6 aylık evlilik ve boşanma

Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..

6 aylık evliyim. Başlarda kaynana ve görümceden çok çektim.
Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.
İstemem dahi olmadı. Öylece evlendim. Cocuk yok zaten eşim cocuk da istemiyor.

Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..

Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Hem calısıyorum, ev temizliği, yemek, bulasık, camasır.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..
Hep evde dipdibeyiz. ben bilgisayar basındayım o koltukta telefonda..
2 aydır cinselliğimiz yok, sadece yan yana uyuyoruz

Evimizin tüm esyalarını ben ve ailem yaptık.
Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Eşim tarafından evimize bir çöp dahi alınmadı.
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.

Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.

Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Yahu araba benim arabam. Bana niye güveniyorsunuz bu kadar...
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..

Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.

Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve :KK43:
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de

Yaşlar 30-33
Oldukça zor bir durum eşinizle bu şekilde zamanla sevginizde biter. Ama boşanmak ta bu durum kadar zor. Bence şöyle yapın eşinize siz iş bulun illa çok iyi bir iş olmasına gerek yok fabrika çalışacak adam arıyor. Eğer bunu kabul etmezse konuyu tekrar gözden geçirin

Yanında kalıp zorla adam kılığına soksaydın paşa en başta seni beğenmeyecekti.
Denedim Katip, bu kasa adam olmaz, adam etmeye uğraşmak vakit kaybı, kimse en güzel zamanlarını böyle hıyarlara harcamamalı. Çalışmaz etmez, hasbelkader bir işe girse tutunamaz, sorumluluk alamaz, kadın parasına güvenir. Ne eş olur bunlardan ne koca. Otursun babasının emekli mayışını yesin. Bizim Almancı amcamın da bir oğlu var alışmış zora gelemiyor, işe sokuyorlar;çıkıyor. Baba parası yiyor o da. Diken üstünde yaşarsın konu sahibinde olduğu gibi.

Bir de benimki parasızlıktan yüzsüzleşmeye başlamıştı. Benim parama evime falan güveniyordu, sanki ortakmış gibi konuşuyordu. Bana bir şeyleri yanlışlıkla atıp aldırmaya çalıştı hediye ayağına, biri 3 bin €’luk elektro gitardı. Dedim çalış da g.tüne don al, sonra gitarını kendin al. Buluşacaktık bu bana dolmuş param yok dedi, ben orada koptum ve bitirdim. Annesi ekmek al dedi buna, anneğğğ para dedi çıkarken, annesi bozukluk verdi eline. :KK70::KK70:

Düzelmez. Yine de siz bilirsiniz. Adam tel bi konuda haklı baştan onu öyle kabul etmişsiniz. Araba mevzuna da karışmasaymışsınız iyiymiş.

Şimdi ağız yapıyor da bence iş ciddiye binince boşanmaya razı gelmez. Bırakır mı şu imkanları ya? Sen olsan bırakır mısın hiç?
Ben boşuna irkek olcam demiyom Rosa. :KK70: Allah aşkına, benzeri kadını kaç erkek çeker? 😂 Ama erkek olunca boşta kalmıyon hiç. Hem de nasıl kıymetli oluyon.

Düzelmez. Yine de siz bilirsiniz. Adam tel bi konuda haklı baştan onu öyle kabul etmişsiniz. Araba mevzuna da karışmasaymışsınız iyiymiş.
Bana senin arabanı yükseltelim dedi, dedim hangi parayla altınlar ve kredi cekeriz dedi.
Ordan tartıstık
madem araba istiyorsun ablana vereceğine satın 2 iki araba alın demiştim

Herkese İyi akşamlar arkadaşlar.. Sitede aktif üyeyim fakat kimliğim bilindiği için yönetici izni ile üyelik aldım cevapları alıp kapatacağım..

Sevgiliyken aram onlarla iyiydi evlilik kararı alınca tuhaf bir sekilde gıcık davranmaya basladılar.

Gelelim sorunlarımıza;
Eşim çalışmıyor. Evlenmeden önce de calısmıyordu. İş bulur vs dedik burada bende de hata var bu sekilde evlendim..
Şöyleki evlenmeden önce birlikte yasıyorduk birlikte bazı işler yapıyorduk ben evden çalışıyorum tasarımcıyım. Sonra ona iş cıkmadı..

Eşim bir kaç yere basvuruyor ama dönüs vs olmuyor. Bu konuda tüm yük üzerimde hissediyorum.
Cok yoruluyorum.. Ev hep dagınık.. yetişemiyorum sağlık sorunlarım var cok kızıyor sağlık sorunum olmasına psikolojik seninki diyor enerjimi alıyorsun diyor..

Ki hala da ailem destek olmakta yakın zamanda bir para lazım oldu benim ailem verdi.. yoktan var ettiler resmen..
Ne kendisi ne ailesi.
Ama cok ailecidir. toz kondurmaz asla.. Ailesine 5 dk yakında oturuyoruz.. Benim ailem destek olmasına rağmen onu da yapmıyor ailemin yakınına tasınmak istiyorum o annemi bırakmam diyor.

