- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin bebegin var diye biliyorum13 aralık benim için biraz önemli olucak bu ay hem sizlerle olan diyet mevzum hemde adet günüm inş şaşar da olmam o yüzden çok heyecanlıyım nedense içim taşıyor heyecandan
allah duysun sesini şu mübarek günde ama maalesef 6 yıllık evliyim 1 dış gebelik bir de normal düşüm varCanim senin bebegin var diye biliyorum
tatlım sende mi bebiş istiyorsun :)13 aralık benim için biraz önemli olucak bu ay hem sizlerle olan diyet mevzum hemde adet günüm inş şaşar da olmam o yüzden çok heyecanlıyım nedense içim taşıyor heyecandan
evet hemde çoookkk :)tatlım sende mi bebiş istiyorsun :)
Inşallah olur cnm bende senin gibi cokk istiyorum tüp bebek denedim geçen ay olmadi rabbim en kısa zamanda bize ve isteyen herkese nasip etsin insallahevet hemde çoookkk :)
Aminnn. ..allah duysun sesini şu mübarek günde ama maalesef 6 yıllık evliyim 1 dış gebelik bir de normal düşüm var
rabbim hepimize nasip etsin :)bal trçın çörek otunu deneyebilirsin folik asitinide ihmal etme birde qenzim i danış doktoruna önerirse kullanırsın canım sen ve eşinevet hemde çoookkk :)
canım ya ne ümitle başlıyoruz tedaviye nasıl hüsran ile bitiyor hangi merkeze gidiyorsunInşallah olur cnm bende senin gibi cokk istiyorum tüp bebek denedim geçen ay olmadi rabbim en kısa zamanda bize ve isteyen herkese nasip etsin insallah
qenzim ne ilk defa duydum folikasiti hep unutuyorum 2 çeşit var evde hem tozu hemde hapırabbim hepimize nasip etsin :)bal trçın çörek otunu deneyebilirsin folik asitinide ihmal etme birde qenzim i danış doktoruna önerirse kullanırsın canım sen ve eşin
Bende folik asit kullaniyorum kuzum ALLAHIM hepimize hayirli saglikli evlatlar versin INŞALLAHqenzim ne ilk defa duydum folikasiti hep unutuyorum 2 çeşit var evde hem tozu hemde hapı
AMIN ALLAH razi olsun canım senide takima alayim ozaman alinan son kişi olcaksin meleginde bize ugurlu gelir INŞALLAHaa buraya güzel bir konu açılmış yeni yeni misss :) bende geleyim benide alın aranıza yaa:)
kendimi anlatayım hemennn
110la hamile kalıp 130larda doğuma gittim doğum sonrası eve geldiğimde 123 kiloydum 11 kilo verdim 4.5 aylık bir bebişim var :) hipotroid insülin direnci ve pcos var (malum kilo alma nedenlerimm) bu nedenle oldukça yavaş kilo veriyorum.
salıdan sayarsak 112 olarak yazın beni dostlar listeye 6 haftadaki hedefimde 105 yani 7 kilo vermek.
112 de 2 haftadır takılmıştım dün tekrar vermeye başladım. sanırım her 10 kiloda bir takılma yaşayacağım.
biraz aktif olmamda yarar var sizlerle daha bi motive olucam inanıyorum.
birde topikte bebiş isteyen arkadaşlar varmış Rabbim hepinize tez zamanda nasip etsin zor bilirim 5sene sonra oldu benimde. Şükürler olsun meleğime kavuştum sonunda :)
biraz daha aktif olmaya ihtiyacım var o yuzden upuzun olan surecımın 6 haftasını devam ederseniz dahada fazlasını sizle geçirmek isterimm
antioksidan özelliği var canım. serbest radikalleri azaltıyor vücutta karıştırmadıysam . tüp bebekte döllenme sorunu yaşadım dr vermişti eşim ve banaqenzim ne ilk defa duydum folikasiti hep unutuyorum 2 çeşit var evde hem tozu hemde hapı