- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
benim de öyle özellikle tüp b.tedavisinden sonra daha kötü oldu cildim. pütür pütür oluyor yves rocher ürünlerini kullanmaya başladım düzeldi biraz.cilt krursa 3 gün birşey sürmemek gerek dedin maskeden sonra değil mi .cildini neyle temizliyorsun benim karın bölgem bile kuruEvet benim cildim kuru ve ilk 3 gün kurusa bile cilde krem yağ surmemek ge rek beslemesin diye kil köklerini ...benin ilk gün yakıyor dedigin gibi sonraki 2 gün yakmıyor
Valla erken bile kalkıyosun ben evde olsam yatarım heralde saat 12 ye kadar ama evde olsamda oğlum uyutmuyor sekizde kalkıyo ayrıca sabahları hafta içi işe giderken kocam resmen yerlerden süpürüyor beni isyan ederek gidiyorumKızlar size bisi sorucam biraz sacma ama evde olanlar calismayanlar sabah kacta kalkiyosunuz ben bi türlü erken kullaniyorum en erken 10 bazen daha erken uyanıyorum ama ondada kalkmaya çalışırken tekrar uyuyup kaliyorum
hosgeldin canım kilomuz birbirine cok yakin hemde ayni gruptayizHerkese günaydın kızlar ben bugün çok sıkı başladım valla sonu hayır ola. Ama sabah tartıldığımda dünden dolayı 200 gram daha almışım ve 99.700 çıktım yani başlangıç kilom bu bakalım haftaya kaç olucak... bu arada kahvaltımı yazayım çok basit yarım simit ve çay (ama şekerli)
teşekkür ederim canım. amaçlarımıza hep birlikte ulaşırız inşallahZ zeynepefe1111 ilk birincilik grubumuza geldi sayende..Tebrikler canım
harikasın canımMerhaba can kızlar,
Sabahtan öğlene kaçmış kahvaltım 1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
4 zeytin
1 salatalık 3 yaprak marul 1 parça maydanoz ve taze nane
abarttım artık ama 2 dilim uno büyüklüğünde köy ekmeği
Öğleden sonra
1 mandalina 1 sade türk kahvesi
Akşam patates salatası ayran
1 de yarım kır pidesi kıymalı
Bugün ablam ve çocukları geldi kızıma bakmaya poğaça ve kek de yaptım ama kendim yemedim..
Velim çok lezzetli görünen etli patatesli pilav yapmıştı yemedim bi yerde lokma döküyorlardı yolumu değiştirdim içim gitti (lokma sevmem ama tatlı istiyor insan)
Öğlen 20 dk akşam 45 dk toplam 65 dk yürüyüş.
Şimdi de kayısılı form çayı içiyorum.
Su az bugün 10 bardak oldu
sevgili grup arkadaşım seni ve aytozuvegeceyi tebrik ederim. gerçekten harika bir sonuçEhem köhem "sevgili grup arkadaşlarım" ve_Masalim_ beni sizler var ettiniz diye başlamak istiyorum.
Harika bir motivasyon kaynağı bu grup. Menü yazacağım diye yememeye çalışıyorum diyette bu yenir mi denmesin diye.
İnşallah haftaya da 700-1000 arası gider.
Bu arada haftada bir gittiğim öğrencimin annesi hocam siz kilo mu verdiniz dedi?
Sen kilo mu aldın sorusundan sonra bunu duymak en büyük ödül.
Yaşasın kadınlar kulubü!!
ben de seni tebrik ederim. ilk hafta olmasına rağmen harika kilo vermişsin.:))Aynen ben de tebrik ediyorum
bu arada grupca her birimiz 1 kilodan fazla vermisiz
Cnn günün geciyomu insallah bebiş vardir1,50 lt su yanımda duruyor o bana ben ona bakıyorum ve fabrikanın yemekleri çok tuzlu geliyor bacaklarım geriliyo 3 4 gündür ne yapıcam bilemiyorum ödem atıcı hap var içemiyorum regli olayım ondan sonra ya hamilelik varsa diye içmiyorum her akşamda spor da yapıyorum
yok daha geçmedi umutluyum bu aydan inş hamileyimdirCnn günün geciyomu insallah bebiş vardir
Epilasyondan sonra 3 gün surmemek gerek diye okumustum internette kil köklerini besler diye yağ krem vs.... maskelerden sonra sürülebilir elbette... ben cildimi makyajimi felan hakiki zeytinyağı ve suyla temizliyorum yumusacik oluyor ve çok güzel temizliyor ....benim de öyle özellikle tüp b.tedavisinden sonra daha kötü oldu cildim. pütür pütür oluyor yves rocher ürünlerini kullanmaya başladım düzeldi biraz.cilt krursa 3 gün birşey sürmemek gerek dedin maskeden sonra değil mi .cildini neyle temizliyorsun benim karın bölgem bile kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?