kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?