- 30 Haziran 2015
- 521
- 435
- 23
- 34
benimde öyle oluyor o yuzden ellemiyorum hiç yerini değiştirmiyorum pil zayıfladıgında öyle oluyor genellikle ozamnda bikaç kere çıkıyorum en yüksek olanı baz alıyorumKızlar bisi soracaktım tartildiginiz yer sabitmi ben tartimi tartilirken getiriyorum hep aynı yere koyuyorum ama sanki kaldırıp elledigim için değişme oluyo aynı yerde tartiliyorum ama dk da bir bile olsa farklı cikabiliyor onu nsl ayarlayabilirim umarım anlatabilmisimdir hangi kilom gerçek
Teşekkür ederim cnm ya çok sinir bozucu bi durumbenimde öyle oluyor o yuzden ellemiyorum hiç yerini değiştirmiyorum pil zayıfladıgında öyle oluyor genellikle ozamnda bikaç kere çıkıyorum en yüksek olanı baz alıyorum
ben aynı yerde tartılıyorum yeri sadece temizlikte oynar yerindenKızlar bisi soracaktım tartildiginiz yer sabitmi ben tartimi tartilirken getiriyorum hep aynı yere koyuyorum ama sanki kaldırıp elledigim için değişme oluyo aynı yerde tartiliyorum ama dk da bir bile olsa farklı cikabiliyor onu nsl ayarlayabilirim umarım anlatabilmisimdir hangi kilom gerçek
Canim benim tartimin yatak odasinda bir yeri var hep orda durur.Kızlar bisi soracaktım tartildiginiz yer sabitmi ben tartimi tartilirken getiriyorum hep aynı yere koyuyorum ama sanki kaldırıp elledigim için değişme oluyo aynı yerde tartiliyorum ama dk da bir bile olsa farklı cikabiliyor onu nsl ayarlayabilirim umarım anlatabilmisimdir hangi kilom gerçek
Tebrikler canim cok iyiselam kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta : 112
bu hafta :110.8
Canim gecmis olsun simdi iyisinizdir INŞALLAH . Harikasinnn canimmm tebrik ederimmmGünaydın kızlar,
Bütün gece kızım uyumadı o uyumayınca eşim ile biz gerildik, eşimin sabah ankarada toplantısı var sabah 5 te çıkacaktı saat 2 de biz hala atışıyorduk. Neyse geçti gitti hepsi sabaha kalmasın yeter ki kızım iyi olsun.
Gelelim kilo verme macerası geçen hafta 79 (reglimin son günü idi)
Bu hafta 77,6
Biliyorum büyük ihtimalle su kaybı ama olsun tartıda eksi görmek iyi oluyor:)
Fark: -1400 gr.
Aferin bana, yaparım ben, cici ben, çok yaşayım emi ben...
Cok guzel canim tebrik ederimTarti sonuclarini yazma vakti. Gerceklerle yuzleselim degil mi :)
Gecen hafta: 80
Bu hafta: 79.2
Fark : 800 gram
Hic yoktan iyi . en azindan + cikmadim bu hafta daha dikkat ederim insallah
Olsun canim haftaya bombaya gibi olucaksin eminimayni kilodayim ama yaaaaaa ok adar spor yapiyorum neden böyle yaaaa sinir oldum 94 kilo
Kuzum sen zaten zayfsin grubun mankeni sertlesmesi iyi olmuşCanım hic sinir olma bende ayni durumdayim spordan ötürü bedenimiz su topladı haftaya gider kilolalimiz emin ol...
Benim bedenim küçüldugü halde sertleştiği halde kilom 52.9
_Masalim_
muhteşemsin kuzumgünaydın kızlar sabah bende tartılmaya çok korktum kalktım yüzümü yıkadım kremlerimi sürdüm mutfakta götürceklerimi hazırladım sonra mecburen tartının başına geçtim vee 75 ten 74 e düşmüşüm :)
başlangıç kilo : 75
bu hafta 74
giden kilo 1000 gr
Cok güzel canimmmKızlar günaydın bende korkarak tartildim ama sonuç 600gr eksik
Başlangıç 77
1 haftada 76.4
Süpersin canimmm Tebriklerselam kızlar kilo bildirimi yapayım
geçen hafta : 112
bu hafta :110.8
Haftaya olur canım eminimGünaydın kızlar
Geçen hafta:87
Bu hafta:87
Olmadı farkındayım zaten olmayacağı belliydi
Harikasin tebrikler canimGeçen hafta:85.9
Bu hafta:84.8
Fark:1.100 gram
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum veremeyenler hiç üzülmsin bu hafta daha sıkı bi program yaparlar 85.9 benim kırılma noktamdi elhamdulilah oldu bide ben spor yapamadım bu hafta ins sporda yapcam.
Süpersin canim tebrik ederimgeçen hafta:78.300
bu hafta:77.300
1.000 gram vermişim
gayet iyi bir sonuç benim için
kilo veren diğer arkadaşları tebrik edrim. veremeyenler hiç üzülmesinler haftaya daha dikkatli olsunlar
Alkislar sana gelsin canim tebriklerSlm kizlar
telefonumu evde unuttugum içim bildirimim bu saate kaldi
Geçen hafta 75.0
bu hafta 73.7
giden 1.3
Bu konunun sahibi kim allah aşkına bi cevap yazın neden kaile alınmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?