• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Tebrik ederim canım 10 kilo supersin darisi bize :KK66: 67 zayfsnnn İNŞALLAH 57de olursun canim :KK66: canim 6 haftalik hedefin nedir acaba?
Tesekkur ederim canim bence verirsiniz cok azimli gordum sizi ;) Yani Ocak ayı mi canım ocak ayına kadar ki hedefim 63 inşallah

Hoşgeldin canım aramıza maşallah sana 10kilo çok iyi vermişsin darısı başımıza :KK9:
Bizimle paylaşırmısın neler yaptığını...
Hosbuldum ;) Tabi ki canım. Canım şok diyet asla yapmadım kendi kendime sağlıklı beslendim hamur işleri pilavlar cok az ayda bir kere belki tüketim. Onu disinda 3 ana 3 ara öğün benim prensibim. Bol su içmek bitki çayı içmek ve akşam 7 den sonraya yemek olayının kalmaması.

Kızlar selam herkese ben bugün anlamadım baya birikmis okudum hepsini yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
Menüm
Kahvaltı
1 haslama yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Ekmek
1 kupa çay( az şekerli bi birakamadim )
Ara
Mistik çayı
Öğle yok
Akşam
Yayla çorbasi 2 kepçe
Yarım porsiyon et kavurma
2 kasik pilav
Marul salatası
Yogurt
2 bardak çay
Ara
Nar
Gece
Yogurt kürü
2 lt su 1ltsi detox suyu

Yeni gelen arkadaş lar hoşgeldiniz. Nuffiun ne çalışıyorsun kolay gelsin. Ders calisirken ben zorlanirim canim tatli ceker.Nehirim38 ve life is good yoklar islerimi var acaba?
Aksam esime pilav yaptim2 kasik bende yedim.
30dk yürüyüş yaptım ben Twister pek yapamadim 5dk anca.
iyi geceler

Menüm
(Sabah)07:30
1 ceviz
2 kibrit kutusu peynir
1 dilim kepek ekmek
1 sb metobolik karışım(tarifi en aşağıda vereceğim)
domates salatalık sınırsız.

(Ara Öğün)10:00
1 meyve
(Öğlen)12:00
2 dilim kepek ekmek
1 dilim kaşar peyniri
1 sb ayran
1 hurma
(Ara Öğün)14:00
1 meyve
(Ara Öğün)16:00
7 tane fındık
1 bs ayran

(Akşam)07:00-07:30
6 yemek kaşığı etli sebze yemeği
Salata
Yoğurt

(Ara öğün)22:00
4 kaşık yoğur
dere otu
limon karışıtırılıp yeniyor.

HERGÜN MUTLAKA 30 DK YÜRÜYÜŞ.BEN EVE KOŞU BANDI ALDIM YAKLAŞIK OLARAK 3 KM 210 CAL YAKIYORUM.

METOBOLİK KARIŞIM:2 yeşil elma kabukları ve çekirdekleri soyulup 4 e bölünecek tencereye konacak içerisine 4 çay kaşığı tarçın 4 top karabiber 1-2 dk kaynatılıp altı kapatılacak.Blender dan geçirilecek sürahiye konup buzdolabında muhafaza edilecek.Her sabah kahvaltıda 1 bardak.

Benim menüm 1 hafta boyunca aynı olduğundan dolayı hergün paylaşmama gerek yok sanırım.Her yeni menümde yazacağım sizlere tekrar.

Diyete 15 Ekimde başladım.İyi bir diyetisyene gidiyorum.76.4 ten bugün tartıldığımda 71.6 çıktım

Hedef 54 =)

Umarım sizlere de yararlı olurr.:KK49::spor:

Günaydın hanımlar:)
Akşam yemeği fazla kaçırdım:kızgın: o yüzden sabak cevizli suyumu içtim işyerindede şekersiz kahve ve etiform bisküviden 4 adet yedim . Acıkırsam elmam var,süt ve incirle geçiştiricem .İşyerinde ne var bilmiyorum pilav ve makarna varsa yemiycem zaten. Akşamda annem ne yaptıysa artık umarım dayanamayacağım şeyler yapmaz :spor:

Günaydın hanımlar:)
Akşam yemeği fazla kaçırdım:kızgın: o yüzden sabak cevizli suyumu içtim işyerindede şekersiz kahve ve etiform bisküviden 4 adet yedim . Acıkırsam elmam var,süt ve incirle geçiştiricem .İşyerinde ne var bilmiyorum pilav ve makarna varsa yemiycem zaten. Akşamda annem ne yaptıysa artık umarım dayanamayacağım şeyler yapmaz :spor:
Canım bana kahve falan da yasak.Siz ne güzel içiyosunuz kahve üstelik ben de normalde de şekersiz içerim.Ama dr yasakladı:işsiz:

Valla kahve kilo yapıyomuş heralde ki doktor direk yasak dedi.Onun yerine yeşilçay içiyorum ama 1 aydır ağzıma sürmedim çok özledimm:kahve:
Canim kahve kilo yapıyor olamaz yani şekersiz olanı kastediyorum. Şekersiz Türk Kahvesi ve filtre kahve yi diyorum. Hatta metobolizmayi hızlandırıyor. Ama nescafeler ikisi birarada ucu birarada lar çok zararlı

Canim kahve kilo yapıyor olamaz yani şekersiz olanı kastediyorum. Şekersiz Türk Kahvesi ve filtre kahve yi diyorum. Hatta metobolizmayi hızlandırıyor. Ama nescafeler ikisi birarada ucu birarada lar çok zararlı
valla bu sefer o kadar hırslıyım ki doktorun verdiği hiç bir şeye itiraz etmiyorum.Ben tatlıdan vazgeçmişim kahve çok koymuyor:hamarat:

Canım bana kahve falan da yasak.Siz ne güzel içiyosunuz kahve üstelik ben de normalde de şekersiz içerim.Ama dr yasakladı:işsiz:

Süt seviyorsanız süt için içinede tarçın katın mis gibi hem tokta tutar lezzetlide iyi bir seçenek olur kahve içemiyorsanız.
Umarım ciddi bir rahatsızlık yoktur

Süt seviyorsanız süt için içinede tarçın katın mis gibi hem tokta tutar lezzetlide iyi bir seçenek olur kahve içemiyorsanız.
Umarım ciddi bir rahatsızlık yoktur
Hayır yok canım saol.Doktorun verdiği şeylere uymaya çalışıyorum işte.Şimdilik iyi de gidiyorum bakalım=)Zaten artık acıkmıyorum ki.Sadece canım normal insanlar gibi yemek yemek istiyor=)

Back