• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

nerdee öyle komşu hepsi benden yaşça çok büyükler hee ben onlarla herşekilde konuşuyorum şakamı ediyorum ama iş spora gelince zor bir bizim mahalle akşamları çok sakin sessiz eltimle 1 -2kere yaptık oda9dan 10dan sonra oyle de olmuyor çocuğu uyutuyor sonra bende evde koşu bandında yapıyorumm bide akşama yemek yapıcam sonra spor geçe kaldımmı benimde hevesim kaçıyor pufff :KK43:
ben çocukları eşime bırakıp çıkıyorum, yağ yakımı için yemekten bir saat sonra yürümek gerekiyormuş. diyetisyenim öyle diyor. sen de yürüyüş bandında devam et o zaman ama bunu kendine bir külfet olarak görme yoksa yapmak istemezsin

birde şu son zamanlar acayip şekilde vucudum şişiyor mesela bacaklarım gerildi hissediyorum suyu spor yaparken içiyorum aam güzdüzleri kendimi çok zorluyorum içeyim diye ama nafile
tuzu fazla mı tüketiyorsun? suyu bol bol içmeyi ihmal etme. başta zorlanırsın ama sonra vücut alışıyor ve sürekli içmek istiyor

ben çocukları eşime bırakıp çıkıyorum, yağ yakımı için yemekten bir saat sonra yürümek gerekiyormuş. diyetisyenim öyle diyor. sen de yürüyüş bandında devam et o zaman ama bunu kendine bir külfet olarak görme yoksa yapmak istemezsin
aslında her akşam hırs ediyorum kendime yapıcam yapmam gerekli zayıflıcaksın diyorum her akşam yaz kış banyo yaparım zaten yapıcasın banyo yap sporunu sonra gir banyo ya diyorum kendime ama bugun bir tembellik var hergün yaptığım için mi acaba

tuzu fazla mı tüketiyorsun? suyu bol bol içmeyi ihmal etme. başta zorlanırsın ama sonra vücut alışıyor ve sürekli içmek istiyor
tuz hayatım da yok derecesinde hatta kv çok kızar tuzsuz yemek yaparım diye tuz beni şişiriyor ödem yaptığı için sadece yemekler tat versin diye çook az atıyorum

aslında her akşam hırs ediyorum kendime yapıcam yapmam gerekli zayıflıcaksın diyorum her akşam yaz kış banyo yaparım zaten yapıcasın banyo yap sporunu sonra gir banyo ya diyorum kendime ama bugun bir tembellik var hergün yaptığım için mi acaba
olabilir o zaman bu gün izin ver kendine ama sadece bu gün

birde şu son zamanlar acayip şekilde vucudum şişiyor mesela bacaklarım gerildi hissediyorum suyu spor yaparken içiyorum aam güzdüzleri kendimi çok zorluyorum içeyim diye ama nafile
o sıkıntı bende de var dün 3 4 bardak su içtim bugün 5 bardak kadar

Kızlar bgn detox suyu hazırladım onu içiyorum sabah kalkınca 2 kuru kayısı üstüne bi bardak su içtim
Kahvaltı
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
1 haslama yumurta
1 kupa çay
Ekmek
Öğle yemedim
Şimdilik 3bardak detox suyu içtim
Şimdi
Incir ceviz& tahilli activia

Herkese kolay gelsin bayanlar. Kahvaltı:döndürme(ev yufkasina yumurta kirip teteyag ile pisiriyoruz) bi parca yedim,1 kaşık et, peynir bolca, ceviz 10:30 11 gibiydi. Akşam :Şehriye corbasi 1 kepçe, bulgur pilavı salata yogurt badem 5 gibi yemeyi bitirdim. Yarını sabirsizlikla bekliyorum. Twister kac dk yapcaz bende varim.

Selam kızlar bugün giremedim spor yapmadım yarında yapmicam vucudumu dinlendiriyorum ondan sonra yine tam gaz devam inşallah.. bugün kişisel bakımlar yaptım kendime bol.bol su ve bitki çatı içtim fakat bi tane cikolata yedim fakat fazla bir şey yiyemedim fırsatım olmadı çünkü artık yarin yerim .... spordan dolayimi bilmiyorum tartida fazla gorunuyorum bu yüzden kendime 2 gün izin verdim kaslarım dinlensin o açıdan :)

Sabah 2 yumurta
1 adet gün kurusu
3 adet hurma
Cevizli su
1 adet ülker sütlü cikolata

Öğle yoğurt kürü

Akşam ıspanak

Bol su ve bitki çayı içildi

Selam bende menüyü yazayım
sabah
En küçük porsiyon pizza nın yarısı
1 tane mandalina
2 ceviz
oglen fitnesse gittim 1 buçuk saat çalıştım
Geldiğimde
1 kase mercimek çorbası
Biraz ekmek
1 adet A 101 profiterolü (Canim çok istedi)
akşam
5-6 kaşık etli pilav
1 adet Greyfurt
2 tane kuru incir
Çeyrek nar
3 -4 saat sonra 1 elma yiyecem
gece 12 gibi yatacam
Yarın da oruç tutmak gerek

Slm kızlar ben geldiiiimmm sonunda....
2gündür temizlik temizlik öldüm yorgunluktan yediklerime pek dikkat edemedim ben yarın ümitli değilim _Masalim_ _Masalim_ canım bugünlük beni affet menü paylaşamıyorum ne yendiğimi tam hatırlayamıyorum okadar Yorgun'um düşünün halimi....

Menum
Sabah
Bir dilim ekmek
2 yemek kasigi cokelek peynir
1 bardak sut

Oglen
1 kase domates corbasi
1 dilim ekmek

Ara
Sut ve muz

Aksam
Yarim kase corba