6 aylık evlilik ve boşanma

Bosanma protokolünü hazırladıgınızda haber edin şampanyayı hazırlıcam. Zaten icmek icin yer arıyodum.

Yaşım geçiyor, daha iyisini nerde bulcam diye pattt evlenmişsiniz. Boşansanız şimdi sizden nafaka ister bu.

Bosanma protokolünü hazırladıgınızda haber edin şampanyayı hazırlıcam. Zaten icmek icin yer arıyodum.
Beraber olsun ben de alırım haha

Nasıl adım atacağımı bilmiyorum anlasmalı bosanma var mı 6 ay oldu ama.. uzasın istemiyorum bitecekse şak diye bitsin

İyi de sen bni böyle kabul ettin söz verdin ne ya Siz ona ömrüm boyunca çalışma söz ben sana bakarım mı dediniz bu ne rahatlık istediği kadar kızsın küssün bu da parazit olup zeytin yağ gbi üste çıkmanın başka bi yolu heralde çok sinirlendim bu adam kılığındaki şeye

haklısınız ondan önce suc bende..

Yav bacım daha isteme diyorsun, pes!
Adamla ailesi çökmüşler üstüne kabus gibi. Adama çocuk gibi sen bakıyorsun bilmem farkında mısın?
Sen daha aşk diyorsun, seks bitti diyorsun. Yav ne aşkı ne meşki? Ben "cringe" oldum ta buradan. Sen de kazanamasan para, aç kalırsınız ya, var mı daha ötesi? Sen daha istemem olmadı, balayım kötüydü triplerindesin. Bunlara triplenebilmen için ona uygun koca seçmen gerekirdi. Adamın beş kuruşu yok, sen ne derdindesin?

yok tüm eksiler gözümden liste halinde geçiyor demek istemiştim..

Yahu bu nasil iş
Böyle davranan adamın nesinde vicdan merhamet insanlık fln gördünüz
Hadi siz göz kapatınız aileniz nasıl sustu
Nasıl sormadı, nasıl kabul etti.
Yazık ben onlara üzüldüm birde maddi destekte bulunuyorlar. Yeni moda bu kız ailesinin tüm yükü alması ve erkeğin ortada korkuluk gibi gezmesi
Açıklama bile yapmadan ayrilmaniz lazım böyle adam yuzunuzu bile görmeyi haketmiyor

haklısınız ondan önce suc bende..
Ben de cahil dönemimde bu kasa bir erkekle vakit kaybettim, bundan bir halt olmaz diyerek bıraktım. Sonra geçen bir baktım hâlâ bir halt olmamış. 40’ına merdiven dayadı, anasından harçlık alıp ekmeğe gidiyor.

Ayyy tam bir asalak gibi yaşayan tip neyini sevdin neyinden vazgecemeyip evlendin bu tip insanla biran önce boşanmaya bak ömrünüzü yer bitirir Allah kurtarsın cnm

Satmayı geçtim ben rahatsız değilim ablam işini görsün onlarda kalsın bize lazım değil diyor.. Gerçekten akıl alır gibi değil..

Beraber olsun ben de alırım haha

Nasıl adım atacağımı bilmiyorum anlasmalı bosanma var mı 6 ay oldu ama.. uzasın istemiyorum bitecekse şak diye bitsin
Adamın size bu kadar rahat ve umursamaz davranmasının sebebi sizsiniz. Cünkü cok alıştırmıssınız rahatlıga. Nasıl olsa bitiremez bana asık gidemez diye düsünüyor. Ama asla sizin ne kadar güclü oldugunuzu görmüyor. Tek celsede bitireceginizi görmüyor. Ve en önemlisi sizin kendinize saygısı olmadıgınızı düsünüyor.

Bunları göstermek icin ufak tefek isteklerinizi yerinize getirmesini rica edeceksiniz. Bulasıkları yıkar mısın surayı kaldırır mısın yardım eder misin diyerek. Annenizle babanızın yanına gidin mesela. Hala aynı ve mırın kırın ederse diyin ki, madem böylesin evet hatalıyım böyle kabul ettim ama ben ömrümün sonuna kadar emzikli cocuk büyütemem bu evliligi sonlandırıyorum. Anlasmalı bitsin. diyin. Moku neresine karısıyor bakalım. Koyun protokolü önüne. Gerci cekismelide ne yapabilir ne talepler edebilir ki :d

Satmayı geçtim ben rahatsız değilim ablam işini görsün onlarda kalsın bize lazım değil diyor.. Gerçekten akıl alır gibi değil..
Yüzsüz kısaca. Ben suan calısmıyorum dogm yaptım esım kyk borcumu oduyor dıye nasıl mahcup oluyorum 390 tlcik ayda sizin eşiniz arsız birsey ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…