- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 43
ben çocukları eşime bırakıp çıkıyorum, yağ yakımı için yemekten bir saat sonra yürümek gerekiyormuş. diyetisyenim öyle diyor. sen de yürüyüş bandında devam et o zaman ama bunu kendine bir külfet olarak görme yoksa yapmak istemezsinnerdee öyle komşu hepsi benden yaşça çok büyükler hee ben onlarla herşekilde konuşuyorum şakamı ediyorum ama iş spora gelince zor bir bizim mahalle akşamları çok sakin sessiz eltimle 1 -2kere yaptık oda9dan 10dan sonra oyle de olmuyor çocuğu uyutuyor sonra bende evde koşu bandında yapıyorumm bide akşama yemek yapıcam sonra spor geçe kaldımmı benimde hevesim kaçıyor pufff
tuzu fazla mı tüketiyorsun? suyu bol bol içmeyi ihmal etme. başta zorlanırsın ama sonra vücut alışıyor ve sürekli içmek istiyorbirde şu son zamanlar acayip şekilde vucudum şişiyor mesela bacaklarım gerildi hissediyorum suyu spor yaparken içiyorum aam güzdüzleri kendimi çok zorluyorum içeyim diye ama nafile
aslında her akşam hırs ediyorum kendime yapıcam yapmam gerekli zayıflıcaksın diyorum her akşam yaz kış banyo yaparım zaten yapıcasın banyo yap sporunu sonra gir banyo ya diyorum kendime ama bugun bir tembellik var hergün yaptığım için mi acababen çocukları eşime bırakıp çıkıyorum, yağ yakımı için yemekten bir saat sonra yürümek gerekiyormuş. diyetisyenim öyle diyor. sen de yürüyüş bandında devam et o zaman ama bunu kendine bir külfet olarak görme yoksa yapmak istemezsin
tuz hayatım da yok derecesinde hatta kv çok kızar tuzsuz yemek yaparım diye tuz beni şişiriyor ödem yaptığı için sadece yemekler tat versin diye çook az atıyorumtuzu fazla mı tüketiyorsun? suyu bol bol içmeyi ihmal etme. başta zorlanırsın ama sonra vücut alışıyor ve sürekli içmek istiyor
olabilir o zaman bu gün izin ver kendine ama sadece bu günaslında her akşam hırs ediyorum kendime yapıcam yapmam gerekli zayıflıcaksın diyorum her akşam yaz kış banyo yaparım zaten yapıcasın banyo yap sporunu sonra gir banyo ya diyorum kendime ama bugun bir tembellik var hergün yaptığım için mi acaba
o sıkıntı bende de var dün 3 4 bardak su içtim bugün 5 bardak kadarbirde şu son zamanlar acayip şekilde vucudum şişiyor mesela bacaklarım gerildi hissediyorum suyu spor yaparken içiyorum aam güzdüzleri kendimi çok zorluyorum içeyim diye ama nafile
yorgunken spor yapınca bittiğinde daha bi enerji gelio sanki tek sorun başlamak tabi :)ya kızlar benim motivem düşüyor hiç spor yapasım gelmiyor mesela bugün kendimi yorgun hissediyorum
pacer diye bi program canım cebime koyuyorum her adımı sayıyor nasıl saydıgını bende anlamadım gerçi :)hangi programı kullanıyorsunuz
Pedometer kullaniyorum cnmhangi programı kullanıyorsunuz
Valla bigun yapmadım spor belim iyi ayrılıyor kalcalarim ağrıyor kizlar arada kasiklarima da vuruyor regli olucam sanirimyorgunken spor yapınca bittiğinde daha bi enerji gelio sanki tek sorun başlamak tabi :)
Geçmez mi süper olur..dünden beri nete giremiyorum mesajını yeni gördüm
ben her akşam 1 saat yürüyüş yapıyorum komşularımla beraber
bunların yerine geçer mi?
Hoş geldin canım..daha yeni başladık zaten geç kalmadın yaniKızlar grup arkadaşı olmuşuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?