6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

günaydın dün yazmadım yediklerimi ben bile şoktayım sabah tartıya çıktım dün ki yemeğe kç gram almışım diye birde ne göreyim 74.90 ! aman allahım dedim ne yapmışım kendime . bugün sabah eşim avakadolu muzlu süt yaptı 1 büyük bardak onu içtim. öğlen tarhana çorbası yapacam erişteli akşamı bilmiyorum

Günaydın kızlar bugün daha dikkatli olucam çok enerjiğim
Kahvaltı
2dilim uno denge
1yumurta
5zeytin
Peynir
Domates salatalık
1çay kaşığı tahin pekmez
Çay

Bende o hatayı hep yaparım kilo koruyamama sebebim bu işte bugünü çok hafif geçir bence öğlen ton balıklı salata akşam yoğurt çorba gibi ozaman dengelersin bence canım...

Kahvaltıasatirmali yumurta , peynir, zeytin,1 mandalina 2 dilim elma, ceviz bolca (kaynanami bekledik 11.30 tu saat)
Aksam yemegi:1 kase yeşil mercimek, salata,2 kasik manti (tadina baktim özlemişim) 1 tane küçük köfte.
Menün çok güzel canım gayet iyisin..

Çok iyi gidiyorsun canım bi kaptan olarak tam gaz veriyorsun senin motive etmen çok güzel...

Bende o hatayı hep yaparım kilo koruyamama sebebim bu işte bugünü çok hafif geçir bence öğlen ton balıklı salata akşam yoğurt çorba gibi ozaman dengelersin bence canım...
inşallah bugün süt ile başladım öğlen çorba akşam salata soda gidersem dengelerim inşallah

Çok iyi gidiyorsun canım bi kaptan olarak tam gaz veriyorsun senin motive etmen çok güzel...
Spor olarak bende dans ederim

Spor olarak bende dans ederim

Günaydın kızlar;
Sabah kalktım aynada baktım kendime ve memnun oldum. Geçen hafta muffin kekler gibi olan hamileye benzeyen göbeğim normal! bir hale gelmiş hatta kendine göre baya düzleşmiş.
M masalim iyiki açmış bu konuyu dedim.
Saat 10:00 gibi herkes kalkınca kahvaltı hazırladım patatesli omlet yaptım ev ahalisine kendime de yumurta haşlamadım bugün.

Sabah kalkınca 2 bardak su
Kahvaltı:
patatesli yumurta
azıcık kırık peynir
bir avuç taze nane
iki minik dilim köy ekmeği (normal bir dilim kadar)

Bugün öğleden sonra bir toplantım var akşam da iki öğrencim. Toplantı dışarıda bir mekanda olacak bakalım nasıl geçecek yemek olayı. Israrcı veli var bi de bugün epey sağlam durmam gerekiyor. (artık daha fazla ısrar ederse yalan söylemeyi bile düşünüyorum şeker başladı diye, gerçi hayır demezsem kadına kesin şeker hastası olurum o da ayrı mevzu)
Dün yüzmeden sonra bütün eklemlerim açıldı sanki ama bugün vakit yok akşam gelince ip atlarım sadece.

Çok öpüyorum herkesi.
Güzel günleriniz olsun

kızlar gece 1,30 a kadar ders çalışıyorum 3 gündür şubata kadar böyle gidecek ders çalışırken kalorisi düşük tarifleriniz var mı vereceğiniz protin slata ve meyveli yoğurt hariç onları yiyemiyorum

Selam kızlar menümü paylaşayım hemen :)
Sabah:1 büyük bardak su( akşamdan ceviz atmştım)
Şerkersiz kahve,2 dilim light etimek,peynir,dereotu,maydonoz
arada işyerinde çay ve şekersiz kahve içtim . Öğle yemekten önce sütte içebilirim azcık acıktım
Öğlende işyerinde: Mercimek çorbası ve patates graten varmış, akşamda artık annem ne yaptıysa :)
Dün akşam biraz kaçtı tatlı falan regl dönemi malesef ama bugün daha çok dikkat edeceğim. İşyerindeki dolabıma süt,eti form bisküvi ve incir koydum tatlı krizimi,açlığımı bastırmak için. Hadi bakalım kolaylıklar

Bu sabah yaptığım sporlar 30 dakika eliptik

11 dakika twister

41 dakika pilates

Dambil aldık dün 10 dakika çalıştım Bugün de 11 dakika çalışacağım insallah... ben diyet yapmıyorum ama sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum fakat canım isterse 18.00 e kadar mutlaka bir çikolata bi çubuk kraker yiyorum esim eve aldığı için pişman değilim yemesem daha sonra daha çok yerim çünkü gidecekse kilolar boyle gitsin gerçi 52.9 da takılı kaldım ama bir kirilma noktası olacaktır elbette zaten benim amacım yağ yakip kas yapmak bakalım

Sağol canım ben Karatay Diyeti yapıyorum ve bundan sonra sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Arkadaşlar az ve sik besleniyorlar ben öyle pek yapamadim diyetisyenwde gittim en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.bide bebisler var 3 tane ben ara öğün e vakit bulumam.Sen neler yapiyosun?

Kahvaltı:2 haşlama yumurta, peynir,1 zeytin, bolca ceviz,1 mandalina 5 6 tane balkabağı (sekersiz pişirilmiş) az ev yufkasi.Bebeklerimin aşı si vardi kahvaltı gec 11.15 gibi bitirebildim akşam yemeğini 18.00 gibi yerim.
Akşam:1kase yesil mercimek, nohut getirmis annem salata yoğurt yemeyi düşünüyorum. Hepinize kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…