6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Benide ekler misiniz gruba. 26 yasindayim.77kiloyum. 3 takimdayim. Tesekkurleeeer:)

30 dkaika eliptik 43 dakika pilates yaptım ..13 dakika ağırlık 10 dakika twister çalıştım
Moralim biraz bozuk bu göbeğim ne zaman gidecek bilmiyorum zumba yapmiyacagim programdan çıkardım canım istemiyor belki onun yerine eliptik yaparım .... neyse daha 1 ay bile olmadı bu kadar karamsar olmayim ama biraz modum düşük işte... yarın fazla yiyebilirim sabah ve akşama davete gideceğim ... O yüzden gece spor yapabilirsem yapmayı planliyorum bebeği uyutursam

Iyi akşamlar kızlar ben derslere başladığım için her boşlukta oraya odaklaniyorum . bugün ki menüm
Sabah 3 dilim peynir domates salatalık kırmızı biber ve 1 su bardağı taze sıkılmış mandalina suyu
Ara öğün yok
Öğle yarım tabak nohutlu kabak
Ara öğün yok
Akşam 1 dilim peynir domates salatalık 1 kase nesquik

Bugun iki cam sildim annemle çarşıya çıktık 2 saat dolandık spor yerine geçer sanırım

Hoşgeldin canımmmm

Duyuru
Etiketleme nasil oluyor bilmiyorum ama benide rica etsem ekler misiniz. 26 yasindayim 1.69 boyundayim 77 kiloyum.
Kızlar neyazikki gelmeyenler var listeyi yenilicem listeye girmek isteyenler beni etiketleyip bildirirmisiniz ??

Istikrarli arkdaslar yeni liste yapicammmm gelmek isteyen gelsin yarina kadar isimleri bildirin daha sonra alim biticekkkk güzeller

Ben artık listeye yeni birini eklemeyeceğini düşünüp yeni bir topic e girdim ama buraya da yazarım sorun olmazsa bu kez çok istekliyim kilo sorunu hayatımdan çıkacak.... _Masalim_

Slm kızlar
Kahvaltı
1dilim uno denge
Sucuklu yumurta
2dilim peynir
2zeytin
Domates salatalık
Çay

Ara
1dilim sütlü tatlı
1bardak kefir

Öğlen
4kaşık yoğurt
4kaşık nesfit

Sade kahve
1bitter

Akşam
1dilim ekmek
4-5 kaşık saç kavurma

Ara yeşil çay
Bugün yürüyüşüm az oldu 15 dkk ama şimdi bi 10-15 dkk hoplar zıplar dans ederim olurmu kızlar

Merhaba kızlar,
Sabah yazamadım.
Bugün kalkınca doğrudan kahvaltı yaptım su filan içmeden.
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
7-8 yaprak marul.
1 çay kaşığı erik reçeli
yarım dilim ekmek

Öğlen 4-5 kaşık z.yağlı pırasa
Birazcık salata

Akşam
Salata
Kurufasulye
1 büyük dilim (2 dilim kadar) ekmek

Bi de görmezsiniz diye yazıyorum 2 ekler

PArça parça yürüyüşlerim
3200 küsür
4200 küsur
1600 küsur adım
Totalde 9000 adım olmuş. Su çok içtim. 3 ltyi geçmiştir
gündüz 1 tane yeşil çay içtim şimdi de kayısılı form içeceğim.
4 dersim vardı bugün 7-8 saat ders anlattım boğazım acıyo artık..

Şimdi nevresim değiştirip ütü yapacağım.

Bu arada liste için tekrar istek yapıyorsak ben de varım tabi ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…