6 aylık evlilik ve boşanma

Anneci, size karşı saygısı yok, çalışmak yerine evde süs biberi gibi oturup eşinin kartını kullanıyor, kendi aracı olmamasina rağmen ablasıyla olan ortak arabasına dokunmuyor üstüne birde tüm gün evde olmasına rağmen ev işi ve yemek bile yapmıyor.. sanki çocuk evlat edinmişsiniz gibi. Bu özelliklerdeki bi insanla neden evli kalınsın ki?

Bu kadar verici olmayın yazdık kaç kere, belki siz konu açtınız oraya da yazıldı… paylaşımcı, fedakar olmak büyük bir hata. Bu adamın düşünce yapısı sağlıksız bir kere. Size yıkılmayı normal karşılıyor. Bunu pek yazmam ama size yazıyorum: sizin iş yürümez

Çok haklısınız bitmesi gerek zamana yazık

2 tane şahit bul. Anlaşmalı boşa bu asalağı
Boşanmam diyebilir hazır ol. Bulmuş üstünden geçineceği birini oda haklı niye boşasın
Aynen nıye rahatını bozsun ki konfor alanından neden cıksın. Hadi iş bulamıyor dıyelım iş kaygısı da mı yok hıc. Ya da evde bi işin ucundan tutayım edeyım dememesi pekı hele ablasını savunması tam nankörlük. Kusura bakmayın ama sıze saygısı merhameti yok kı uzuldum sızın ıcın yani konu sahibi için.

6 ay oldu anlasmalı olursa cok iyi olur ya hemen bitsin uzamasın

1 yıl dolmadan boşamıyorlar şahit yoksa Ama bir arkadaşın bir komşun gelip böyle böyle anlaşamıyorlar. Çalışıp evine bakmıyor filan derse tek celsede biter Diğer türlü bir 6 ay daha katlanmak zorundasınız malesef

Pardon ama en ufak bir kendine saygı göremedim eşinizde, size ve evliliğe de saygısı pek yok. Düşüncelerinizde haklısınız, bir de kendinizi sorguluyorsunuz, hiç gerek yok buna. Yani benim eşim pişkin pişkin karşıma geçip beni böyle kabul ettin dese, kendisini kapıda bulur. Lütfen yazık etmeyin emeklerinize ya şöyle insanlar yüzünden.

Benim ex evliliğimin bir diğer versiyonu, hayatını mahvetmek istemiyorsan koşarak uzaklaş. Normal bir adamla karşılaştığın zaman bu yiyici sefili aslında sevmediğini ve ona sadece komik bir acıma duygusu hissettiğini göreceksin. Öf, o kadar çok şey söyleyebilirim ki içim şişti şimdiden. Örneklemek istiyorsan örnekle Katibin Ruhu , carlamıcam.

Konu sahibi, kessssin boşan. Yanarsın bak.

Ayyyy söyleyin söyleyinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…