- 1 Kasım 2016
- 4.652
- 13.808
- 208
- 40
Canim kusura kalma hastayim biraz gorememisimBu konunun sahibi kim allah aşkına bi cevap yazın neden kaile alınmıyorum
O senin tatliligin Ya bu mesajinla beni cok mutlu ettin canim daha cok ilgilenirim ama hem gribim hem regliyim cok giremedim canim cok tesekkur ederim kuzum_Masalim_ bu sekilde etiketlerseniz eğer vede görülürse cevap verilir zaten kendisi herkese özveriyle cevap veren birisi çok tatlısın masalım ya
Supersin canimBen de bu saate kaldim
G.hafta 98 b.hafta 97
Giden -1000 gr.
Z zeynepefe1111 ilk birincilik grubumuza geldi sayende..Tebrikler canımBir arkadaşımız menu birincisini sormustu menu birincimiz oy birligilyle Z zeynepefe1111 arkdasimiz olduuu
Canim hepimiz insallah istedigimiz kilolara ineriz . ben az verdim gibi bu hafta ama insallah haftaya daha cok olur.Grup arkadaslarimi ayrica tebrik ediyorum nehirim38 ve nuffiun.
Ah Türk kahvesi metobolzmayi çalışıtyo diyolar doğrumu canim?Sabah t.kahvesi
Öğlen
Mantar corbasi patatesli tavuk.
Aksam
Peynir ekmek
40 dk spor koşu yürüyüş
Tamam tatlim_Masalim_ cnm benim kilomu tartidan dolayı 77.3 olarak yazarmisin tartim beni yanılttı artık bi yere sabitledim ona gore bakicaz artk yrnda dahiliye ye gidip tahlil vericem diyetisyene yönlendirmesi için aramızda devlet hastanesinde diyetisyene giden oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?