• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Kızlar size bisi sorucam biraz sacma ama evde olanlar calismayanlar sabah kacta kalkiyosunuz ben bi türlü erken kullaniyorum en erken 10 bazen daha erken uyanıyorum ama ondada kalkmaya çalışırken tekrar uyuyup kaliyorum

Ben sabah ezanında uyaniyorum sonra namaz kilip kahvemi hazirlarim esime kahvaltıyı hazirlarim sonra elmami yiyip pilatesimi yaparim sonrada bebeğim uyanır genelde .

Bir süre kalkmaya çalış saatini kur beynini ayarla bir kaç gün yapabilirsen sonra alışkanlık oluyor zaten

Epilasyondan sonra 3 gün surmemek gerek diye okumustum internette kil köklerini besler diye yağ krem vs.... maskelerden sonra sürülebilir elbette... ben cildimi makyajimi felan hakiki zeytinyağı ve suyla temizliyorum yumusacik oluyor ve çok güzel temizliyor ....

Birde şöyle yapıyorum cilt parlıyor çok güzel oluyor önce temiz cilde hakiki zeytinyağı sürüyorum biraz bekletip uni baby nin bebek yağını suuruyorum bazen susam yagida suruuyorum sonra mustelanin pişik kremini yüzüme sürüyorum çok güzel oluyor parlak bembeyaz oluyor pişik kremini cilt zamanla emiyor zaten içindeki çinko maddesinden ötürü kirisikliklarada iyi gelir diye biliyorum
ben bir ara yüzüme kendi yaptığımız kantron yağını sürdüm biliyorsun zeytin yğı ile ypılıyor ama sonra yine hüsran oluyor .vücuduna ne kullanıyorsun ben arko duşta kremini kullanıyorum çok güzel yapıyor kaşındırmıyor nivea kaşıntı yapmıştı.kışın yeterli gelmiyor tabi umuyorum ki kilo verince vücudum normal ayarlarına döner

Ben sabah ezanında uyaniyorum sonra namaz kilip kahvemi hazirlarim esime kahvaltıyı hazirlarim sonra elmami yiyip pilatesimi yaparim sonrada bebeğim uyanır genelde .

Bir süre kalkmaya çalış saatini kur beynini ayarla bir kaç gün yapabilirsen sonra alışkanlık oluyor zaten
ne mutlu sabah namazına kalkıyorsun allah kabul etsin

ben bir ara yüzüme kendi yaptığımız kantron yağını sürdüm biliyorsun zeytin yğı ile ypılıyor ama sonra yine hüsran oluyor .vücuduna ne kullanıyorsun ben arko duşta kremini kullanıyorum çok güzel yapıyor kaşındırmıyor nivea kaşıntı yapmıştı.kışın yeterli gelmiyor tabi umuyorum ki kilo verince vücudum normal ayarlarına döner

İnşallah canım ben zeytinyağı kullanıyorum vucudumuda spreyin içine basalttim güzel oluyor zeytinyağı kokusunu alsın diyede üni baby bebek yağını sürüyorum ardına bana en iyi gelen ürünler... birde arkadasimin aloe vera ürünü vardı onu kullanmistim yumuşacık yapmıştı yüzümü belki onun bi ürününü alırım denemek için....kantron yağı onu arastiriyodum bende hemen yumusatiyormus cildi ayak bas parmagimin kenarı sertleşti kantron yağımi alsam diye dusunuyordum gerçi zeytinyağı sürüp gece pamuklu çorapla yatıcam belki geçer o sertlik bakalım....

ne mutlu sabah namazına kalkıyorsun allah kabul etsin
Amin saol her zaman kalkamiyorum ama o kadar spor yapıyorum saatlerce namazimida kılmam lazim diye vicdanim bağırıyor tabi yeni yeni düzene koymaya başladım allah herkese nasip etsin biraktirmasin

Bu aralar deli gibi kendimle uğraşıyorum aslında kızlar ben çok mutlu oldugumda çok yerim ve kendimle bu kadar uğraşmam ama eşimden gördüğüm hayal kırıklığını unutmak için bütün enerjimi kendime ve bebeğime veriyorum isede yarıyor unutuyor insan allah başka dert vermesin :D