Görümcemle eşimin ortak bir arabaları var. araba görümcemde keyfini sürüyor. görümcede evli cocuklu.

Benim bekarken aldıgım arabam var minik bir sey.. Eşime arabayı satın ikinize ayrı iki araba alın demiştim. Ben bu durumdan rahatsız değilim bizim arabamız var senle ihtiyacımız yok diyor. Ablam binsin diyor
Cok zoruma gidiyor..
Bugün hastalansam gecinemeyiz kiramız yüklü miktar cok yoruldum boğazım düğüm düğüm sürekli..

Geçen gün patladım bu eve para getirmiyorsun siz ne yaptınız dedim ailemi karıstırma dedi beni de böyle kabul ettin böyle evlendin sen istedin dedi. 3gündür yüzüme bakmıyor evde. Cok sinirli tersliyor oflayıp pufluyor gergin kapıları çarpıyor. Konusalım diyorum iki yüzlüsün sözünü tutmadın beni böyle kabul etmiştin basıma kakıyorsun diyor.
kredi kartım ondaydı yani onunla alısveris yapıyoruz cıkınca geldi demin onu verdi buna da laf edersin al kartını dedi odaya kapandı.

Ben haksız mıyım? iş bulamama ayrı bir sey bari ablasına yedirmese hakkını en azından bir miktar para girer eve :KK43:
Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok
Nasıl ayrılırız bosanma olayını da bilmiyorum umutlarım yerle bir öfke doluyum ailesine de kendisine de

Yaşlar 30-33
Çok rahata alıştırmışsın adamı taa en başından. Ne ev kurma sorumluluğu almış, ne ev geçindirme sorumluluğu ne de birşeye para lazım olunca bir şekilde halletme sorumluluğu... Cinsellik zaten yok, üstüne bir de siniri kaprisi de cabası 😤

Boşa gitsin, hiçbir şey kaybetmezsin. Ev eşyası da senin, arabada senin, para da senin... Anlattığın bu sorumsuz kocan olmasa da olur.

Ayrıca sen evlenirken bunları biliyor muydun? Yani herşeyi ben hallederim mi dedin?

Çok rahata alıştırmışsın adamı taa en başından. Ne ev kurma sorumluluğu almış, ne ev geçindirme sorumluluğu ne de birşeye para lazım olunca bir şekilde halletme sorumluluğu... Cinsellik zaten yok, üstüne bir de siniri kaprisi de cabası 😤

Boşa gitsin, hiçbir şey kaybetmezsin. Ev eşyası da senin, arabada senin, para da senin... Anlattığın bu sorumsuz kocan olmasa da olur.

Ayrıca sen evlenirken bunları biliyor muydun? Yani herşeyi ben hallederim mi dedin?
az cok kazanıyordu o da iş geliyordu evden calısıyorduk sonra kesildi akmasa da damlıyordu.. Gelişir vs dedim ama olmadı hata yaptım

Beni böyle kabul ettin derken sonsuza kadar çalışmamayı mı düşünüyor cidden bu denli pişkin mi??

Şöyle tembel bi adamı o istese de ben koynuma almam zaten saygı duymadığım adamla sevişemem
Erkek olarak bakamam ben böyle adama, parmağımın ucu ile dokunmam, yanlışlıkla bro derim.

Gelelim sorunlarımıza;

Ne kendisi ne ailesi.

Cok zoruma gidiyor..

Hepsi bana güveniyor...
Cok kötüyüm çok

Yaşlar 30-33
Embesil , idiot birkişilikle EVLENMİŞSİN. Boşan kurtar kendini yaşın daha genç. Sen güçlüsün paran var mesleğin var .hayatta tek erkekde o degil.boşan arkana bile bakma ama bir tozunu bile bırakma ona . Sen ona trip atacakken , omu trip atıyor bak hele embesille..

az cok kazanıyordu o da iş geliyordu evden calısıyorduk sonra kesildi akmasa da damlıyordu.. Gelişir vs dedim ama olmadı hata yaptım
İş bulamaz, işsiz kalır ona birşey diyemeyiz. Ama anladığım kadarıyla karşında buna üzülen, bunu çözmek için çabalayan bir adam yok. Aksine zaten karım kazanıyor diye rahata binmiş. Zaten böyleleri rahata alıştığı için karım veya ailesi halleder diye düşünüyor. Keşke lazım olan o parayı ailenden istemeseydin de kocan çaresiz kalıp bir yol bulsaydı. En azından bunun sorumluluğunu alsaydı.

İş bulamaz, işsiz kalır ona birşey diyemeyiz. Ama anladığım kadarıyla karşında buna üzülen, bunu çözmek için çabalayan bir adam yok. Aksine zaten karım kazanıyor diye rahata binmiş. Zaten böyleleri rahata alıştığı için karım veya ailesi halleder diye düşünüyor. Keşke lazım olan o parayı ailenden istemeseydin de kocan çaresiz kalıp bir yol bulsaydı. En azından bunun sorumluluğunu alsaydı.
Şey ameliyat oldum onun parasıydı kist aldırma gibi diyelim acildi.. :KK43: Ailemden istemedim aslında dayanamayıp verdiler..

X