- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
olsun canm bigünden bişey olmaz reglim benimde yaklaşıyor 21 gündür şeker orucundaydım maf oldum mafValla bigun yapmadım spor belim iyi ayrılıyor kalcalarim ağrıyor kizlar arada kasiklarima da vuruyor regli olucam sanirim
Canım arada ara vermek iyidir 13 gündür spor yapiyordum dun ara verdim bugün de dinlendiriyorum vucudumu ödem her tarafım birazı gitti ama hala sisim yarına daha çok inerim inşallah :) yarin spora tam gaz devam amaValla bigun yapmadım spor belim iyi ayrılıyor kalcalarim ağrıyor kizlar arada kasiklarima da vuruyor regli olucam sanirim
Günaydın kızlar,
Bütün gece kızım uyumadı o uyumayınca eşim ile biz gerildik, eşimin sabah ankarada toplantısı var sabah 5 te çıkacaktı saat 2 de biz hala atışıyorduk. Neyse geçti gitti hepsi sabaha kalmasın yeter ki kızım iyi olsun.
Gelelim kilo verme macerası geçen hafta 79 (reglimin son günü idi)
Bu hafta 77,6
Biliyorum büyük ihtimalle su kaybı ama olsun tartıda eksi görmek iyi oluyor:)
Fark: -1400 gr.
Aferin bana, yaparım ben, cici ben, çok yaşayım emi ben...
Cnn gunaydin supersin maşallah simdi sıra bende ama korkuyorum tartılmayaGünaydın kızlar,
Bütün gece kızım uyumadı o uyumayınca eşim ile biz gerildik, eşimin sabah ankarada toplantısı var sabah 5 te çıkacaktı saat 2 de biz hala atışıyorduk. Neyse geçti gitti hepsi sabaha kalmasın yeter ki kızım iyi olsun.
Gelelim kilo verme macerası geçen hafta 79 (reglimin son günü idi)
Bu hafta 77,6
Biliyorum büyük ihtimalle su kaybı ama olsun tartıda eksi görmek iyi oluyor:)
Fark: -1400 gr.
Aferin bana, yaparım ben, cici ben, çok yaşayım emi ben...
ayni kilodayim ama yaaaaaa ok adar spor yapiyorum neden böyle yaaaa sinir oldum 94 kilo
ayni kilodayim ama yaaaaaa ok adar spor yapiyorum neden böyle yaaaa sinir oldum 94 kilo
Tebrikler canim masallahgünaydın kızlar sabah bende tartılmaya çok korktum kalktım yüzümü yıkadım kremlerimi sürdüm mutfakta götürceklerimi hazırladım sonra mecburen tartının başına geçtim vee 75 ten 74 e düşmüşüm :)
başlangıç kilo : 75
bu hafta 74
giden kilo 1000 gr
bende seni tebrik ederim canım bu hafta 1,5 kilo hedef koydum kendime :)Birakmak yok canim haftaya daha fazla gider insallah.
Tebrikler canim masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?