6 aylık evlilik ve boşanma

Öyle yapacak hayatı boyunca aileden kopamamıs her gün arar rapor verir... ben görüşmüyorum kv ile

Adamın bi sucu yok ki. Beni böyle kabul ettin biliyodun her seyi diyor. Acık acık söylüyor yani. Kabul eden sizsiniz. Sizin hatanız bunlar.
Burda bas bas hep söylüyorum asıkken evlenmeyeceksiniz gözdeki perde kalkınca evleneceksiniz diye. Ama nafile.
Saglık sorunlarınızın karsısında bile duyarsız bi adamla evlilik yapmıssınız. Ki adamın cocuk istememesi bile mucize.

haklısınız. o da haklı..

Okudukça ben gerildim suçunuz var bunu siz kendinize reva görmüssnuz ama aşktan kör olabilir insan önemli olan daha da geç olmadan hatadan dönülmesi çocuk yokken en azından. size hiç bir konuda hiç bir katkısı olmayan bu adama bakmak neden ?? Boşanın gitsin ya tek başıniza daha mutlu olursunuz en azından sadece kendi arkanızı çekip çevirirsiniz

Beni bu şekilde kabul ettin ne demek yaa..
Hadi iş bulamıyor eyvaAllah da evdeki işe yardım etmemesine sebep neymiş?
Boşanın boşanmayın diyemem vebali var ama kesinlikle artık bu şekilde kabul etmeyin.
Elini azıcık koysun taşın altına gerekirse asgari ücrete bir iş bulsun çalışsın daha iyisini bulana kadar. Ev işi olunca erkeğim diye geçinip elini sürmüyor ama..
İyi sabretmişsiniz kartınızı da sakın vermeyin kullandırmayın kendinizi.

Beni böyle kabul ettin derken. Ömür boyu çalışmasan bile ben sana bakarım diye vaattemi bulundun. Adama bak. Nazlı kadınlar gibi trip atıyor birde. Aman sakın çocuk yapma

Resmen bı parazitle evlenmişsin. Karsina al konuş. Duzelmiyorsa yapacak bişey yok

İş bulmamak ayrı bulamamak ayrı bir şey. Ben kocanızın maddi durumunuz nedeniyle çalışmak zorundayken iş bulmayan tiplerden olduğunu düşünerek yorum yapacağım. Gerçekten uğraşıp didinip bulamayan insana tek bir lafım dahi olmaz.

Genellikle bir evde çalışmayan kimse ev işlerinin büyük çoğunluğunu onun yapması gerekmez mi? Neden hem çalışıp hem ev işlerini yapıyorsunuz? Kocanız ne işe yarıyor evde gerçekten anlamadım.

Kartı vermesi de çok iyi olmuş. Hem suçlu hem güçlü. Psikolojik baskı yaparak haklı çıkmaya çalışıyor. Zeytinyağına bak sen ya.

Keşke böyle olmasaydı.. Ne istemem oldu ne bir sey içime sindi. Balayı bile görümce kv yüzünden burnumdan geldi.. Eşimdem cok soğudum onu güclü göremiyorum
İçim almıyor.
Artık aşık da değilim.. aşka cok kırgınım dram yapmak istemiyorum sadece kendime kızıyorum..

Bosan o zaman daha fazla vakit kaybetme bu adamla. Gecirdigin güne yazik

Yahu gerçekten çok ilginç bazı kadınlar. Hadi hayat müşterek dediniz, modern kadın dediniz, ayaklarınızın üstünde duruyorsunuz çok güzel de bunun yanında nasıl oluyor da hala geleneksel ‘tüm ev işleri kadının görevidir’i de bunlarla birlikte benimseyebiliyorsunuz?

Oh valla bu devirde erkek olacakmışsın. Çalışmaya gelince hayat müşterek, paraya gelince müşterek, ev işlerine gelince kadının görevi, erkek ailesi ne yaparsa kutsal! Valla iyi iş. Böyle kadın bulsam ben de kaçırmazdım herhalde. Bir de sex de yapardım üstelik mutlu ederdim bi tanecik kölemi. Bunlar da tatlı dil, iyi sex de yok.

Bacım boşan tabi. Ya da hala seviyorum diyorsan al terapiste git anlat. Madem roller değişti, çalışmayan taraf ev işlerini yapmalı, iş bulduğunda ortak yaparız, sex olmazsa olmazım de adama. İşine gelirse…

Mesela bana asosyal diyor, evimize hic misafir gelmedi diyor.
Günün cogunlugu calısıyorum yemekti temizlikti vs günlük işler yoruyor.
akrabalarını cagırmaya meylettik dedim güvenilir bir yerden iki tencere yemek yaptırırız meze alırız salata yaparım agırlarız.
Sen niye yapmıyorsun diyor ordan bile tartıstık , gelmedi kimse cagırmadım..
anlayıs göstermiyor yorulduguma inanmıyor evden calıstıgım için halbuki kafam yogun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…