• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Evet benim cildim kuru ve ilk 3 gün kurusa bile cilde krem yağ surmemek ge rek beslemesin diye kil köklerini ...benin ilk gün yakıyor dedigin gibi sonraki 2 gün yakmıyor
benim de öyle özellikle tüp b.tedavisinden sonra daha kötü oldu cildim. pütür pütür oluyor yves rocher ürünlerini kullanmaya başladım düzeldi biraz.cilt krursa 3 gün birşey sürmemek gerek dedin maskeden sonra değil mi .cildini neyle temizliyorsun benim karın bölgem bile kuru

Kızlar size bisi sorucam biraz sacma ama evde olanlar calismayanlar sabah kacta kalkiyosunuz ben bi türlü erken kullaniyorum en erken 10 bazen daha erken uyanıyorum ama ondada kalkmaya çalışırken tekrar uyuyup kaliyorum

Merhabalar kızlar :)
Hemen menümü paylaşayım sizlerle.
Sabah: Büyük bardak su8akşamdan 1 adet ceviz atmıştım içine)
Şekersiz kahve,1 dilim light etimek,peynir,maydonoz ve dere otu, 1 adet haşlanmış yumurta

Öğlende işyerinde nohut pilav varmış
Regliyim sanırım öğlen şekerpare varmış 1 adet yiyebilirim:olamaz:
Arada :1 bardak yeşil çay ve şekersiz kahve içtim.
Akşam artık annem ne yaptıysa yiycem tabiki ekmeksiz. Herkese iyi günler dilerim ve bol eksiler:spor:

Kızlar size bisi sorucam biraz sacma ama evde olanlar calismayanlar sabah kacta kalkiyosunuz ben bi türlü erken kullaniyorum en erken 10 bazen daha erken uyanıyorum ama ondada kalkmaya çalışırken tekrar uyuyup kaliyorum
Valla erken bile kalkıyosun ben evde olsam yatarım heralde saat 12 ye kadar ama evde olsamda oğlum uyutmuyor sekizde kalkıyo ayrıca sabahları hafta içi işe giderken kocam resmen yerlerden süpürüyor beni isyan ederek gidiyorum

Bu arada menümü paylaşayım sabah yarım simit ve çay
Öğlense; 1 porsiyon etli nohut
Yarım porsiyon bulgur pilavı
Yarım kase cacık

Herkese günaydın kızlar ben bugün çok sıkı başladım valla sonu hayır ola. Ama sabah tartıldığımda dünden dolayı 200 gram daha almışım ve 99.700 çıktım yani başlangıç kilom bu bakalım haftaya kaç olucak... bu arada kahvaltımı yazayım çok basit yarım simit ve çay (ama şekerli) :KK43:
hosgeldin canım kilomuz birbirine cok yakin hemde ayni gruptayiz

Merhaba can kızlar,
Sabahtan öğlene kaçmış kahvaltım 1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
4 zeytin
1 salatalık 3 yaprak marul 1 parça maydanoz ve taze nane
abarttım artık ama 2 dilim uno büyüklüğünde köy ekmeği

Öğleden sonra
1 mandalina 1 sade türk kahvesi
Akşam patates salatası ayran
1 de yarım kır pidesi kıymalı

Bugün ablam ve çocukları geldi kızıma bakmaya poğaça ve kek de yaptım ama kendim yemedim..
Velim çok lezzetli görünen etli patatesli pilav yapmıştı yemedim bi yerde lokma döküyorlardı yolumu değiştirdim içim gitti (lokma sevmem ama tatlı istiyor insan)
Öğlen 20 dk akşam 45 dk toplam 65 dk yürüyüş.
Şimdi de kayısılı form çayı içiyorum.

Su az bugün 10 bardak oldu
:KK49::KK49::KK49:
:spor::spor::spor:
:KK73::KK73::KK73:
harikasın canım

Ehem köhem "sevgili grup arkadaşlarım" ve _Masalim_ _Masalim_ beni sizler var ettiniz diye başlamak istiyorum.
Harika bir motivasyon kaynağı bu grup. Menü yazacağım diye yememeye çalışıyorum diyette bu yenir mi denmesin diye.

İnşallah haftaya da 700-1000 arası gider.

Bu arada haftada bir gittiğim öğrencimin annesi hocam siz kilo mu verdiniz dedi?
Sen kilo mu aldın sorusundan sonra bunu duymak en büyük ödül.

Yaşasın kadınlar kulubü!!
sevgili grup arkadaşım seni ve aytozuvegeceyi tebrik ederim. gerçekten harika bir sonuç

MRHB KIZLAR bende size katılmak istiyorum belli kontejanınız varmı acaba kurallarınız nedir.

bugün ki menüm
kahvaltı
kahvaltılı bir toplantıdaydım. tabağıma 1 yemek kaşığı tulum peyniri, 2 ince dilim beyaz peynir, 4 adet zeytin, bol domates-salatalık, yarım kk kadar labne ve 1 çay kaşığı kadar bal aldım. sadece beyaz ekmek vardı. o yüzden ekmeğin ucundan biraz yedim.

öğle
bir arkadaş okula kısır getirecek. ondan 5 yemek kaşığı ve 1 bardak ayran alıcam.

ara 17.00 1 fincan yeşil çay- 3 adet hurma

akşam
5 yemek kaşığı kabak yemeği
salata(yağsız-limonlu)
4 yemek kaşığı yoğurt
2 kepçe çorba

20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüş sonrası yarım muz-1 mandalina
gün boyu 12 bardak su

Bu arada yemeklerin yanında bol su tüketiyorum çok seviyorum su içmeyi sırf işyerinde 1,5-2 lt içiyorumdur. Su içömeyi ihmal etmeyin hanımlar :)

1,50 lt su yanımda duruyor o bana ben ona bakıyorum ve fabrikanın yemekleri çok tuzlu geliyor bacaklarım geriliyo 3 4 gündür ne yapıcam bilemiyorum ödem atıcı hap var içemiyorum regli olayım ondan sonra ya hamilelik varsa diye içmiyorum her akşamda spor da yapıyorum

1,50 lt su yanımda duruyor o bana ben ona bakıyorum ve fabrikanın yemekleri çok tuzlu geliyor bacaklarım geriliyo 3 4 gündür ne yapıcam bilemiyorum ödem atıcı hap var içemiyorum regli olayım ondan sonra ya hamilelik varsa diye içmiyorum her akşamda spor da yapıyorum
Cnn günün geciyomu insallah bebiş vardir

benim de öyle özellikle tüp b.tedavisinden sonra daha kötü oldu cildim. pütür pütür oluyor yves rocher ürünlerini kullanmaya başladım düzeldi biraz.cilt krursa 3 gün birşey sürmemek gerek dedin maskeden sonra değil mi .cildini neyle temizliyorsun benim karın bölgem bile kuru
Epilasyondan sonra 3 gün surmemek gerek diye okumustum internette kil köklerini besler diye yağ krem vs.... maskelerden sonra sürülebilir elbette... ben cildimi makyajimi felan hakiki zeytinyağı ve suyla temizliyorum yumusacik oluyor ve çok güzel temizliyor ....

Birde şöyle yapıyorum cilt parlıyor çok güzel oluyor önce temiz cilde hakiki zeytinyağı sürüyorum biraz bekletip uni baby nin bebek yağını suuruyorum bazen susam yagida suruuyorum sonra mustelanin pişik kremini yüzüme sürüyorum çok güzel oluyor parlak bembeyaz oluyor pişik kremini cilt zamanla emiyor zaten içindeki çinko maddesinden ötürü kirisikliklarada iyi gelir diye biliyorum

Back