Tarif bulcam canim snaa ozel@caroline84 mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorum canım .. benim diyet yoldan çıktı çok kötü şeyler yiyorum . krpuz mevsiminde karpuz doğryıp yiyordum . şimdi ne yiceğimi bilemiyorum stresede girdim sürekli yiyorum evde uyuyana kadar yok mu kimsede atıştırmlık tarifi
Ozelemi.gidiyosun can sen?teşekkürler. evet şuan yediklerim sağlıklı ama 3 ay öncesini düşünüyorum da kendime ne kadar zarar veriyormuşum yediklerimle...
Harikaaa canimmmmSelam kızlar menümu vereyim
Sabah 3 kuru kayısı
Kahvaltı : 2 yumurta ve kk peynir ile omlet
Ara: sütlü kahve
Öğle 13.00: 4 köfte bol salata
4 kaşık yoğurt
1.5 kepçe corba
Ara: dibek kahvesi 1 kurabiye
Aksam 18.00: peynirli yeşil salata ayran
Ara: Türk Kahvesi soda bitki çayı
2.5 litre su
Nerdeydin csnim?Artik yemek istemiyorum az yemeye ihtiyacim var
Bi de sporu günlük islerimin arasina katmak istiyorum
Supersin guzellikYarım saat yürüyüş
Canim örnek menuuuu tebriklerSlm kızlar hemen menümü yazayım
Kahvaltı
3kaşık menemen
2dilim peynir
5zeytin
1tatlı kaşığı bal
1dilim ekmek
Ara
Sade kahve
2kuru kayısı
1dilim sütlü tatlı
Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık yulaf
Ara
1bardak kefir
Akşam
1tabak nohut yemeği
1parça tavuk
Salata
1bardak ayran
Ara
Yeşil çay
1hurma
Sen nerden ciktinMerhaba kizlar. Ben 3.takimdayim.burda da olmamiz yasak mi bilmiyorum. Yasaksa lutfen soyler misiniz:) yasak olmadigini dusunerekten menumu paylasiyim.
Sabah
1 haslanmis yumurta 2zeytin biraz dereotu ve kucuk peynir.
Oglen
Mercimek corbasi ve yogurt ve biraz sutlac. Allahtan yemek firmasi seker cok az kullaniyor tatlilara:)
Aksam
Brokoliyi limonladim. Ve mantar havuc kirmizi biberden sote yptm.
2Litre su 2 bardak cay 1 bardak yesil cay ictim.
Birde haftanin 4 5 gunu leslie 3 mil yapiyorum. Ekmek yemiyorm.
Hahahaha:)) o ne tatli bir tepkidir:)) ben bugun uye oldum buraya. Ve zayiflama cabalarima siz degerli kadinlarla devam etmek istedim. Guncel kilom icin yarin tartilinca yazicim:)Sen nerden ciktinyok yasak degil canim.merak etme bende 4.takimdayim
Hoşgeldin canim bende yeni 27ye grcem yasitizHahahaha:)) o ne tatli bir tepkidir:)) ben bugun uye oldum buraya. Ve zayiflama cabalarima siz degerli kadinlarla devam etmek istedim. Guncel kilom icin yarin tartilinca yazicim:)
Kendimden bahsediyim efeniiiim. 26 yasindym 1.69 boyundayim. 70li kilolardaydim. Evliyim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))
Hosbuldummmm:) tamamdir yarin yazicam insallah. Ilginiz icin coook tesekkur ederimHoşgeldin canim bende yeni 27ye grcem yasitizanlastik canim bana kilonu yaz yarin listeye yazym seniii
Rica ederim canimmmHosbuldummmm:) tamamdir yarin yazicam insallah. Ilginiz icin coook tesekkur ederim
Iyilestim tatlimmm cok sukur cok sagol_Masalim_ nasilsin iyilestinmi cnm bu arada benim menüler nasıl gidiyo sence bana biraz fikir verebilir misin pek beceremiyorum galiba
Afiyet olsun canım suyun ve yemek miktarları çok güzelMenum
Sabah
Menemen (3yemek kasigi)
1yemek kasigi lor peyniri
Salatalık
2 dilim yulaf kepeginden küçük ekmek
1 bardak ayran
Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
1 dilim tam bugday ekmeği
Aksam
1 kase tonbalikli marol salatasi
1 bardak ayran
Su 3litre
Spor
2 saat yürüyüş (14 bin adim)
Ayyyy sağol canım benim inşallah hep böyle giderimCanim örnek menuuuu tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?