6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

caroline84 mali müşavirlik sınavına hazırlanıyorum canım .. benim diyet yoldan çıktı çok kötü şeyler yiyorum . krpuz mevsiminde karpuz doğryıp yiyordum . şimdi ne yiceğimi bilemiyorum stresede girdim sürekli yiyorum evde uyuyana kadar yok mu kimsede atıştırmlık tarifi

sabah :
1 tost 1 dilim ekmk üzerine ertime peynir 1 domates 1 şekersiz çay
ara öğün yok
öğlen yemedim daha ne yicem bilemiyorum saatte 1e geliyor

Hayır yok canım saol.Doktorun verdiği şeylere uymaya çalışıyorum işte.Şimdilik iyi de gidiyorum bakalım=)Zaten artık acıkmıyorum ki.Sadece canım normal insanlar gibi yemek yemek istiyor=)
Rahatsızlığınızın olmamasına sevindim, peki günlük yediklerinizide neye dikkat ediyorsunuz? İstikrarlı devam edebiliyormusunuz

Kızlar ben geldim :)
Kahvaltı
1kk peynir
2 küçük dilim kasar peynir
1 siyah zeytin
1 haslama yumurta
Ekmek 2 dilim
2 kupa cay(az sekerli)
Ara
Muz

Benim esimde yeminli mali müşavir daha pek büyük işler yapamadik ama elinden geleni yapiyor zamanla oluyormuş taninmasi lazımmış kolay gelsin gece ayran icebilirsin tarçınlı süt, meyve yiyebilirsin gece yemek kilo aldiriyo veremiyosan bile almazsin umarım...

Kahvaltı:kavurma üstüne 2 tane yumurta, labne, basma peynir,3 zeytin, yarım mandalina, 5 dilim kabağı (sekersiz pisirdim) 10.30 gibiydi aksami 18 gibi yerim.
Hepinize hayırlı cumalar

Rahatsızlığınızın olmamasına sevindim, peki günlük yediklerinizide neye dikkat ediyorsunuz? İstikrarlı devam edebiliyormusunuz
Gerçekten çok dikkat ediyorum bir kaç saat önce bu haftaki menümü verdim size onların dışında bir tek yeşil çay ve günde 1,5 2 lt su tüketiyorum o kadar.Kesin kararlıyım bu sefer.Bu zamana kadar hiç bu kadar uzun sürmemişti diyetlerim.54 ü görene kadar devam.

Maşallah azminiz daim olsun, sağlıklı bir şekilde kilo verelim hepimiz inşallah

kızlar iki gündür çok rahatim ohh bee valla
sabah kahvaltım 1 kase yulaf yedim sütle
öğlen yine 1 kase yulaf ama yanında 1 ad.dolma biberi küçük 3 tane sigara böğreği
akşam ise yoğurtla gevrek bu kaaaa :) eşimede yemekleri dayıyorum adam 2 gündür aynı yemeği yiyip duruyor kapının önüne koyacak valla :)

kazanırsam kısmet melkedş olcam eşin ile tutturur ise iyi para dönüyor yeni aldıysa ruhsatı tanınması gerekir . 900 gr aldım bile tarçınlı süt soda içiyorum ama stresten tok olsamda yeme hissi oluor

yulafı yiyebiliyorsanız ne mutlu size ben yiyememiştim tebrik ederim sizi

Ara öğünde kayısılı form çay ve sabah kahvaltı için açtığım eti form biküvilerden 2 adet yedim.
Öğle yemeğii beğenmediğim için bir kase yoğurt aldım içinede kırmızı pul biber kattım.
acıkırsam çay,hakve veya süt içiçem incir var bunları yerim.
Akşamda annem ne yaptıysa azar azar yedimmi tamamdır

Merhaba kızlar;
Sabah eşim kahvaltı hazırladı peynirli omlet yapmış azıcık ondan yedim.
İki minik (toplamı telefonum kadar bile değil) dilim köy ekmeği
Bir yemek kaşığı labne.
2 fincan çay

Öğlen için şimdi zeytinyağlı pırasa koydum ocağa yoğurt ve salata ile 15:30 gibi yerim. Derse giderken bir elma yemeği düşünüyorum.
Yüzmeden dönünce 1 çay bardağı süt ile müsli yerim. Yatarken de yeşil çay.

Sabah kızımı spor dersine götürdüm zaten kendim ondan çok yoruldum akşam yüzmede zorlanırım sanki.

Hayırlı cumalar

kızlar bu günkü menüm
kahvaltı
2 ince dilim köy peyniri
1 yemek kaşığı çökelek
1 yemek kaşığı tulum peyniri
4 adet siyah zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yeşilçay
dereotu-nane-maydanoz
1 domates

öğle
2 kepçe çorba(şehriye)
4 yemek kaşığı yoğurt
salata(üzerinde 3 dilim peynir)

ara 14:00 1 avuç çekirdeksiz üzüm
17:00 3 adet hurma- 1 fincan yeşilçay

akşam
2 kepçe çorba(mercimek)
4 yemek kaşığı yoğurt
5 yemek kaşığı güveç
salata(yağsız-limonlu)

20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüş sonrası yarım muz-1 mandalina

gün içinde 12 bardak su(özellikle her öğünden önce 2 bardak içiyorum)

Afiyet olsun cok saglikli super canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…