Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

naber kiz zayiflamissin, ben de kilo aldim yaa iyice yaklasiyoruz birbirimize insallah yolculuk odemidir diye dusunuyorum

odemdir olur o kadr verirsin gene :)

ben 59 olmadan bana zayıflamışsın deme :)) 64 ü arada bir gördüğüm için sevinmiyorum artık onu görünce :)

gordum tabi ramazandan önce 63,2 ye kadar gördüm....
hmm o zaman 62leri gormeden sana aferin demiyorum peki; leslie yapiyor musun bugun?

T tatlitambak nerdesin, basladin mi? Ben sabah basladim valla baya tokum su an ogle yemegimi de yedim; sabah kalktim yarim saat bacak antrenmanimi yaptim. Aksama enerjim olursa leslie yaparim ya da yuruyuse cikarim 1 saat duruma gore bakayim :)

akşama inşallah.... gelen giden olmazsa yapıcam....

Merhaba hanimlar ben yeni katıldım ne yapmam gerekiyo
Merhaba canim hoşgeldin.. ilk sayfaya gidip kurallari okuyup kabul ettigini yazman gerekiyo buraya..
Gunluk menu su ve sporu istisnasiz paylasiyoruz hergün..gundee en az 5mesaj yazmaya gayret et motivasyon icin muhabbet sart
Sen bi oku kurallari sonra gelip kendini tanitirsin muhabbet ederiz..
Yeni gelen arkadasa kucak acar simdi bizim kizlar da

Yaaa ne güzel iyi tatiller şimdiden sana.Arada girebilirsen internete gir haber ver ama özleriz biz :)
Sağol tatlım girerim diye söz vermiyeyim eşim farklı yerleri gezeriz nerde nereye gideceğimiz bellide değilinsanlarla iç içe olcakmışız burda yeteri kadar bıkmış internetten öyle diyor ailemiz bize ulaşsın nerdesiniz diye yeter ne gerek varmış internete falan

günaydınlarrrr
canım sen 462 etapta listelere girmişsin izin hakkın olduğu için sorun yok çarşamba sabah eğer yapabiliyorsan kg bildrimi yap tatlım cuma gün listelere girer seni izne ayrırırız
Sağol kaptanım çarşamba yaparım mutlaka

Sağol tatlım bu tatilimde bol bol enerji depolucam cidden yorgun hissediyorum kendimi kendime gelmem için bu tatile ihtiyaçım çoookkk varrr bende sizleri özlüyecem

Bugünkü menümüde yazayım toplight morordek nilsub inatettimolacak
Sabah
Ben bu gün yemek yemeği unutmuşum çok sevdiğimiz aile dostumuz kaza yapmış onun sıkıntısından telaşından unutmuşum
Hastaneden geldim allahdan çok çok aşırı birşeyleri yok kolda kırık aynı eşim gibi belde disk kayması tespit edilmiş neyse eve geldim tee 5:30 da nasıl açım
Akşam
Tavuk but
Yoğurt
Salata
2 lt su
Spor malasef yapamadım yemek yedim kızımın dersini yaptır banyo yaptırdım saat geç oldu

tamam canım toplight da yazmıs ayırırz seni izne gelince de kilon aynı olunca yine listeye girersin :)

menü yazdım ben biz bu konuda mutabakata varamayacaz zira ben sizide etiketliyorum.

ay sen benim bildirimi ciddiye mi aldım sudur kızım o gider gider bir şey yemedim ki neyse bu gün mesaim yoğundu hepinizi öperim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…