Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah bağışlasın canım Benimde iki tane kuzum var biri okula gidiyo biri 3yaşına girecek....Sağol canım ben Karatay Diyeti yapıyorum ve bundan sonra sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arkadaşlar az ve sik besleniyorlar ben öyle pek yapamadim diyetisyenwde gittim en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.bide bebisler var 3 tane ben ara öğün e vakit bulumam.Sen neler yapiyosun?
Akşama pul biberli yoğurt yiyebilirsin canım başka bişey yemeki dengele sadece dönerleri yeseydin bari pilav olmamış sana ceza yarım saat tempolu yürüyüş yapSlm kızlar ben bugün biraz iştahlıyım düne göre dün çok az yemiştim. -ama ne yapayım bugün yemekler güzeldi :) sabah 1. Poğaça öğlense 1 porsiyon pilav üstü döner ve ayran şimdi bi lokmalık çikolata aldım sanırım akşam yemem
Valla haklısın :) neyse akşam yemiycem sözAkşama pul biberli yoğurt yiyebilirsin canım başka bişey yemeki dengele sadece dönerleri yeseydin bari pilav olmamış sana ceza yarım saat tempolu yürüyüş yap
Cok tasekkur ederim nazimmmm cok sekersin yaaa mutlu oldummm iyiki sizlerde varsinizzzz sizi cok seviyorumÇok iyi gidiyorsun canım bi kaptan olarak tam gaz veriyorsun senin motive etmen çok güzel...
Spor olarak bende dans ederim
Canim benim oylr sok diyetler yapma balik en saglikli yemek balik yemekle iyi yapmissin emin ol gevrekle kilo verirsin birakinca 5 mislisini alirsin kendimden biliyorum canim bende gevrek yaptim 4 kilo verdim.ac gezdim resmen sonra doyetten bikip kitliktan cikmis gibi yedim 10 kilo aldim sağlık herseyden kıymetlikızlar ben bi karar aldım ins uygularım kendime kahvaltı gevreği ve yulaf aldım.sabah ve öğlen yulaf yemeği akşamda gevrek yiyeceğim bugün tam yulafı yiyeyim dedim balığı görünce vazgeçtim balık yedim öğlen ve salata 1,5 lt su içtim
Karatay guzel bi dyet canimSağol canım ben Karatay Diyeti yapıyorum ve bundan sonra sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arkadaşlar az ve sik besleniyorlar ben öyle pek yapamadim diyetisyenwde gittim en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.bide bebisler var 3 tane ben ara öğün e vakit bulumam.Sen neler yapiyosun?
Senin sporlarına bayılıyorum bebegimBu sabah yaptığım sporlar 30 dakika eliptik
11 dakika twister
41 dakika pilates
Dambil aldık dün 10 dakika çalıştım Bugün de 11 dakika çalışacağım insallah... ben diyet yapmıyorum ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum fakat canım isterse 18.00 e kadar mutlaka bir çikolata bi çubuk kraker yiyorum esim eve aldığı için pişman değilim yemesem daha sonra daha çok yerim çünkü gidecekse kilolar boyle gitsin gerçi 52.9 da takılı kaldım ama bir kirilma noktası olacaktır elbette zaten benim amacım yağ yakip kas yapmak bakalım
Kuzum sen tarti sonucu vermismiydin ?Selam kızlar menümü paylaşayım hemen :)
Sabah:1 büyük bardak su( akşamdan ceviz atmştım)
Şerkersiz kahve,2 dilim light etimek,peynir,dereotu,maydonoz
arada işyerinde çay ve şekersiz kahve içtim . Öğle yemekten önce sütte içebilirim azcık acıktım
Öğlende işyerinde: Mercimek çorbası ve patates graten varmış, akşamda artık annem ne yaptıysa :)
Dün akşam biraz kaçtı tatlı falan regl dönemi malesef ama bugün daha çok dikkat edeceğim. İşyerindeki dolabıma süt,eti form bisküvi ve incir koydum tatlı krizimi,açlığımı bastırmak için. Hadi bakalım kolaylıklar
INŞALLAH olursun canim cok kilo yokmuş başarılar dilerimtşk ederim. kuralları okudum güncel kilom 68,10 hedefim 60,00 olmak inşallah
Akşama pul biberli yoğurt yiyebilirsin canım başka bişey yemeki dengele sadece dönerleri yeseydin bari pilav olmamış sana ceza yarım saat tempolu yürüyüş yap
Cok guzel canimmm super gidiyosunSelamlar herkese
Dun 35 dk leslie yaptim
Cok da kolay oldu
insallah ihmal etmeden devam ederim
Menum soyle
Kahvaltim
yarim simit
Bolca beyaz peynir
Sekersiz cay
Ara 2 mandalina
Ogle
3 kasik eriste
4 kofte
1 kase yogurt
Aksama da balik salata olacak
Canim öğlen daha protein yesen super olur aksama.acikmassinSLM KIZLAR
SABAH, ÇEYREK SİMİT
ÖĞLEN, DOMATES SALAKTALIK BİPARÇA PEYNİR VE EKMEK NORMAL YEDİM.
AKŞAM , ÇORBA + 1 KASE SÜTLÜ TATLI
Canım biz daha yeni taşındık tartıyı bulamıyorum ama kısa zamanda alıcam böyle kontrol sağlayamıyorum :/Kuzum sen tarti sonucu vermismiydin ?
Sagol canim iyiki sizde buraya gelmissiniz super bi butun oldukGünaydın kızlar;
Sabah kalktım aynada baktım kendime ve memnun oldum. Geçen hafta muffin kekler gibi olan hamileye benzeyen göbeğim normal! bir hale gelmiş hatta kendine göre baya düzleşmiş.
@masalim iyiki açmış bu konuyu dedim.
Saat 10:00 gibi herkes kalkınca kahvaltı hazırladım patatesli omlet yaptım ev ahalisine kendime de yumurta haşlamadım bugün.
Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı:
patatesli yumurta
azıcık kırık peynir
bir avuç taze nane
iki minik dilim köy ekmeği (normal bir dilim kadar)
Bugün öğleden sonra bir toplantım var akşam da iki öğrencim. Toplantı dışarıda bir mekanda olacak bakalım nasıl geçecek yemek olayı. Israrcı veli var bi de bugün epey sağlam durmam gerekiyor. (artık daha fazla ısrar ederse yalan söylemeyi bile düşünüyorum şeker başladı diye, gerçi hayır demezsem kadına kesin şeker hastası olurum o da ayrı mevzu)
Dün yüzmeden sonra bütün eklemlerim açıldı sanki ama bugün vakit yok akşam gelince ip atlarım sadece.
Çok öpüyorum herkesi.
Güzel günleriniz olsun
Canim ozman tartin olunca hemen bana soyle listeye yazayim tmmi ?Canım biz daha yeni taşındık tartıyı bulamıyorum ama kısa zamanda alıcam böyle kontrol sağlayamıyorum :/