tşk ederim. kuralları okudum güncel kilom 68,10 hedefim 60,00 olmak inşallahKurallarimiz ilk sayfada canim hoşgeldin
Bende o hatayı hep yaparım kilo koruyamama sebebim bu işte bugünü çok hafif geçir bence öğlen ton balıklı salata akşam yoğurt çorba gibi ozaman dengelersin bence canım...günaydın dün yazmadım yediklerimi ben bile şoktayım sabah tartıya çıktım dün ki yemeğe kç gram almışım diye birde ne göreyim 74.90 ! aman allahım dedim ne yapmışım kendime . bugün sabah eşim avakadolu muzlu süt yaptı 1 büyük bardak onu içtim. öğlen tarhana çorbası yapacam erişteli akşamı bilmiyorum
Hoş geldin canım inşallah hepberaber hedeflerimize ulaşırız...tşk ederim. kuralları okudum güncel kilom 68,10 hedefim 60,00 olmak inşallah
Menün çok güzel canım gayet iyisin..Kahvaltıasatirmali yumurta , peynir, zeytin,1 mandalina 2 dilim elma, ceviz bolca (kaynanami bekledik 11.30 tu saat)
Aksam yemegi:1 kase yeşil mercimek, salata,2 kasik manti (tadina baktim özlemişim) 1 tane küçük köfte.
Çok iyi gidiyorsun canım bi kaptan olarak tam gaz veriyorsun senin motive etmen çok güzel...Menum kizlar
Sabah
Az peynir
2 zeytin
1 tane yumurta haslanmasi
1 dilim tambugday ekmek
1 adet salatalik
1 acibiber
Şekersiz cay
Öğlen
2 kasik bulgur pilavi
Avuc içi kadar et izgara
1 bardak ayran
Aksam
1 kase kabak corbasi
1 bardak ayran
Su 3litre
Spor
30 dk dans
inşallah bugün süt ile başladım öğlen çorba akşam salata soda gidersem dengelerim inşallahBende o hatayı hep yaparım kilo koruyamama sebebim bu işte bugünü çok hafif geçir bence öğlen ton balıklı salata akşam yoğurt çorba gibi ozaman dengelersin bence canım...
Çok iyi gidiyorsun canım bi kaptan olarak tam gaz veriyorsun senin motive etmen çok güzel...Menum kizlar
Sabah
Az peynir
2 zeytin
1 dilim tambugday ekmek
1 adet salatalik
1 acibiber
Şekersiz cay
Öğlen
2 kasik bulgur pilavi
Avuc içi kadar et izgara
1 bardak ayran
Aksam
1 kase kabak corbasi
1 bardak ayran
Su 3litre
Spor
30 dk dans
Sabah
Az peynir
2 zeytin
1 dilim tambugday ekmek
1 adet salatalik
1 acibiber
Şekersiz cay
Öğlen
2 kasik bulgur pilavi
Avuc içi kadar et izgara
1 bardak ayran
Aksam
1 kase kabak corbasi
1 bardak ayran
Su 3litre
Spor
30 dk dans
Birde spor yaptınmı tamamdırinşallah bugün süt ile başladım öğlen çorba akşam salata soda gidersem dengelerim inşallah
inşallah canımBirde spor yaptınmı tamamdır
Menün çok güzel canım gayet iyisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?