• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Canim bu bizim ilk haftamizdi kaldi 5 haftamiz alndin canim kolay gelsin simdi bana 5 haftalik hedefin nedir soylermisin?
Herkese günaydın kızlar ben bugün çok sıkı başladım valla sonu hayır ola. Ama sabah tartıldığımda dünden dolayı 200 gram daha almışım ve 99.700 çıktım yani başlangıç kilom bu bakalım haftaya kaç olucak... bu arada kahvaltımı yazayım çok basit yarım simit ve çay (ama şekerli) :(

Gunaydin sevgili gunluk arkadaslarim
yep yeni bir hafta basladi ve 5 haftamiz kaldi.
Hadi herkes toparlansin bu hafta daha eglenceli olacak

Dunku menumu yazmiyorum azicik cizgimi bozdum ama devam ediyoruz

Bugun Kahvaltim

2 dilim kepekli ekmeginin arasina
domates salatalik peynir maydonoz ekledim yedim

Simdi de demleme yesilcay icecegim

Evde leslie 3 mil yapmayi dusunuyorum
hiç degilse haftada 4 gun yaparsam kardir
bir de gunde 10 dakika twester yapsam yeter
zaten spor konusunda tembelim bakalim insallah yapabilirim
Ya bende su lesliyi anlayamadım kızlar nsl baslaniyo yerinde sayiyo gbi yapio sanki

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta, peynir,3 zeytin 1tane köfte bugün kahvaltı gec kaldi bebegim sabaha kadar uyumadi ceviz bolca.
Aksam:yeşil mercimek çorbası (ama pismemis çocuklar dan anca) lahmacun ceyrek biraz bulgur pilavi, karniyarik vardi oda yarim bide görümcem tatli yollamis tatlarina baktim.
KIZLAR eksileri görünce gevsemiyoruz aynen devam dimi?
ah ben gevşedim ya :KK16: pazartesi ders çalışmaya başladım dünde 1 kilo eksiği görünce marketten gofret aldım çilekli ve kakao vanilyalı , yanınada biskremin elmalısı çıkmış dayanamadım aldım 5 6 bardak çay içtim süt içtim hazmedemeyince soda içtim üstüne de 5 6 bardak çay içtim ama gece 1,30 tu yatağa girdim çamaşır katladım çamaşır serdim makine çalıştım umarım bugün dizginlerim kendimi .. birinin bana bunu yapması lazım :KK4: yemeyi durdurmam için :KK70:

Herkese günaydın kızlar ben bugün çok sıkı başladım valla sonu hayır ola. Ama sabah tartıldığımda dünden dolayı 200 gram daha almışım ve 99.700 çıktım yani başlangıç kilom bu bakalım haftaya kaç olucak... bu arada kahvaltımı yazayım çok basit yarım simit ve çay (ama şekerli) :KK43:
çalışan bir bayansın sanırım sende..sabah erken uyanıyorsan kendine iş yerinde yiyeceğin birşeyler hazırla soğuk sandiviç olur tost olmadı domates peynir salatalık koy çantana bunlar zor geliyorsadece nesfit tüket 1 kase 2 dk yersin çıkmadan 1 kase ama ilk başlarda tok tutmaz ama alışırsın iki gün sonra

çalışan bir bayansın sanırım sende..sabah erken uyanıyorsan kendine iş yerinde yiyeceğin birşeyler hazırla soğuk sandiviç olur tost olmadı domates peynir salatalık koy çantana bunlar zor geliyorsadece nesfit tüket 1 kase 2 dk yersin çıkmadan 1 kase ama ilk başlarda tok tutmaz ama alışırsın iki gün sonra
Evet canım öğretmenim yiyecek çok şey oluyo öğretmenler odasında kahvaltılar falan derken bu hale geldim ama artık dediğin gibi yapmalı.. ya ben simit ve poğaçadan geldim bu hale

Kızlar kendime uygulayacağım 15 günlük programınin ilk günündeyim şimdiye kadar yaptiklarimi anlatayim hatta bazı bakimlarimida anlatayım belki fayda olur bilgiler

Öncelikle sabah şekersiz türk kahvesi içtim sonra yoğurt kurumu yedim içinde zencefil zerdeçal ve tarçın olan...

Daha sonra yüzüme sütle karistirdigim pirinç unu ve bal karisimini sürdüm 30 dakika beklettim ilik ve soğuk suyla yıkadım( bunu hergun yapicam sütle değil suyla ama)

Sonra karnıma ve üst bacağıma biberiye yağı sürdüm strecle kapattım ve

ebru sallı ile super karin videosunun 41 dakikasını yaptım ... ve elma yedim

Ardından 10 dakika twister yaptım 2 dakikasını 1 kg lik ağırlık kullanarak yaptım ve gün kurusu yedim 1 tane birde zeytinyağlı yumurta yedim

Bebeğim uyuyunca 30 dakika eliptik yaptım 12 km yazıyordu

Simdi ayak bakımı yapıyorum haftada bir kez yapicam bunuda

Önce ayak banyosu

Limom tarçın süt zeytinyağı ilik su karisimini ayaklarımı 15 dakika bekletiyorum sonra sabunlu suyla yıkayıp guzelcene kuruluyorum sonra krem sürüp törpü yapicam

Bu arada bir bilgi daha vereyim epilasyondan sonra ilk 3 gün tuzlu su ile orayı 30 dk bekletin ve limon kolanyasida sürebilirsiniz killarin çok geç çıkmasını sağlıyor sevgiler ;)

Ayak bakimindan sonra dusumu alıp aksam yemegimi hazirlicam biraz ev işi ardından kızımı dışarda gezdiricem :)

Bugün böyle yazmak istedim çok uzun oldu :D

Kızlar kendime uygulayacağım 15 günlük programınin ilk günündeyim şimdiye kadar yaptiklarimi anlatayim hatta bazı bakimlarimida anlatayım belki fayda olur bilgiler

Öncelikle sabah şekersiz türk kahvesi içtim sonra yoğurt kurumu yedim içinde zencefil zerdeçal ve tarçın olan...

