- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Suan 4 haftamiz kaldi canım ama gerekirse ek hafta koyarizEveeet :) süree??? yine 6 hafta mı? _Masalim_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suan 4 haftamiz kaldi canım ama gerekirse ek hafta koyarizEveeet :) süree??? yine 6 hafta mı? _Masalim_
canım bana uyar :) ekleyebilirsen sevinirimSuan 4 haftamiz kaldi canım ama gerekirse ek hafta koyariz
Tamam tatlim_Masalim_ bende varım tabi ki
Günaydın ben iç çamaşırı ile yada çplk tartılıyorum kıyafetin de ağırlığı oluyor çünkü_Masalim_ benide çıkarmazsan sevinirim listeden sizinle beraber olmak çok güzel motive olayı bana aksam kardesimde kaldım misafirleri vardı o yüzden dünkü menumü yazamadim ama
dikkatliydim sadece detox suyumu
yoktu bide yogurt kurumu yapamadim buarada dün evdeykn tartiya cikmstm dustan once normalde hep esortmanla cikiodum dün moralim düzeldi once ve sonra olarak 1200 kg fazla oluyomus meğer esortmanla sizinde oylemi oluyor kızlar kıyafet düşüp hesaplayan varmı aramızda acaba artk tartım sabit duruyo bakalım saliya ne olcak
Bende bundan sonra öyle yapacam moralim yükseldi vallaGünaydın ben iç çamaşırı ile yada çplk tartılıyorum kıyafetin de ağırlığı oluyor çünkü