Hosgeldin canim ALLAH bagislasin kuzucugunuBenide aranıza alir misiniz kızlar. 163 boyunca 73 kiloyum 22 yaşında 1 çocuk annesiyim hedefim ilk 60 olmak sonra devam edebilirsem 55 :)
Geçmiş olsun canım hadi biran önce toparlan verilecek çok kilomuz var önümüzdeKizlar bugun uc öğün corba içtim tarhana bogazlarimda agriyor yemek gelmedi icimden yoğurt ayran ictim bide bi tanede portakal spor yapamadimgripten sonra bomba gibi olucam
Benim eşim birkaç kere bana bi git dene dedi aslında bende düşünüyorum ama benim sorunum vermek değil korumak onu beceremiyorum..._Masalim_ cnm benim kilomu tartidan dolayı 77.3 olarak yazarmisin tartim beni yanılttı artık bi yere sabitledim ona gore bakicaz artk yrnda dahiliye ye gidip tahlil vericem diyetisyene yönlendirmesi için aramızda devlet hastanesinde diyetisyene giden oldumu acaba
Bu zorunlu galiba demi canım???Duyuru
En az 30 dk her hangi bi spor yapilicak spor yapanlar spor bildirimi yapsin canlar alkislar size gelsin
Tamam cnmBenim eşim birkaç kere bana bi git dene dedi aslında bende düşünüyorum ama benim sorunum vermek değil korumak onu beceremiyorum...
Gidersen lütfen bilgilendir bizide canım...
Bende ondan dolayi iciyorum sabah iciyorum aksam eve geliyorum kesin iciyorum ama anlamadigim ters giden birsey var 16 eylulden beri spor yapiyorum hadi bunun 2 haftasini yapamadim makinam bozuldu ama sonradan sadece haftasonlari yapmiyorum kilo veremedim ustune vucudum odem yapiyor bacaklarım özellikleAh Türk kahvesi metobolzmayi çalışıtyo diyolar doğrumu canim?
Aynen kuzum daha 7leri gorucezGeçmiş olsun canım hadi biran önce toparlan verilecek çok kilomuz var önümüzde
Kuzum soyle düşündüm en azindan 30 dkmizi kendimize ayiralim ne spor olursa olsun bize cok yarari olucak sen nediyosun bu konuda ?Bu zorunlu galiba demi canım???
Kuzum belkide biraz dinlensin vucudun kendi spora baslamadan olcmusmuydun belkide inceldin?Bende ondan dolayi iciyorum sabah iciyorum aksam eve geliyorum kesin iciyorum ama anlamadigim ters giden birsey var 16 eylulden beri spor yapiyorum hadi bunun 2 haftasini yapamadim makinam bozuldu ama sonradan sadece haftasonlari yapmiyorum kilo veremedim ustune vucudum odem yapiyor bacaklarım özellikle
Evet tartildim 94 idim ama oyle gogus bel falan olcu almadim ama gorenler kilo vermisiin diyor tarti ayni amaKuzum belkide biraz dinlensin vucudun kendi spora baslamadan olcmusmuydun belkide inceldin?
Sana bise diyimmi canim onemli olan emin ol metre tartidan daha önemli biraz daha diyete agirlik verip sporuna devam edersen inatci kilolar gidicek bak ne guzel incelmissin dogru yoldasin demektirEvet tartildim 94 idim ama oyle gogus bel falan olcu almadim ama gorenler kilo vermisiin diyor tarti ayni ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?