6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Afiyet olsun canım suyun ve yemek miktarları çok güzel ara öğün yapmıyor musun yapmamak mi iyi acaba
Canjm yaptigim zmanalarda oluyor ara ogun iyi diyenlerde var ama ihtiyac yoksa yapmıyorum bazende cok acikiyorum ara ogune gerek duyuyorum canim en guzel ara ogun sekersiz Türk kahvesi yanina kucuk dilim bitter doktorumun onerisi

Sporlar kralicesiii

Iyilestim tatlimmm cok sukur cok sagol yok hayir gayet iyi gidiyosun bi yerden balsadik cok sukur canim birbirmize destek olup basaricaz kuzum sen bugun meni yazmismiydin gozumden kacmis canim
Saol cnm yazmıştım bida yazayım
sabah 2 kupa çay 2 dilim ekmek 2 küçük parça kadar peyniri kk peynir 1 yumurta haşlanmış aralarda detox suyum aksam 2 kepçe mercimek corbasi 1 kepçe etli nohut 2 kaşık pilav salata 2 bardak çay
az öncede yogurt kütüğü yedim iyi geceler cnm

Son düzenleme:
Kızlar twisterimin siparişini verdim bi kac güne gelir heralde ozaman kilolarim daha hızlı gider umuduyla
Ya benim kilo yapiştı erimio sanki

Örnek menu canım cok guzel afiyet olsun sen böyle devam et harika olucaksin hayırlı geceler

Günaydınlar :))
Bu sabah güne yine 1 bardak cevizli suyumla başladım.
2 dilim light etimek,şekersiz kahve,maydonoz,peynir,1 haşlanmış yumurta
İşyerindede yine şekersiz kahvemi yudumluyorum,öğlende çorba,tavuk sote,pilav menüm olur akşamda bişey yemem sanırım .
Hepinize mutlu,sağlıklı haftasonları

Günaydııın ben de burdayım listeye ekleyebilir misin rica etsem sayın konu sahibesi:) çok mu ısrarcı oldum nee dün gözden kaçtığını düşündüm mesajımın... 30 yaşındayım 84.4 kiloyum bu dönem sonu 78 olmayı hedefliyorum :) şimdiden teşekkür ederim bi de 3. Takımdayım _Masalim_

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
bu ara istedigim gibi aktif olamiyorum
Cok yogunum ama bahane olamaz

Dun kizimin dogum gunuydu
yarim dilim pasta kacamagi yaptim
ama diger ogunlerim iyiydi

Bu sabah kahvalti
2 dl tam bugday ekmegi
1 tatlı kaşığı biber salcasi
10 zeytin ev yapimi
Bolca roka marul maydanoz
1 cay kasigi tahin pekmez

Bugun 2 ogun olur
kahvaltiyi 10 gibi yaptim
belki bir ara ogun yaparim

Sabah 85.3 geldim cok üzüldüm ama olsun saliya 2 gün daha var pilav ve yufka yedim ondan oldu herhalde daha dikkatli olum ben.
Kahvaltı 1.5 haşlama yumurta, peynir,5 zeytin, ceviz saa10 gibiydi.
Akşam:1lahmacun bolca yesillik ve ayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…