- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
Rahatsızlığınızın olmamasına sevindim, peki günlük yediklerinizide neye dikkat ediyorsunuz? İstikrarlı devam edebiliyormusunuzHayır yok canım saol.Doktorun verdiği şeylere uymaya çalışıyorum işte.Şimdilik iyi de gidiyorum bakalım=)Zaten artık acıkmıyorum ki.Sadece canım normal insanlar gibi yemek yemek istiyor=)
caroline84 mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorum canım .. benim diyet yoldan çıktı çok kötü şeyler yiyorum . krpuz mevsiminde karpuz doğryıp yiyordum . şimdi ne yiceğimi bilemiyorum stresede girdim sürekli yiyorum evde uyuyana kadar yok mu kimsede atıştırmlık tarifi
Gerçekten çok dikkat ediyorum bir kaç saat önce bu haftaki menümü verdim size onların dışında bir tek yeşil çay ve günde 1,5 2 lt su tüketiyorum o kadar.Kesin kararlıyım bu sefer.Bu zamana kadar hiç bu kadar uzun sürmemişti diyetlerim.54 ü görene kadar devam.Rahatsızlığınızın olmamasına sevindim, peki günlük yediklerinizide neye dikkat ediyorsunuz? İstikrarlı devam edebiliyormusunuz
Gerçekten çok dikkat ediyorum bir kaç saat önce bu haftaki menümü verdim size onların dışında bir tek yeşil çay ve günde 1,5 2 lt su tüketiyorum o kadar.Kesin kararlıyım bu sefer.Bu zamana kadar hiç bu kadar uzun sürmemişti diyetlerim.54 ü görene kadar devam.
Aminnn inşş hepimiz birer birer veririz kilolarııMaşallah azminiz daim olsun, sağlıklı bir şekilde kilo verelim hepimiz inşallah
kazanırsam kısmet melkedş olcam eşin ile tutturur ise iyi para dönüyor yeni aldıysa ruhsatı tanınması gerekir . 900 gr aldım bile tarçınlı süt soda içiyorum ama stresten tok olsamda yeme hissi oluorBenim esimde yeminli mali müşavir daha pek büyük işler yapamadik ama elinden geleni yapiyor zamanla oluyormuş taninmasi lazımmış kolay gelsin gece ayran icebilirsin tarçınlı süt, meyve yiyebilirsin gece yemek kilo aldiriyo veremiyosan bile almazsin umarım...
yulafı yiyebiliyorsanız ne mutlu size ben yiyememiştim tebrik ederim sizikızlar iki gündür çok rahatim ohh bee valla
sabah kahvaltım 1 kase yulaf yedim sütle
öğlen yine 1 kase yulaf ama yanında 1 ad.dolma biberi küçük 3 tane sigara böğreği
akşam ise yoğurtla gevrek bu kaaaa :) eşimede yemekleri dayıyorum adam 2 gündür aynı yemeği yiyip duruyor kapının önüne koyacak valla :)
çokta kötü değil ya tadıyulafı yiyebiliyorsanız ne mutlu size ben yiyememiştim tebrik ederim sizi
Aksam kaçırinc denge kuruyorsun guzel kuzumKızlar öğlen yoğurt ve mandalina yememe rağmen acıkmadım şimdi şekersiz kahvemi yudumluyorum
Afiyet olsun cok saglikli super canımkızlar bu günkü menüm
kahvaltı
2 ince dilim köy peyniri
1 yemek kaşığı çökelek
1 yemek kaşığı tulum peyniri
4 adet siyah zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
dereotu-nane-maydanoz
1 domates
öğle
2 kepçe çorba(şehriye)
4 yemek kaşığı yoğurt
salata(üzerinde 3 dilim peynir)
ara 14:00 1 avuç çekirdeksiz üzüm
17:00 3 adet hurma- 1 fincan yeşilçay
akşam
2 kepçe çorba(mercimek)
4 yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı güveç
salata(yağsız-limonlu)
20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüş sonrası yarım muz-1 mandalina
gün içinde 12 bardak su(özellikle her öğünden önce 2 bardak içiyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?