- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #199.321
Yaaa ne güzel iyi tatiller şimdiden sana.Arada girebilirsen internete gir haber ver ama özleriz biz :)Slm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağımbeni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız yada toptan şişkoooo olarak dönerim gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi kollontai morordek nilsub inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince
günaydınlarrrrSlm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağımbeni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız yada toptan şişkoooo olarak dönerim gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi kollontai morordek nilsub inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince
ipin ucunu baya baya kaçırdım canım onun için yazmadım daha ziyade yazamadımKızlar selam
Hafta sonu hic giremedim, arkadasımın yanına Eskisehir'e gitmistim. Gecmisin hepsini okuyamadım ama menü yazanların artılarını, yazmayanların eksilerini verdim.
Son duruma göre:
M melampusefe 1 uyarı
parkbyull 1 uyarı
umutlayasasen 1 uyarı
ipin ucunu baya baya kaçırdım canım onun için yazmadım daha ziyade yazamadım
vayy Betül'e bakın, kollantai seni iyi gaza getirmişcuma 65,2
bu gün 64,8
vayy Betül'e bakın, kollantai seni iyi gaza getirmiş
uyarı almayı göze almışım kız, yazar mıyım senceyaz yaz kızalım azcık....
gölgesi bile böyle yaptıysa kendisi gelince ne olur bilmemortalarda yok ki hatun.... olsa getirecekte :)
Gunaydinn kizlarrr ignemi yidim geldim ben gene cok aciyo bi yerlerim
Canim toplight kaptan yazmis ayiririz seni izine.. carsambaya kadar ne versen kardir giderken yazarsin bize cuma ekleyip yazarz iznini..arada ses ver bize yaramazlik yapacagini hissettiginde yaz kizalim sanaSlm kızlar canlarım ben morordekciğime özel mesaj attım henüz geri dönmedi ama burdada yazayım çarşamba yola çıkıyorum 8 eylülde geri tekrar yola çıkıcam 9 eylülde eve varmış olucam o zamana kadar burda olmuyacağımbeni listeden çıkarın lütfen gelince tekrar kabul ederseniz kaldığım yerden devam ederim tabiki o zamana kadar ideal kiloma gelirim bakarsınız yada toptan şişkoooo olarak dönerim gerçi her gittiğimde zayıflamış dönüyorum heryere araba olmadığından ve totosunun üzerine oturamayan eşimden dolayı çılgınca geziyoruz o kadar gezmeye göre zayıflayıp geliyorum bu mesajımı görün cevap yazın litfeeeennnn boşamı konuşuyorum ben heee bu sabah okula gitmek istemeyen kızım gibi şimdiden tatil havasına girdi kollontai morordek nilsub inatettimolacak sizden acele cvp bekliyorum geri listeye alcakmısınız gelince
Evet uyarı almayı göze alıp yazmamıssın menüleri ama cuma günü artı gelirsen bir uyarı daha yazacagım ona göreipin ucunu baya baya kaçırdım canım onun için yazmadım daha ziyade yazamadım
Pazartesi takim ici liste
savurgan (68,6/
M melampusefe (68,1/
nilsub (75,4/
inatettimolacak (76/76,5/-0,5)
tugce1325 (60,2/60/0,2)
umutlayasasen (74,3/
parkbyull (92,3/94/-1,7)
Y Yuppiyayye (69/
Takimicinin ici listesi
T tatlitambak (80,5/82,6/-2,1)
btlbetul (65,2/64,8/0,4)
morordek
d_mndc
toplight
kollontai
plasticwoman
Yeni gelenlerden hatirlayamadigim olabilir herkes kendinden eklemeye devam etsin benim yazmadigim varsa hanimlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?