Canjm yaptigim zmanalarda oluyor ara ogun iyi diyenlerde var ama ihtiyac yoksa yapmıyorum bazende cok acikiyorum ara ogune gerek duyuyorumAfiyet olsun canım suyun ve yemek miktarları çok güzelara öğün yapmıyor musun yapmamak mi iyi acaba
Sporlar kralicesiiiBugün sabahtan 30 dakika eliptik yaptıktan sonra misafir geldi tamam bugün yapamicam programimi diye düşünürken 42 dakika pilates 10 dakika twister 12 dakika ağırlık çalıştım
Ama programimda 30 dakika zumba vardı emerjim var ama esim geldi sonra yapamadim neyse olur arada kilom yarin değişir umarım takılı kaldım gitti hayatima bugün birde el yayı ekledim 1 dakika yaptım yarin gün içinde ara ara 10 dakika yapmayı planlıyorum ...
15.30 da yedim en son bir adet bitter çikolata hepsini yedim 1 adette baharatlı çubuk kraker ama sonra baya bir sistim bir şey yemedim eminim erimiştir :)
Saol cnm yazmıştım bida yazayımIyilestim tatlimmm cok sukur cok sagolyok hayir gayet iyi gidiyosun bi yerden balsadik cok sukur canim birbirmize destek olup basaricaz kuzum sen bugun meni yazmismiydin gozumden kacmis canim
Örnek menu canım cok guzel afiyet olsun sen böyle devam et harika olucaksinSaol cnm yazmıştım bida yazayım
sabah 2 kupa çay 2 dilim ekmek 2 küçük parça kadar peyniri kk peynir 1 yumurta haşlanmış aralarda detox suyum aksam 2 kepçe mercimek corbasi 1 kepçe etli nohut 2 kaşık pilav salata 2 bardak çay
az öncede yogurt kütüğü yedim iyi geceler cnm
Ayy çok teşekkür ederim :) begenmene sevindim cnm insallah hepimiz basaririz hayirli gecelerÖrnek menu canım cok guzel afiyet olsun sen böyle devam et harika olucaksinhayırlı geceler
Twester yarismasi yaparizKızlar twisterimin siparişini verdim bi kac güne gelir heralde ozaman kilolarim daha hızlı gider umuduyla
Ya benim kilo yapiştı erimio sanki
Rica ederim canimAyy çok teşekkür ederim :) begenmene sevindim cnm insallah hepimiz basaririz hayirli geceler
:) ama 52.9 çakılı kaldım diyorum tartımı bozuk ya ne zamana kadar böyle gidecek acaba 300 gram gitse göbek aticam yaniSporlar kralicesiii
Evet canım özel diyetisyene gidiyorum.her hafta kontrolüm oluyorTarif bulcam canim snaa ozelstres yapma olur hersey yoluna girer
Ozelemi.gidiyosun can sen?
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydınn=)
Bugün kontrol günüm varr bakalım ne kadar kilo vermişim ne kadarı yağdan gitmişşş
Teşekkür ederim canımmm.Ben de çok heyecanlıyımmm bakalımmmGüzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?