Kızlar kendime uygulayacağım 15 günlük programınin ilk günündeyim şimdiye kadar yaptiklarimi anlatayim hatta bazı bakimlarimida anlatayım belki fayda olur bilgiler
Öncelikle sabah şekersiz türk kahvesi içtim sonra yoğurt kurumu yedim içinde zencefil zerdeçal ve tarçın olan...
Daha sonra yüzüme sütle karistirdigim pirinç unu ve bal karisimini sürdüm 30 dakika beklettim ilik ve soğuk suyla yıkadım( bunu hergun yapicam sütle değil suyla ama)
Sonra karnıma ve üst bacağıma biberiye yağı sürdüm strecle kapattım ve
ebru sallı ile super karin videosunun 41 dakikasını yaptım ... ve elma yedim
Ardından 10 dakika twister yaptım 2 dakikasını 1 kg lik ağırlık kullanarak yaptım ve gün kurusu yedim 1 tane birde zeytinyağlı yumurta yedim
Bebeğim uyuyunca 30 dakika eliptik yaptım 12 km yazıyordu
Simdi ayak bakımı yapıyorum haftada bir kez yapicam bunuda
Önce ayak banyosu
Limom tarçın süt zeytinyağı ilik su karisimini ayaklarımı 15 dakika bekletiyorum sonra sabunlu suyla yıkayıp guzelcene kuruluyorum sonra krem sürüp törpü yapicam
Bu arada bir bilgi daha vereyim epilasyondan sonra ilk 3 gün tuzlu su ile orayı 30 dk bekletin ve limon kolanyasida sürebilirsiniz killarin çok geç çıkmasını sağlıyor sevgiler
Ayak bakimindan sonra dusumu alıp aksam yemegimi hazirlicam biraz ev işi ardından kızımı dışarda gezdiricem :)
Bugün böyle yazmak istedim çok uzun oldu