- 1 Kasım 2016
- 378
- 416
- 18
- 43
ben de twister yok malesefDuyuru kizlar
Twister zamani yarindan itibaren baslayan varmi??
yani ayaklar sabit, gövdeyi bir sağa bir sola mı döndüreceğiz. ve ne kadar süre yapıcaz???twisterı olmayan arkadaşlar ayaktayken bir sağa bir sola dönme hareketi yapabilirsiniz muhtelemen aynı etkiyi yaratır tabiki twisterla yapması daha kolay ama yok diye yapmadan durucakmıyız??
Bacakları kapaniyomu yani cnmCaNim oyle cokta yer kaplamiyor acikcasi hani su eskiden bacaklari acilip kapanabilen yuvarlak masalar vardi ya yer softasi yani oyle yani cokta yer kaplamio
Kızlar grup arkadaşı olmuşuz :)
[/QUOTE]Kızlar grup olarak yarın aynı bir şeyler yapalım.
Mesela 300-500 arası ip atlamak ya da 3 mile leslie gibi?
Var mısınız?
aynen canım valla sen bilirsin dayanabildiğin kadar alıştıkça arttırırsınyani ayaklar sabit, gövdeyi bir sağa bir sola mı döndüreceğiz. ve ne kadar süre yapıcaz???
teşekkürler deneyeceğim. zamanla arttırırımaynen canım valla sen bilirsin dayanabildiğin kadar alıştıkça arttırırsın
hangi programı kullanıyorsunuzadımmı yazıyoruz :) 3307adım olmus bnimde
aslında tek yapmak insanın motivesini düşürüyor. ben mesela 2 komşumla yürüyüşe çıkıyorum. yaklaşık 1,5 aydır hiç aksatmadım. eminim tek yapsam bir bahaneyle çoktan bırakmıştım. ama bir grupla yapmak insanı disipline sokuyor.ya kızlar benim motivem düşüyor hiç spor yapasım gelmiyor mesela bugün kendimi yorgun hissediyorum
süpersin valla :) ben yarısı kadar bile adım atmadım bugün[/QUOTE]2668 adım attım şimdilik kızlar
nerdee öyle komşu hepsi benden yaşça çok büyükler hee ben onlarla herşekilde konuşuyorum şakamı ediyorum ama iş spora gelince zor bir bizim mahalle akşamları çok sakin sessiz eltimle 1 -2kere yaptık oda9dan 10dan sonra oyle de olmuyor çocuğu uyutuyor sonra bende evde koşu bandında yapıyorumm bide akşama yemek yapıcam sonra spor geçe kaldımmı benimde hevesim kaçıyor pufffaslında tek yapmak insanın motivesini düşürüyor. ben mesela 2 komşumla yürüyüşe çıkıyorum. yaklaşık 1,5 aydır hiç aksatmadım. eminim tek yapsam bir bahaneyle çoktan bırakmıştım. ama bir grupla yapmak insanı disipline sokuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?