Tesekkur ederim canim bence verirsiniz cok azimli gordum siziTebrik ederim canım 10 kilo supersin darisi bize67 zayfsnnn İNŞALLAH 57de olursun canim canim 6 haftalik hedefin nedir acaba?
HosbuldumHoşgeldin canım aramıza maşallah sana 10kilo çok iyi vermişsin darısı başımıza
Bizimle paylaşırmısın neler yaptığını...
Ben onu denedmde pek sevemedim ins deneyip memnun kalan olur
Senin menülerin de çok güzel.sağlıklı ve dengeliÖrnek menüüü
Menün her zamanki gibi harika canım
Teşekkür ederim listeme uymaya çalışıyorum. vücudum da alıştı artık.kendimi sağlıklı ve hafiflemis hissediyorumMenün her zamanki gibi harika canım
ben hep buralardayım canım =)Ancak diyete yeni başladım sayılır istikrarlıyım bu sefer=)Hoşgeldin canım aktif olucaksan buyur gel
Canım bana kahve falan da yasak.Siz ne güzel içiyosunuz kahve üstelik ben de normalde de şekersiz içerim.Ama dr yasakladıGünaydın hanımlar:)
Akşam yemeği fazla kaçırdımo yüzden sabak cevizli suyumu içtim işyerindede şekersiz kahve ve etiform bisküviden 4 adet yedim . Acıkırsam elmam var,süt ve incirle geçiştiricem .İşyerinde ne var bilmiyorum pilav ve makarna varsa yemiycem zaten. Akşamda annem ne yaptıysa artık umarım dayanamayacağım şeyler yapmaz
Neden ki canımCanım bana kahve falan da yasak.Siz ne güzel içiyosunuz kahve üstelik ben de normalde de şekersiz içerim.Ama dr yasakladı
Valla kahve kilo yapıyomuş heralde ki doktor direk yasak dedi.Onun yerine yeşilçay içiyorum ama 1 aydır ağzıma sürmedim çok özledimmNeden ki canım
Canim kahve kilo yapıyor olamaz yani şekersiz olanı kastediyorum. Şekersiz Türk Kahvesi ve filtre kahve yi diyorum. Hatta metobolizmayi hızlandırıyor. Ama nescafeler ikisi birarada ucu birarada lar çok zararlıValla kahve kilo yapıyomuş heralde ki doktor direk yasak dedi.Onun yerine yeşilçay içiyorum ama 1 aydır ağzıma sürmedim çok özledimm
valla bu sefer o kadar hırslıyım ki doktorun verdiği hiç bir şeye itiraz etmiyorum.Ben tatlıdan vazgeçmişim kahve çok koymuyorCanim kahve kilo yapıyor olamaz yani şekersiz olanı kastediyorum. Şekersiz Türk Kahvesi ve filtre kahve yi diyorum. Hatta metobolizmayi hızlandırıyor. Ama nescafeler ikisi birarada ucu birarada lar çok zararlı
Canım bana kahve falan da yasak.Siz ne güzel içiyosunuz kahve üstelik ben de normalde de şekersiz içerim.Ama dr yasakladı
Hayır yok canım saol.Doktorun verdiği şeylere uymaya çalışıyorum işte.Şimdilik iyi de gidiyorum bakalım=)Zaten artık acıkmıyorum ki.Sadece canım normal insanlar gibi yemek yemek istiyor=)Süt seviyorsanız süt için içinede tarçın katın mis gibi hem tokta tutar lezzetlide iyi bir seçenek olur kahve içemiyorsanız.
Umarım ciddi bir rahatsızlık yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?