• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Slm kızlar benide alır mısınız aranıza bende verdiklerimi tekrardan almaya başladımkorkuyorum iyice çoğalacak diye

twisterı olmayan arkadaşlar ayaktayken bir sağa bir sola dönme hareketi yapabilirsiniz muhtelemen aynı etkiyi yaratır tabiki twisterla yapması daha kolay ama yok diye yapmadan durucakmıyız??

twisterı olmayan arkadaşlar ayaktayken bir sağa bir sola dönme hareketi yapabilirsiniz muhtelemen aynı etkiyi yaratır tabiki twisterla yapması daha kolay ama yok diye yapmadan durucakmıyız??
yani ayaklar sabit, gövdeyi bir sağa bir sola mı döndüreceğiz. ve ne kadar süre yapıcaz???

ya kızlar benim motivem düşüyor hiç spor yapasım gelmiyor mesela bugün kendimi yorgun hissediyorum

bugün ki menüm ;

Sabah : 1 kase nestle nesquik
ara öğün 1t.kahvesi 1 kuru kayısı
öğlen :kabaklı bulgur pilavı
akşam : börek varmış bugün kv.de ynında başka ne olur bilemiyorum
12ye kadar uyanık kalcam artık 10 gibi de 1 kase nesft yada inci dilim kek yerim

ya kızlar benim motivem düşüyor hiç spor yapasım gelmiyor mesela bugün kendimi yorgun hissediyorum
aslında tek yapmak insanın motivesini düşürüyor. ben mesela 2 komşumla yürüyüşe çıkıyorum. yaklaşık 1,5 aydır hiç aksatmadım. eminim tek yapsam bir bahaneyle çoktan bırakmıştım. ama bir grupla yapmak insanı disipline sokuyor.

aslında tek yapmak insanın motivesini düşürüyor. ben mesela 2 komşumla yürüyüşe çıkıyorum. yaklaşık 1,5 aydır hiç aksatmadım. eminim tek yapsam bir bahaneyle çoktan bırakmıştım. ama bir grupla yapmak insanı disipline sokuyor.
nerdee öyle komşu hepsi benden yaşça çok büyükler hee ben onlarla herşekilde konuşuyorum şakamı ediyorum ama iş spora gelince zor bir bizim mahalle akşamları çok sakin sessiz eltimle 1 -2kere yaptık oda9dan 10dan sonra oyle de olmuyor çocuğu uyutuyor sonra bende evde koşu bandında yapıyorumm bide akşama yemek yapıcam sonra spor geçe kaldımmı benimde hevesim kaçıyor pufff :(

birde şu son zamanlar acayip şekilde vucudum şişiyor mesela bacaklarım gerildi hissediyorum suyu spor yaparken içiyorum aam güzdüzleri kendimi çok zorluyorum içeyim diye ama nafile

Back