• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Canim benim oylr sok diyetler yapma balik en saglikli yemek balik yemekle iyi yapmissin emin ol gevrekle kilo verirsin birakinca 5 mislisini alirsin kendimden biliyorum canim bende gevrek yaptim 4 kilo verdim.ac gezdim resmen sonra doyetten bikip kitliktan cikmis gibi yedim 10 kilo aldim :KK43: sağlık herseyden kıymetli
balığa dayanamıyorum zaten şu vucudum daki ödem gitsin biraz zorlucam kendimi bak bugün çok rahatım fabrkiya yemeği yemedim o yüzden sabah kahvaltı etmediğim için gevrek yicem öğlende çok tuzlu yemekler ondan ötürü yulaf yicem haa ne kadar sürer bilmem :) akşamları çok yemem zaten yoğurtla kapatmaya çalışıyorum çok inat ettim gözlerim kararıyor artık kilo kelimesinden :)

bu gün ki menüm
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
1 yemek kaşığı tulum peyniri
3 adet zeytin
2 ince dilim beyaz peynir
domates salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği

öğle
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
salata(üzerinde 3 dilim beyaz peynir)

ara 14:00 1 mandalina
17:00 3 adet hurma-1 fincan yeşil çay

akşam
5 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kepçe çorba

20:00-21:00 aradı yürüyüş
yürüyüş sonrası yarım muz+1 çay bardağı süt+yarım çay kaşığı tarçın

bu gün ki menüm
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
3 adet zeytin
domates salatalık

öğle
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt

akşam
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kepçe çorba

Örnek menüüü:KK9:

balığa dayanamıyorum zaten şu vucudum daki ödem gitsin biraz zorlucam kendimi bak bugün çok rahatım fabrkiya yemeği yemedim o yüzden sabah kahvaltı etmediğim için gevrek yicem öğlende çok tuzlu yemekler ondan ötürü yulaf yicem haa ne kadar sürer bilmem :) akşamları çok yemem zaten yoğurtla kapatmaya çalışıyorum çok inat ettim gözlerim kararıyor artık kilo kelimesinden :)
Tamam canım yinede dikkatli ol ;)

eveeeettt menümü toptan yazayım kızlar

Kahvaltı
2dilim uno denge
1yumurta
5zeytin
Peynir
Domates salatalık
1çay kaşığı tahin pekmez
Çay

Ara
Activa içecek

Yoğurtlu ıspanak yemeği

Ara
Sade kahve
1tane eti cin
1kare bitter

Akşam yemeği
1tabak nohut yemeği
Salata

Spor yarım saat yürüyüş

eveeeettt menümü toptan yazayım kızlar

Kahvaltı
2dilim uno denge
1yumurta
5zeytin
Peynir
Domates salatalık
1çay kaşığı tahin pekmez
Çay

Ara
Activa içecek

Yoğurtlu ıspanak yemeği

Ara
Sade kahve
1tane eti cin
1kare bitter

Akşam yemeği
1tabak nohut yemeği
Salata

Spor yarım saat yürüyüş
Guzel menu kuzummmm ;) bende kahveyle bittere bayılıyorum yaa

bu gün ki menüm
kahvaltı
1 fincan şekersiz çay
3 adet zeytin
domates salatalık

öğle
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt

akşam
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kepçe çorba

Menün her zamanki gibi harika canım

Kızlar merhaba,
Çok cıss bi gün geçirdim.
Öğleden sonraki toplantım iptal oldu ben de bari mont bakayım diye bütün çarşıları altüst ettim hatta farklı semte kadar yürüdüm. Taa saat 3 ekadar ve başım dönene kadar. O kadar acıkmışım ki bi anda kötü oldum bir fırın-cafe vardı girdim iki ıspanaklı sigara böreği ve iki çay içtim. Bu kadar kötü yapmışken markete girdim çokonat aldım onu da yedim. Saat 22:00 de eve girdim bir dilim ekmeğe labne sürdüm onu yiyorum.
Salata sebze yoğurt hiçbiri yok bugün.
Bitki çayı koydum demlensin onu içeceğim.
Yürüyüş alışveriş laylaylomu içinde 12000 adım (iki semt arası yürümenin faydası bu oldu)

İyi geceler

Kızlar merhaba,
Çok cıss bi gün geçirdim.
Öğleden sonraki toplantım iptal oldu ben de bari mont bakayım diye bütün çarşıları altüst ettim hatta farklı semte kadar yürüdüm. Taa saat 3 ekadar ve başım dönene kadar. O kadar acıkmışım ki bi anda kötü oldum bir fırın-cafe vardı girdim iki ıspanaklı sigara böreği ve iki çay içtim. Bu kadar kötü yapmışken markete girdim çokonat aldım onu da yedim. Saat 22:00 de eve girdim bir dilim ekmeğe labne sürdüm onu yiyorum.
Salata sebze yoğurt hiçbiri yok bugün.
Bitki çayı koydum demlensin onu içeceğim.
Yürüyüş alışveriş laylaylomu içinde 12000 adım (iki semt arası yürümenin faydası bu oldu)

İyi geceler
Kuzum yürüyüş cisslari örtüyor ;)

IMG-20150530-WA0007.jpg

Hoşgeldin canim kac kilosun :KK66: aktif olursun değilmi :KK66:
Merhaba canım hoş buldum tanıdıkça anlarsın aktif olmaya çalışırım ;) ben Şubat ayında 77 kilo ile başladım 4 ayda 10 kilo verdim ve bi daha da inemedim. şu an 67 kiloyum, nihai hedefim 57 ama tabi 6 haftada mümkün değil :KK48:

Merhaba canım hoş buldum tanıdıkça anlarsın aktif olmaya çalışırım :KK66: ben Şubat ayında 77 kilo ile başladım 4 ayda 10 kilo verdim ve bi daha da inemedim. şu an 67 kiloyum, nihai hedefim 57 ama tabi 6 haftada mümkün değil :KK48:
Tebrik ederim canım 10 kilo supersin darisi bize ;) 67 zayfsnnn İNŞALLAH 57de olursun canim ;) canim 6 haftalik hedefin nedir acaba?

Merhaba canım hoş buldum tanıdıkça anlarsın aktif olmaya çalışırım :KK66: ben Şubat ayında 77 kilo ile başladım 4 ayda 10 kilo verdim ve bi daha da inemedim. şu an 67 kiloyum, nihai hedefim 57 ama tabi 6 haftada mümkün değil :KK48:
Hoşgeldin canım aramıza maşallah sana 10kilo çok iyi vermişsin darısı başımıza :KK9:
Bizimle paylaşırmısın neler yaptığını...

Back