Daha sonra yüzüme sütle karistirdigim pirinç unu ve bal karisimini sürdüm 30 dakika beklettim ilik ve soğuk suyla yıkadım( bunu hergun yapicam sütle değil suyla ama)

Ardından 10 dakika twister yaptım 2 dakikasını 1 kg lik ağırlık kullanarak yaptım ve gün kurusu yedim 1 tane birde zeytinyağlı yumurta yedim

Önce ayak banyosu

Limom tarçın süt zeytinyağı ilik su karisimini ayaklarımı 15 dakika bekletiyorum sonra sabunlu suyla yıkayıp guzelcene kuruluyorum sonra krem sürüp törpü yapicam

Bu arada bir bilgi daha vereyim epilasyondan sonra ilk 3 gün tuzlu su ile orayı 30 dk bekletin ve limon kolanyasida sürebilirsiniz killarin çok geç çıkmasını sağlıyor sevgiler :KK66:

Ayak bakimindan sonra dusumu alıp aksam yemegimi hazirlicam biraz ev işi ardından kızımı dışarda gezdiricem :)

Bugün böyle yazmak istedim çok uzun oldu :KK70:
Masallah cnm güzel bilgilerin için teşekkürler ayak bakımı için saydıklarının miktarı varmı yoksa göz kararımı onu merak ettim

Önce ayak banyosu

Bu arada bir bilgi daha vereyim epilasyondan sonra ilk 3 gün tuzlu su ile orayı 30 dk bekletin ve limon kolanyasida sürebilirsiniz killarin çok geç çıkmasını sağlıyor sevgiler :KK66:

Bugün böyle yazmak istedim çok uzun oldu :KK70:
yaptığınız bakımlar kuru ciltler için mi .ben epilasyondan sonra direk limon sıkıp sürüyordum bir ara acayip ykıyor:)

Bu haftanin birincisine alkislar gelsin

-1400 kiloyla birinciligi hak eden arkadasimiz A askts :KK9::KK9::KK9: butun alkislar sana gelsin tebrikler kuzum:KK73:
Ehem köhem "sevgili grup arkadaşlarım" ve _Masalim_ _Masalim_ beni sizler var ettiniz diye başlamak istiyorum.
Harika bir motivasyon kaynağı bu grup. Menü yazacağım diye yememeye çalışıyorum diyette bu yenir mi denmesin diye.

İnşallah haftaya da 700-1000 arası gider.

Bu arada haftada bir gittiğim öğrencimin annesi hocam siz kilo mu verdiniz dedi?
Sen kilo mu aldın sorusundan sonra bunu duymak en büyük ödül.

Yaşasın kadınlar kulubü!!

Kızlar merhaba,
Sabah geç kalktık yine kızımla gece uykusuz geçince.
Kalkınca 2 büyük bardak (1 tanesi 300 ml) su ve 1 gün kurusu kayısı

Kahvaltı saat 11:00
Bir haşlanmış yumurta
3 kaşık patatesi az yeşili çok patates salatası
1 yemek kaşığı kırık peynir( bunu da evde kimse yemiyo ama atmaya kıyamadım tenekenin sonuydu)
bir uno light ekmek büyüklüğünde köy ekmeği
Akşam yemeğimin adını koyamadım eşim mantı istiyor kendime de pırasa ya da kabak yapmayı düşünüyorum.
Akşam yüzme olduğu için bugün yürümem herhalde ama evden çıkmadan ip atlarım akşam yazarım kaç tane olduğunu.

Sevgiler bol eksiler

Kızlar merhaba,
Sabah geç kalktık yine kızımla gece uykusuz geçince.
Kalkınca 2 büyük bardak (1 tanesi 300 ml) su ve 1 gün kurusu kayısı

Kahvaltı saat 11:00
Bir haşlanmış yumurta
3 kaşık patatesi az yeşili çok patates salatası
1 yemek kaşığı kırık peynir( bunu da evde kimse yemiyo ama atmaya kıyamadım tenekenin sonuydu)
bir uno light ekmek büyüklüğünde köy ekmeği
Akşam yemeğimin adını koyamadım eşim mantı istiyor kendime de pırasa ya da kabak yapmayı düşünüyorum.
Akşam yüzme olduğu için bugün yürümem herhalde ama evden çıkmadan ip atlarım akşam yazarım kaç tane olduğunu.

Sevgiler bol eksiler
evde ip atlamak nasıl oluyor ses gitmiyor mu aşağıya bir de tavana deymiyor mu ip

Masallah cnm güzel bilgilerin için teşekkürler ayak bakımı için saydıklarının miktarı varmı yoksa göz kararımı onu merak ettim

Ben az koyuyorum süt bardağın 1 bölü dördü kadar 1 cay kaşığı tarçın biraz limon sıkıyorum öyle...

yaptığınız bakımlar kuru ciltler için mi .ben epilasyondan sonra direk limon sıkıp sürüyordum bir ara acayip ykıyor:)
Evet benim cildim kuru ve ilk 3 gün kurusa bile cilde krem yağ surmemek ge rek beslemesin diye kil köklerini ...benin ilk gün yakıyor dedigin gibi sonraki 2 gün yakmıyor

Back