Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bu bizim ilk haftamizdi kaldi 5 haftamiz alndin canim kolay gelsin simdi bana 5 haftalik hedefin nedir soylermisin?_Masalim_ şimdi bende alındımmı gurubunuza merak ettim alındıysam ne yapıcam bide kaç haftanız kaldı sanırım ben sadece yarısına yetişicem. Bende tam 99.5 kiloyum üç rakama geçmek istemiyorum acil diyet için heyecanla bekliyorum
Haftayada sen birinci olucaksinBende sonuncusuyum
Teşekkürler canım 4 kilo diyelim şimdilik bakalım zaman ne gösterirCanim bu bizim ilk haftamizdi kaldi 5 haftamiz alndin canim kolay gelsin simdi bana 5 haftalik hedefin nedir soylermisin?
Salı'ları mı bildirim yapıyoruz anladığım kadarıyla günde yârim saatte sporCanim bu bizim ilk haftamizdi kaldi 5 haftamiz alndin canim kolay gelsin simdi bana 5 haftalik hedefin nedir soylermisin?
En az 30 dk tabi 1 saat yaoilsa daha iyi olur ilk sayfada kurallar var canim sali gunu tarti gunumuzSalı'ları mı bildirim yapıyoruz anladığım kadarıyla günde yârim saatte spor
Canim senin tartin mi bozukmus?
Yarın menunu paylasmayi unutmaaa)Tamam canım hoşbuldum. Şuandan itibaren girdim diyete hadi bakalım rastgele...
TamaaammYarın menunu paylasmayi unutmaaa)
Kesinlikle katılıyorum canım hem spor olunca işin içinde daha dikkatli olunuyoAynen kuzum daha 7leri gorucez cok sagol
Kuzum soyle düşündüm en azindan 30 dkmizi kendimize ayiralim ne spor olursa olsun bize cok yarari olucak sen nediyosun bu konuda ?
L life is good , aytozuvegece ve A askts kutluyirum sizi. TebriklerBu hafta iki kişi derece kazanan c grubuuuunu kutluyorum
B grubundadan bi kisi derece kazandı kutluyorum
Aynen ben de tebrik ediyorum@zeynepefe1111 ilk birincilik grubumuza geldi sayende..Tebrikler canım
Cok haklisin canim zorunlu olmasa benim spor yapacagim yok.Aynen kuzum daha 7leri gorucez cok sagol
Kuzum soyle düşündüm en azindan 30 dkmizi kendimize ayiralim ne spor olursa olsun bize cok yarari olucak sen nediyosun bu konuda ?
Canim senin payin cok buyukHaftanin ikincisiiii
-1300 kg vererek hak kazanan arkadasimiz aytozuvegece olmustur alkislar sana gelsin kuzummm tebrikler