6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Slm kızlar ben bugün biraz iştahlıyım düne göre dün çok az yemiştim. -ama ne yapayım bugün yemekler güzeldi :) sabah 1. Poğaça öğlense 1 porsiyon pilav üstü döner ve ayran şimdi bi lokmalık çikolata aldım sanırım akşam yemem

Allah bağışlasın canım Benimde iki tane kuzum var biri okula gidiyo biri 3yaşına girecek....
Bende hep kilo al verlerle uğraşırım korumayı beceremiyorum inşallah bu son olacak 65e kadar düşüp kilomu kontrol edebilecem en büyük hedefim bu...
Ben herşeyden az az yemekten tarafım inşallah hepimiz istediğimiz kiloya ulaşır ve koruruz...

Akşama pul biberli yoğurt yiyebilirsin canım başka bişey yemeki dengele sadece dönerleri yeseydin bari pilav olmamış sana ceza yarım saat tempolu yürüyüş yap

kızlar ben bi karar aldım ins uygularım kendime kahvaltı gevreği ve yulaf aldım.sabah ve öğlen yulaf yemeği akşamda gevrek yiyeceğim bugün tam yulafı yiyeyim dedim balığı görünce vazgeçtim balık yedim öğlen ve salata 1,5 lt su içtim

Çok iyi gidiyorsun canım bi kaptan olarak tam gaz veriyorsun senin motive etmen çok güzel...
Spor olarak bende dans ederim
Cok tasekkur ederim nazimmmm cok sekersin yaaa mutlu oldummm iyiki sizlerde varsinizzzz sizi cok seviyorum

Canim benim oylr sok diyetler yapma balik en saglikli yemek balik yemekle iyi yapmissin emin ol gevrekle kilo verirsin birakinca 5 mislisini alirsin kendimden biliyorum canim bende gevrek yaptim 4 kilo verdim.ac gezdim resmen sonra doyetten bikip kitliktan cikmis gibi yedim 10 kilo aldim sağlık herseyden kıymetli

Karatay guzel bi dyet canim

Senin sporlarına bayılıyorum bebegim

Kuzum sen tarti sonucu vermismiydin ?

Menum
Sabah
1 tane kepekli tost (peynirli)
Domates
Salatalık
2 tane zeytin

Öğlen
Tavuk ciger
1 dilim tam buğday ekmek
Sogan salatasi

Aksam
Tonbalikli marol salatasi (yicem 6da)

Spor
1 saat yürüyüş

Su 3litre

Cok guzel canimmm super gidiyosun

Sagol canim iyiki sizde buraya gelmissiniz super bi butun olduk
Öğlen umarim ciss yememissindir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…