• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Slm kızlar ben bugün biraz iştahlıyım düne göre dün çok az yemiştim. -ama ne yapayım bugün yemekler güzeldi :) sabah 1. Poğaça öğlense 1 porsiyon pilav üstü döner ve ayran şimdi bi lokmalık çikolata aldım sanırım akşam yemem

Sağol canım ben Karatay Diyeti yapıyorum ve bundan sonra sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arkadaşlar az ve sik besleniyorlar ben öyle pek yapamadim diyetisyenwde gittim en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.bide bebisler var 3 tane ben ara öğün e vakit bulumam.Sen neler yapiyosun?
Allah bağışlasın canım Benimde iki tane kuzum var biri okula gidiyo biri 3yaşına girecek....
Bende hep kilo al verlerle uğraşırım korumayı beceremiyorum inşallah bu son olacak 65e kadar düşüp kilomu kontrol edebilecem en büyük hedefim bu...
Ben herşeyden az az yemekten tarafım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşır ve koruruz...

Slm kızlar ben bugün biraz iştahlıyım düne göre dün çok az yemiştim. -ama ne yapayım bugün yemekler güzeldi :) sabah 1. Poğaça öğlense 1 porsiyon pilav üstü döner ve ayran şimdi bi lokmalık çikolata aldım sanırım akşam yemem
Akşama pul biberli yoğurt yiyebilirsin canım başka bişey yemeki dengele sadece dönerleri yeseydin bari pilav olmamış sana ceza yarım saat tempolu yürüyüş yap :KK4::KK6:

kızlar ben bi karar aldım ins uygularım kendime kahvaltı gevreği ve yulaf aldım.sabah ve öğlen yulaf yemeği akşamda gevrek yiyeceğim bugün tam yulafı yiyeyim dedim balığı görünce vazgeçtim balık yedim öğlen ve salata 1,5 lt su içtim

kızlar ben bi karar aldım ins uygularım kendime kahvaltı gevreği ve yulaf aldım.sabah ve öğlen yulaf yemeği akşamda gevrek yiyeceğim bugün tam yulafı yiyeyim dedim balığı görünce vazgeçtim balık yedim öğlen ve salata 1,5 lt su içtim
Canim benim oylr sok diyetler yapma balik en saglikli yemek balik yemekle iyi yapmissin emin ol gevrekle kilo verirsin birakinca 5 mislisini alirsin kendimden biliyorum canim bende gevrek yaptim 4 kilo verdim.ac gezdim resmen sonra doyetten bikip kitliktan cikmis gibi yedim 10 kilo aldim :( sağlık herseyden kıymetli

Sağol canım ben Karatay Diyeti yapıyorum ve bundan sonra sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arkadaşlar az ve sik besleniyorlar ben öyle pek yapamadim diyetisyenwde gittim en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.bide bebisler var 3 tane ben ara öğün e vakit bulumam.Sen neler yapiyosun?
Karatay guzel bi dyet canim ;)

Bu sabah yaptığım sporlar 30 dakika eliptik

11 dakika twister

41 dakika pilates

Dambil aldık dün 10 dakika çalıştım Bugün de 11 dakika çalışacağım insallah... ben diyet yapmıyorum ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum fakat canım isterse 18.00 e kadar mutlaka bir çikolata bi çubuk kraker yiyorum esim eve aldığı için pişman değilim yemesem daha sonra daha çok yerim çünkü gidecekse kilolar boyle gitsin gerçi 52.9 da takılı kaldım ama bir kirilma noktası olacaktır elbette zaten benim amacım yağ yakip kas yapmak bakalım
Senin sporlarına bayılıyorum bebegim ;)

Selam kızlar menümü paylaşayım hemen :)
Sabah:1 büyük bardak su( akşamdan ceviz atmştım)
Şerkersiz kahve,2 dilim light etimek,peynir,dereotu,maydonoz
arada işyerinde çay ve şekersiz kahve içtim . Öğle yemekten önce sütte içebilirim azcık acıktım :KK45:
Öğlende işyerinde: Mercimek çorbası ve patates graten varmış, akşamda artık annem ne yaptıysa :)
Dün akşam biraz kaçtı tatlı falan regl dönemi malesef ama bugün daha çok dikkat edeceğim. İşyerindeki dolabıma süt,eti form bisküvi ve incir koydum tatlı krizimi,açlığımı bastırmak için. Hadi bakalım kolaylıklar :spor:
Kuzum sen tarti sonucu vermismiydin ?

Menum
Sabah
1 tane kepekli tost (peynirli)
Domates
Salatalık
2 tane zeytin

Öğlen
Tavuk ciger
1 dilim tam buğday ekmek
Sogan salatasi

Aksam
Tonbalikli marol salatasi (yicem 6da)

Spor
1 saat yürüyüş

Su 3litre

Selamlar herkese
Dun 35 dk leslie yaptim
Cok da kolay oldu
insallah ihmal etmeden devam ederim

Menum soyle

Kahvaltim
yarim simit
Bolca beyaz peynir
Sekersiz cay
Ara 2 mandalina
Ogle
3 kasik eriste
4 kofte
1 kase yogurt

Aksama da balik salata olacak
Cok guzel canimmm super gidiyosun ;)

Günaydın kızlar;
Sabah kalktım aynada baktım kendime ve memnun oldum. Geçen hafta muffin kekler gibi olan hamileye benzeyen göbeğim normal! bir hale gelmiş hatta kendine göre baya düzleşmiş.
@masalim iyiki açmış bu konuyu dedim.
Saat 10:00 gibi herkes kalkınca kahvaltı hazırladım patatesli omlet yaptım ev ahalisine kendime de yumurta haşlamadım bugün.

Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı:
patatesli yumurta
azıcık kırık peynir
bir avuç taze nane
iki minik dilim köy ekmeği (normal bir dilim kadar)

Bugün öğleden sonra bir toplantım var akşam da iki öğrencim. Toplantı dışarıda bir mekanda olacak bakalım nasıl geçecek yemek olayı. Israrcı veli var bi de bugün epey sağlam durmam gerekiyor. (artık daha fazla ısrar ederse yalan söylemeyi bile düşünüyorum şeker başladı diye, gerçi hayır demezsem kadına kesin şeker hastası olurum o da ayrı mevzu)
Dün yüzmeden sonra bütün eklemlerim açıldı sanki ama bugün vakit yok akşam gelince ip atlarım sadece.

Çok öpüyorum herkesi.
Güzel günleriniz olsun
Sagol canim iyiki sizde buraya gelmissiniz super bi butun olduk :KK19:
Öğlen umarim ciss yememissindir kuzum ;)

Back