• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Menüm

Sabah

1 tane umurta haşlaması
Maydonoz
1 kasik lor peyniri
Domates
Salatalık
Biber
1 dilim yulaf kepegi (ince küçük)

Öğlen
Yumurtali ispanak
1 dilim tam buğday ekmegi
1 bardak ayran

Akşam
1 kase yeşillik salatası
1 bardak ayran

Spor
12000 adim ( 2 saate yakin)

Su 3litre

Hemen menümü yazayım o zaman
Sabah 08.00: 1 yumurtalı omlet 1 kk beyaz peynir domates şekersiz çay
11.00 1 elma
13.00 4 yk kısır salatalık domates 1 bardak ayran
18.00 salata yoğurt
Tüm gün dışarda olunca pek spor yapamadım ama hareketli bi gündü:KK49::KK49: 2.5 lt su tabi bi dee

_Masalim_ _Masalim_ benide çıkarmazsan sevinirim listeden sizinle beraber olmak çok güzel motive olayı bana aksam kardesimde kaldım misafirleri vardı o yüzden dünkü menumü yazamadim ama
dikkatliydim sadece detox suyumu
yoktu bide yogurt kurumu yapamadim buarada dün evdeykn tartiya cikmstm dustan once normalde hep esortmanla cikiodum dün moralim düzeldi once ve sonra olarak 1200 kg fazla oluyomus meğer esortmanla sizinde oylemi oluyor kızlar kıyafet düşüp hesaplayan varmı aramızda acaba artk tartım sabit duruyo bakalım saliya ne olcak :KK66:

_Masalim_ _Masalim_ benide çıkarmazsan sevinirim listeden sizinle beraber olmak çok güzel motive olayı bana aksam kardesimde kaldım misafirleri vardı o yüzden dünkü menumü yazamadim ama
dikkatliydim sadece detox suyumu
yoktu bide yogurt kurumu yapamadim buarada dün evdeykn tartiya cikmstm dustan once normalde hep esortmanla cikiodum dün moralim düzeldi once ve sonra olarak 1200 kg fazla oluyomus meğer esortmanla sizinde oylemi oluyor kızlar kıyafet düşüp hesaplayan varmı aramızda acaba artk tartım sabit duruyo bakalım saliya ne olcak :KK66:
Günaydın ben iç çamaşırı ile yada çplk tartılıyorum kıyafetin de ağırlığı oluyor çünkü

Selam kızlar telefonum bozuldu ve kacgundur yoktum bugün esimlegittik aldık telefonu açtım daha hiçbir uygulama yüklemeden gelip sizeyazmak istedim :) nasilsinizbakalim nasıl gidiyor

Bugun ki menum :

Sabah
9 gibi bi kase misir gevregi

Saat 12 gibi kahvalti
2 dilim eknek,4-5 zeytin domates bibkac catal patates biber kizartmasi

Saat 2 gibi bir elma

Saat 4 gibi bi avuc kuruyemis

Aksam 6 da yeriz insallah
1 kase sehriye corbasi,salata ve 4-5 kasik yesil fasulye olacak.
Gece birde meyve ve sut ile gunu kapatirim insallah

Slm kızlar
Kahvaltı
1uno denge
3-4dilim eski kaşar
3-4 çatal patates kızartması
Domates salatalık
2çay kaşığı bal
1tatlı kaşığı kaymak

Ara
Kefir

Öğlem
4kaşık yoğurt
3kaşık müsli

Ara
2ceviz
1kuru incir

Akşam
Salata
Ayran
Sabah çok kaçırdığım için dengelemek adına
Spor yok

Merhabalar

Sabah
Yumurta
Peynir
2 zeytin
Haslanmis patates

Oglen
Acikmadim yemedim oyuzden

Aksam
Terbiyeli sehriye corbasi ve brokoli

Spor ypamadm. Haftasonu evle ugrasiyorum temizlil utu falan. Dermanim kalirsa leslie yapicam:))

Kizlar bugun yatili misafirimiz gidiyor burayla daha çok ilgilenicem aksam burdayim kizlar duzeni kurucam yazidklarinizi hemen okuyup cevaplicam hemen gelip haber verym dedim yarinnn tartiya 1 gun kaldiii menulere dikkat et ;)

Merhabalar :KK200:
Sabah 10.00 1 dilim ekmek, 1 yum.omlet , 2 yk mantar sote,domates 1 kk beyaz peynir
Akşam 16.30 2 ince dilim pizza:110: evet suçluyum evet cezamı çekmeye razıyııım:KK17:

Kızlar bugün saçma sapan yedim sabah kahvaltı etmedim eşim ile gibi kalktı gece nöbetten gelmişti .
burger kingten menü yedim
.1 saat alışveriş yaptık eşimle annem aradı yemek yapıyorum gelin diye
2 kaşık pilav salata 2 3 parça kuş ve 2 kasık humus yedim günü çay ile kapatacam

Back