Iyi aksamlar kizlar
Sabah kahvaltı olarak 1 simit yedim

Öğlen
ezogelin corbasi ve 1 tane karniyarik (nasil karniyariksa artik domates ve sogan vardı icinde kiyma falan sifir yoktu) 1elma

Aksam
Nesfit yogurtla yedim
60 dk kosumu da yaptim
2 lt su ictim

Bu aralar deli gibi kendimle uğraşıyorum aslında kızlar ben çok mutlu oldugumda çok yerim ve kendimle bu kadar uğraşmam ama eşimden gördüğüm hayal kırıklığını unutmak için bütün enerjimi kendime ve bebeğime veriyorum isede yarıyor unutuyor insan allah başka dert vermesin :KK70:
Zaten kirginliklarimizi bastırmak için birşeylere ağırlık veririz sende spora veriyorsun amin

Kızlaaaaaar çok yoruldum dersten sonra koştur koştur havuza ama yine de 20 dk geç kaldım. Bugün 1 saat yüzebildim.
çıktım tabi deli gibi acıkmışım..

Sabah yazmıştım akşam üzere
Salata ve yoğurt yiyince acıktım havuzdan önce 4 tane form bisküvi yedim.
Eve geldim kızımın elindeki poğaçanın ucundan kopardım sonra yeşil çayımı demledim şimdi 1 çay bardağı(ajda bardak) içine koyduğum müslimi yiyorum içine 3 tane kuru kayısı doğradım.
Öğrencimin anneannesi mantı açmış haşlıyordu ye bi tabak diye ısrar etti yemedim ama çok canım çekti. Bu hafta da güzel kilo verirsem pazar ya da salı yapacağım inş.

İyi geceler

Kızlar ben bugün kahvaltı yapmadım
Öğlen çeyrek tost yedim domates biber kornison kaşarlı birz çok gbi ama çok acikmistim temizlige dalinca
Aralarda detox suyumu içtim 1.5 litre
Aksam mercimek corbasi (2 kepce)
2kasik kadar biber kızartması yoğurtlu sarimsakli 2 ince dilim ispanakli börek 1bardak çay içtim birazdan mistik çayı yapicam yatarkende yogurt kürü spor olarak bugün temizlik yaptım spor sayılır heralde canlar iyi geceler

Iyi aksamlar kizlar
Sabah kahvaltı olarak 1 simit yedim

Öğlen
ezogelin corbasi ve 1 tane karniyarik (nasil karniyariksa artik domates ve sogan vardı icinde kiyma falan sifir yoktu) 1elma

Aksam
Nesfit yogurtla yedim
60 dk kosumu da yaptim
2 lt su ictim

1 simit=4dilim ekmek bende simide bayılırım hele zil calsada 1 bardak cayla okulda süper ama bu kadar ugrasiyosun..
Bide 60 dk koşu yerine yürüyüş yapsan Canan Karatay deli kosmanin sekeri yükseltigini söylüyor. Ins bu hafta istedigin kiloyu verirsin.

Nuffiun zaten bu kacamaklar olmasa daha cabuk kilo veririzde olmuyo yalniz akşam degilde sabah kahvaltı da yapsak vücut daha iyi yakar.kolay gelsin

Kahvaltı:Pasatirmali yumurta , peynir, zeytin,1 mandalina 2 dilim elma, ceviz bolca (kaynanami bekledik 11.30 tu saat)
Aksam yemegi:1 kase yeşil mercimek, salata,2 kasik manti (tadina baktim özlemişim) 1 tane küçük köfte.

Masalım ellerine sağlık çok ugrasiyosun bide grup oldugumuz listeyi 1.sayfaya koyabilirsin.
Bugün yorucuydu hepinize allah rahatlik versin iyi geceler

1 simit=4dilim ekmek bende simide bayılırım hele zil calsada 1 bardak cayla okulda süper ama bu kadar ugrasiyosun..
Bide 60 dk koşu yerine yürüyüş yapsan Canan Karatay deli kosmanin sekeri yükseltigini söylüyor. Ins bu hafta istedigin kiloyu verirsin.
Simiti herzaman yemiyorum ama bu hafta 2 3 kere yedim kosu derken oyle haldir haldir kosmuyorum tempolu yuruyus desem daha iyi olur

Back