6 aylık evlilik ve boşanma

Satmayı geçtim ben rahatsız değilim ablam işini görsün onlarda kalsın bize lazım değil diyor.. Gerçekten akıl alır gibi değil..
Sizin paranıza güveniyor, sizin arabanıza güveniyor, oh ne âlâ! Bu heriften mideniz bulanmıyor mu? Yani insanın gözüne ezik gözükür, yan yana yatmak bile istemez bırak seksi.

ayrılmayı kabul eder kendi de düsünüyormus bana güvendiği için pismanmıs zaten..

Yanında kalıp zorla adam kılığına soksaydın paşa en başta seni beğenmeyecekti.

Örneğim cabuk bitmesi için esim cocuk istemiyor calısmıyor vs demem yeterli mi? Kv sorunlarını da eklemek istiyorum kurtarsınlar beni

Çalışan kocayı bile paralarım şu hareket karşısında. Anamla babam 32 senelik evliler, babam yapamaz şu hareketi valla.
Somun mu alayım pide mi diye annemi arar adamcağız hala. Değil kendi kendine misafir çağırmak, bir de menü sipariş etmek ha...
Senin kocanda feci bir cesaret var da iyiye işaret değil.
Şu hareketi karşısında diyecektin ki iyi misafir ağırlarım, işi bırakırım. Kirayı ve faturaları da sen ödersin. Niye demedin?

Konunun neresine yorum yazsam bilemedim.

Çalışmayan, evde bile tek iş yapmayan kocayı bir kenara bırakıp görümceye sarmak nasıl bı kafanın ürünüdür? Hıncınızı görümceden çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Eşinizin ne olduğu belliymiş, bile bile adamın tek kurusu harcatmadan kendi kendinize evlenmişsiniz resmen. Evi bile onun ailesinin yakınında tutmuşsunuz. Aileniz de mi uyarmadı ne yapıyorsun evladım sen diye?

Eşiniz istese çocuk da düşüneceksiniz bu şahane evliliğe demek ki. Bu kadar akıl tutulması fazla.

Birde trip yiyorsunuz bu kadar saçmalığın üstüne. Ama hak etmişsiniz. Bundan sonrası için aklınızı başınıza alıp ayrılın diyeceğim ama o ışık yok sizde.

Boşanmak için bilgi alıyorum neden o ısık ben de olmasın ona dokunamıyorum bile soğudum

Hiç cinsellik yok cocuk içinde net olarak istemeyen birisi olması imkansız.. bu konuda da zaten cekimserliğim vardı böyle bir evliliğe cocuk getirilmez zaten yapacak bir aktivite yok
Çocuk işine birşey diyemem ama cinsellik olmayan bir evlilik yürümüyor emin ol ite kaka bir yere kadar yol yakınken kurtul bu tembel embesilden.

Yaşları görünce şok oldum.Siz nasıl böyle biriyle evlendiniz ? Yanlış anlamayın yadırgamak hesap sormak falan değil benimkisi cidden şaşkınlık...18 Yaşında bir kız olduğunuzu düşünerek okumuştum aşkından gözü bir şey görmeyen...O yüzden yaşları görünce yumruk yemiş gibi oldum. Tamamen kendinize ait bir evde bedavadan ev arkadaşı eş bile değil.Atın onu kedi alın daha iyi onu neden besleyesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…