• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Merhaba kızlar;
Sabah eşim kahvaltı hazırladı peynirli omlet yapmış azıcık ondan yedim.
İki minik (toplamı telefonum kadar bile değil) dilim köy ekmeği
Bir yemek kaşığı labne.
2 fincan çay

Öğlen için şimdi zeytinyağlı pırasa koydum ocağa yoğurt ve salata ile 15:30 gibi yerim. Derse giderken bir elma yemeği düşünüyorum.
Yüzmeden dönünce 1 çay bardağı süt ile müsli yerim. Yatarken de yeşil çay.

Sabah kızımı spor dersine götürdüm zaten kendim ondan çok yoruldum akşam yüzmede zorlanırım sanki.

Hayırlı cumalar
Sen zayiflican kesinnnn canim duzeni oturttun valla yuzmyele daha guzel bi sekilde gidecek kilolar ;)

kızlar iki gündür çok rahatim ohh bee valla
sabah kahvaltım 1 kase yulaf yedim sütle
öğlen yine 1 kase yulaf ama yanında 1 ad.dolma biberi küçük 3 tane sigara böğreği
akşam ise yoğurtla gevrek bu kaaaa :) eşimede yemekleri dayıyorum adam 2 gündür aynı yemeği yiyip duruyor kapının önüne koyacak valla :)
Sagligima dikkat et canim seni merak.ediyorum bu hafta kac gitcek bakalim ;)

Aksam kaçırinc denge kuruyorsun guzel kuzum :KK66:

Aynen öyle ve inanın hiç aç değilim yediklerim form bisküvi,mandalina,kahve ve ypğurt ama kendimi öyle halsiz falanda hissetmiyorum akşamıda bu şekilde kapamalıyım. Tabi bol su içmeyide ihmal etmiyırum :)

Slm kızlar bugünkü menüm,
sabah ; bir parça simit,şekersiz çay
öğlen; çorba bir parça ekmek,
akşam; alinazik ve 1 tane meyve.

Canım çok fena ekmek istiyor dayanamıyorum ne yapmam gerek tatlı krizini aşıyorum günboyu şekersiz çay kahve içiyorum alıştım fakat bitürlü ekmek isteğimi kesemedim ne yapmalıyım.

Merhaba Ben 3.takıma yeni girdim. Zaten yeni üyeyim :) bende zayıflamak istiyorum. en son 70li kilolardaydım. 26 yaşında 1.69 boyundayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. bende katılabilir miyim :)

Selam kızlar menümu vereyim
Sabah 3 kuru kayısı
Kahvaltı : 2 yumurta ve kk peynir ile omlet

Ara: sütlü kahve
Öğle 13.00: 4 köfte bol salata
4 kaşık yoğurt
1.5 kepçe corba
Ara: dibek kahvesi 1 kurabiye

Aksam 18.00: peynirli yeşil salata ayran
Ara: Türk Kahvesi soda bitki çayı
2.5 litre su

Slm kızlar bugünkü menüm,
sabah ; bir parça simit,şekersiz çay
öğlen; çorba bir parça ekmek,
akşam; alinazik ve 1 tane meyve.

Canım çok fena ekmek istiyor dayanamıyorum ne yapmam gerek tatlı krizini aşıyorum günboyu şekersiz çay kahve içiyorum alıştım fakat bitürlü ekmek isteğimi kesemedim ne yapmalıyım.
Afiyet olsun canım menün baya az. Muhtemelen doymadigin için şekerin düşüyor ve Canin ekmek istiyor. Yemeklerinin yanında yoğurt ve salata yersen açlık hissi oluşmaz canım.

Artik yemek istemiyorum az yemeye ihtiyacim var
Bi de sporu günlük islerimin arasina katmak istiyorum

İki gunluk aradan sonra merhaba yeniden :) insallah gruptan atilmamisimdir. Kac gundur hastayim. Bogazim fena. Annemdeydim orada net yoktu. Hepsini okuyacagim simdi kac sayfa birikmis. İnsallah herkes iyidir.

Merhabalar sorun olmazsa ben de katılmak isterim:) 3. Takımın bu haftaki yeni üyelerindenim bugün itibari ile 84.4 kiloyum 5 hafta sonra 78 olsam ne iyi olur:dua: bu arada gruplardaki yarışmacıların yeni bir yarışmaya girmesi yasak mı bilmiyorum o_O

Kızlar ben geldim :)
Kahvaltı
1kk peynir
2 küçük dilim kasar peynir
1 siyah zeytin
1 haslama yumurta
Ekmek 2 dilim
2 kupa cay(az sekerli)
Aralarda detox suyu
Öğle
Yok
Akşam
2 kepçe mercimek corbasi
1 kepçe etli nohut
2 kaşık pilav
Yoğurt
Ara
2 bardak çay

Merhaba kızlar ben de gün içinde sabah yazdığım menüme sadık kaldım ancak öğrenci velisi barajından dolayı 3 haşlama içli köfte yedim.
Sabah adımsayarı açmayı unutmuşum öğleden sonra 6000 adımdan fazla olmuş.
Bugün çok su içtim kendime göre..3 litre
İyi geceler bol eksiler

Back