6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta, peynir,3 zeytin 1tane köfte bugün kahvaltı gec kaldi bebegim sabaha kadar uyumadi ceviz bolca.
Aksam:yeşil mercimek çorbası (ama pismemis çocuklar dan anca) lahmacun ceyrek biraz bulgur pilavi, karniyarik vardi oda yarim bide görümcem tatli yollamis tatlarina baktim.
KIZLAR eksileri görünce gevsemiyoruz aynen devam dimi?

_Masalim_ bu sekilde etiketlerseniz eğer vede görülürse cevap verilir zaten kendisi herkese özveriyle cevap veren birisi çok tatlısın masalım ya
O senin tatliligin Ya bu mesajinla beni cok mutlu ettin canim daha cok ilgilenirim ama hem gribim hem regliyim cok giremedim canim cok tesekkur ederim kuzum

Kaç dakika yapıyorsunuz twistiri bende oklavayla yaparım olmadı yarin dinlenme günüm bitiyor spor programı yapicam 15 günlük yine

Merhaba can kızlar,
Sabahtan öğlene kaçmış kahvaltım 1 haşlanmış yumurta
1 kk ezine peynir
4 zeytin
1 salatalık 3 yaprak marul 1 parça maydanoz ve taze nane
abarttım artık ama 2 dilim uno büyüklüğünde köy ekmeği

Öğleden sonra
1 mandalina 1 sade türk kahvesi
Akşam patates salatası ayran
1 de yarım kır pidesi kıymalı

Bugün ablam ve çocukları geldi kızıma bakmaya poğaça ve kek de yaptım ama kendim yemedim..
Velim çok lezzetli görünen etli patatesli pilav yapmıştı yemedim bi yerde lokma döküyorlardı yolumu değiştirdim içim gitti (lokma sevmem ama tatlı istiyor insan)
Öğlen 20 dk akşam 45 dk toplam 65 dk yürüyüş.
Şimdi de kayısılı form çayı içiyorum.

Su az bugün 10 bardak oldu

Benide aranıza alir misiniz kızlar. 163 boyunca 73 kiloyum 22 yaşında 1 çocuk annesiyim hedefim ilk 60 olmak sonra devam edebilirsem 55 :)

_Masalim_ cnm benim kilomu tartidan dolayı 77.3 olarak yazarmisin tartim beni yanılttı artık bi yere sabitledim ona gore bakicaz artk yrnda dahiliye ye gidip tahlil vericem diyetisyene yönlendirmesi için aramızda devlet hastanesinde diyetisyene giden oldumu acaba

Kizlar bugun uc öğün corba içtim tarhana bogazlarimda agriyor yemek gelmedi icimden yoğurt ayran ictim bide bi tanede portakal spor yapamadim gripten sonra bomba gibi olucam

Tamam tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…