6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Tarif bulcam canim snaa ozel stres yapma olur hersey yoluna girer
teşekkürler. evet şuan yediklerim sağlıklı ama 3 ay öncesini düşünüyorum da kendime ne kadar zarar veriyormuşum yediklerimle...
Ozelemi.gidiyosun can sen?

Slm kızlar hemen menümü yazayım
Kahvaltı
3kaşık menemen
2dilim peynir
5zeytin
1tatlı kaşığı bal
1dilim ekmek

Ara
Sade kahve
2kuru kayısı
1dilim sütlü tatlı

Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık yulaf

Ara
1bardak kefir

Akşam
1tabak nohut yemeği
1parça tavuk
Salata
1bardak ayran

Ara
Yeşil çay
1hurma

Harikaaa canimmmm afiyet olsunnn

Canim örnek menuuuu tebrikler

Merhaba kizlar. Ben 3.takimdayim.burda da olmamiz yasak mi bilmiyorum. Yasaksa lutfen soyler misiniz:) yasak olmadigini dusunerekten menumu paylasiyim.
Sabah
1 haslanmis yumurta 2zeytin biraz dereotu ve kucuk peynir.

Oglen
Mercimek corbasi ve yogurt ve biraz sutlac. Allahtan yemek firmasi seker cok az kullaniyor tatlilara:)

Aksam
Brokoliyi limonladim. Ve mantar havuc kirmizi biberden sote yptm.

2Litre su 2 bardak cay 1 bardak yesil cay ictim.

Birde haftanin 4 5 gunu leslie 3 mil yapiyorum. Ekmek yemiyorm.

Sen nerden ciktin yok yasak degil canim.merak etme bende 4.takimdayim

Sen nerden ciktin yok yasak degil canim.merak etme bende 4.takimdayim
Hahahaha:)) o ne tatli bir tepkidir:)) ben bugun uye oldum buraya. Ve zayiflama cabalarima siz degerli kadinlarla devam etmek istedim. Guncel kilom icin yarin tartilinca yazicim:)
Kendimden bahsediyim efeniiiim. 26 yasindym 1.69 boyundayim. 70li kilolardaydim. Evliyim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim:)))

Hoşgeldin canim bende yeni 27ye grcem yasitiz anlastik canim bana kilonu yaz yarin listeye yazym seniii

_Masalim_ nasilsin iyilestinmi cnm bu arada benim menüler nasıl gidiyo sence bana biraz fikir verebilir misin pek beceremiyorum galiba
Iyilestim tatlimmm cok sukur cok sagol yok hayir gayet iyi gidiyosun bi yerden balsadik cok sukur canim birbirmize destek olup basaricaz kuzum sen bugun meni yazmismiydin gozumden kacmis canim

Menum

Sabah
Menemen (3yemek kasigi)
1yemek kasigi lor peyniri
Salatalık
2 dilim yulaf kepeginden küçük ekmek
1 bardak ayran

Öğlen
1 tabak kabak yemeği
1 kase cacık
1 dilim tam bugday ekmeği

Aksam
1 kase tonbalikli marol salatasi
1 bardak ayran

Su 3litre

Spor
2 saat yürüyüş (14 bin adim)

Bugün sabahtan 30 dakika eliptik yaptıktan sonra misafir geldi tamam bugün yapamicam programimi diye düşünürken 42 dakika pilates 10 dakika twister 12 dakika ağırlık çalıştım

Ama programimda 30 dakika zumba vardı emerjim var ama esim geldi sonra yapamadim neyse olur arada kilom yarin değişir umarım takılı kaldım gitti hayatima bugün birde el yayı ekledim 1 dakika yaptım yarin gün içinde ara ara 10 dakika yapmayı planlıyorum ...

15.30 da yedim en son bir adet bitter çikolata hepsini yedim 1 adette baharatlı çubuk kraker ama sonra baya bir sistim bir şey yemedim eminim erimiştir :)

Afiyet olsun canım suyun ve yemek miktarları çok güzel ara öğün yapmıyor musun yapmamak mi iyi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…